Fínsko – Česko 1:2 (kon.)
koniec
Fínsko
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Česko
cz Štvrtok 07.11.2019, 13:00 • Dmitrov • Euro Hockey Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Petra NIEMINENOVÁ - 1:2
     
    57:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak nyní se to už Finkám povedlo a dostávají se na kontaktní branku. Tuominenová poslala z rohu puk do prostoru mezi kruhy, kdy ho na pravé straně svižnou ranou poslala za záda Peslarové PETRA NIEMINENOVÁ – 1:2. Finsko je tak Česku na dostřel jediné branky. Asistence: Minnamari Tuominenová.
    48:24 Kateřina MRÁZOVÁ - 0:2
     
    48:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky navyšují své vedení. KATEŘINA MRÁZOVÁ si nabruslila do prostoru mezi kruhy a pohotovou střelou pak dostala kotouč za Rätyové záda – 0:2. Bez asistence.
    10:01 Alena MILLS - 0:1
     
    10:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají přesilovou hru. Kotouč se dostal k modré čáře, kde si ho našla ALENA MILLS, nohou si ho přikopla na hůl a poté svižnou střelou nachytala Nooru Rätyovou, která poprvé loví puk ze své sítě – 0:1. Asistence: Natálie Mlýnková.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 58. Nieminenová (Tuominenová) – 11. Mills (Mlýnková), 49. Mrázová


    Fínsko: Rätyová (Räisänenová) – Hiirikoskiová, Savolainenová, Laitinenová, Tuominenová, Lindstedtová, Rantalaová, Karppinenová – Karvinenová, Tapaniová, Neieminenová – Tulusová, Vainikkaová, Hakalová – Karjlalainenová, Niskanenová, Nilssonová – Kuoppalaová, Liikalaová, Rajahuhtaová
    Česko: Peslarová (Zechovská) – Seroiszková, Horálková (A), D. Pejšová, Škrdlová, Zedníková, Radová, Hanzlíková – Křížová (A), Mrázová, Přibylová – Mills (C), Hymlárová, Mlýnková – Vanišová, Patočková, Lédlová – Kaltounková, T. Mazancová, Čajanová