Zlín – Sigma Olomouc 1:0 (kon.) | Příbram – Opava 0:0 (kon.) | Jablonec – Sparta Praha 2:2 (kon.)
koniec
FK Jablonec
2:2 (0:2)
AC Sparta Praha
cz Sobota 09.11.2019, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Česká FORTUNA:LIGA • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    74
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Také druhý střídající hráč Jablonce dává gól a je vyrovnáno! Jan Krob vysunul Jana Sýkoru. Ten z levého křídla nacentroval JANU CHRAMOSTOVI za záda, jenže domácí útočník předvedl neskutečně pohotové zakončení a patičkou nasměroval kulatý nesmysl přesně k tyči! Chramosta se stává adeptem na trefu roku a na Střelnici se hraje od začátku.
     
    47
    Jablonec právě vstřelil branku!
    A střídání okamžitě nesou ovoce! Přízemní centr Libora Holíka z pravého křídla jeden z obránců Sparty odkopl velice nedůrazně a JAN MATOUŠEK, který celou akci sám začal, vypálil z první naprosto nekompromisně. Severočeši jsou zpátky ve hře!
     
    17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byl nádherný gól! MARTIN FRÝDEK se u levé postranní čáry parádně zbavil Vladimira Jovoviće a ze strany měl otevřenou cestu až do pokutového území. Toho také využil a parádní ranou pravým nártem z kraje vápna rozvlnil síť! Míč se snesl přesně ke vzdálenější tyči, kam se letící Vlastimil Hrubý neměl šanci dostat. 2:0 pro Spartu!
     
    4
    Sparta právě vstřelila branku!
    A gól skutečně platí! Pražané udeřili z bleskově provedené akce a ujímají se vedení. Martin Hašek skvělou kolmicí za obranu poslal do úniku LIBORA KOZÁKA, který před Hrubým nezpanikařil a elegantně jej přehodil!

    Ondřej Belák

    Góly: 47. Matoušek, 74. Chramosta (Sýkora) – 4. Kozák (M. Hašek), 17. M. Frýdek (L. Krejčí)

    Karty:   45. Jovović (JAB), 45+2. Považanec (JAB), 56. Krob (JAB), 59. Kratochvíl (JAB) – 38. Vindheim (SPA), 62. Kozák (SPA), 64. M. Frýdek (SPA), 75. L. Krejčí (SPA), 88. Matěj Hanousek (SPA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:0. Rohy: 10:6.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jugas, Břečka, Krob – Považanec – Jovović (46. Matoušek, 82. V. Kubista), Kratochvíl, T. Pilík (46. Chramosta), Sýkora – Doležal (C).
    Náhradníci: Richter – Hübschman, Hämäläinen, R. Acosta, Chramosta, V. Kubista, Matoušek.

    AC Sparta Praha: Heča – Sáček, Semih Kaya, Lischka, M. Frýdek (C) – Vindheim (68. Matěj Hanousek), M. Hašek (82. Mandjeck), L. Krejčí, Trávník, Hložek – Kozák (88. Tetteh).
    Náhradníci: Nita – Costa, Hancko, Matěj Hanousek, Mandjeck, Juliš, Tetteh.

    Rozhodca: Královec – Nádvorník, Mokrusch.

    Diváci: 4 103