Hertha – Lipsko 2:4 (kon.) | Mainz – Union Berlín 2:3 (kon.) | Paderborn – Augsburg 0:1 (kon.)
Schalke – Düsseldorf 3:3 (kon.) | Bayern – Dortmund 4:0 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
2:3 (0:2)
1. FC Union Berlín
cz Sobota 09.11.2019, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Nemecká Bundesliga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Mainz právě vstřelil branku!
    Pozor! Union naprosto vypadl ze hry a Mohuč ještě dramatizuje zápas! Po rozehrávce faulu získal u postranní čáry míč jeden z domácích, postrčil ho na DANIELA BROSINSKIHO, který křižnou střelou o zadní tyč z úhlu ještě hecuje domácí fanoušky – 2:3! Asistence: Karim Onisiwo.
     
    81
    Mainz právě vstřelil branku!
    Ještě ale zcela hotovo není! Union skutečně přešel do veliké pasivity a bude muset bojovat. Niakhaté provedl míč vápnem a těsně před blokujícím obráncem nahrál na KARIMA ONISIWU, který tvrdou střelou propálil hostujícího gólmana a vrací do zápasu prvek napětí – 1:3! Asistence: Moussa Niakhaté.
     
    52
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Další rohový kop končí gólem v síti domácích a Union mašíruje za třemi body zcela suverénním stylem! Opět to byl Trimmel, který zakroutil míč z rohu na bližší tyč. Tam stál opět připravený SEBASTIAN ANDERSSON, který protlačil balon do branky a Mohuč už stojí na hodně tenké hraně – 0:3! Asistence: Christopher Trimmel.
     
    45+3
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    V OPEL Areně se bučí a nadává na domácí hráče, protože ti předvedli při bránění rohového kopu neskutečnou lehkovážnost a pykají za to druhým gólem v síti! Trimmel rozehrál rohový kop přesně na hlavu nabíhajícího SEBASTIANA ANDERSSONA, jehož náběh absolutně nezachytila domácí obrana a Gentner hlavou umístil míč do pravého horního rohu – 0:2! Asistence: Christopher Trimmel.
     
    30
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Union je nakonec tím týmem, který využívá jako první své šance a jde do vedení! Christopher Trimmel táhl útočnou misi po pravém křídle a v načasovanou chvíli nacentroval do vápna. Obránci FSV nebyli schopni zablokovat tento centr a DANIEL BROSINSKI ve snaze zachránit situaci před nabíhajícím Ingvartsenem uklidil míč do své vlastní branky – 0:1!

    Tomáš Kalas

    Góly: 81. Onisiwo (Niakhaté), 90+4. Brosinski (Onisiwo) – 30. Brosinski (vla.), 45+3. Andersson (Trimmel), 52. Andersson (Trimmel)

    Karty:   42. St. Juste (MAI) – 4. Andrich (UNB), 49. Parensen (UNB), 69. Polter (UNB), 73. Friedrich (UNB)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 9:7. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 16:19.
    1. FSV Mainz 05: Zentner – Brosinski, St. Juste, Niakhaté, Aaron Martín – Öztunali (52. Maxim, 77. Burkardt), E. Fernandes, Baku – Szalai, Boëtius (61. Onisiwo), Quaison.
    Náhradníci: F. Müller – Hack, Pierre-Gabriel, Barreiro, Malong, Latza, Burkardt, Maxim, Onisiwo.

    1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Friedrich, Schlotterbeck (33. Parensen), Subotić – Trimmel, Andrich, Gentner, Lenz – Ingvartsen, Andersson (88. Ujah), Polter (76. Kroos).
    Náhradníci: Nicolas – Parensen, Reichel, Ryerson, Kroos, Schmiedebach, Bülter, Ujah.

    Rozhodca: Osmers – Gorniak, Kempter

    Diváci: 28 000