Brest – Paríž 1:2 (kon.) | Lille – Metz 0:0 (kon.) | Monaco – Dijon 1:0 (kon.)
Remeš – Angers 0:0 (kon.) | Štrasburg – Nîmes 4:1 (kon.)
koniec
Stade de Reims
0:0 (0:0)
Angers SCO
cz Sobota 09.11.2019, 20:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:11. (21:59:32)
     
    Nakonec jsme tedy viděli ještě horší poločas, než byl ten první. Ani jeden z týmů absolutně nic nepředvedl. Většinu času oba týmy trávily na svých polovinách. Nejvýraznějším momentem byla asi druhý žlutá karta Fulginiho, který tak v sedmdesáté první minutě musel ze hřiště. Angers se pak ještě více zatáhlo a Reims trošičku začalo podnikat výpady do útoku. Druhý poločas ale stejně skončil bez jediné střely na branku. Týmy si po otřesném fotbale dělí body po bezbrankové remíze 0:0.

    Aktuální tabulka:
    1. PSG – 30b.
    2. Angers – 21b.
    3. Lille – 19b.
    4. Boreaux – 19b.
    5. Reims – 19b.
    6. Nantes – 19b.


    Já děkuji, že jste přenos sledovali a těším se zase na příště. S přáním hezké noci se s vámi loučí Jiří Polášek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Thomas byl faulován a při pádu se praštil do hlavy o zem. Jako tvrďák ale nedělal žádné scény a rychle vstal. Hraje se poslední minuta zápasu.
     
    90+1
    Arbitr se rozhodl, že se celkově promrhaly dvě minutky a tak tyto dvě minutky ještě k zápasu přidává.
     
    90
    Butelle po vysokém centru chytil míč do rukou, Suk Hjun-Čun pak do něj neúmyslně vrazil. Butelle se na něj otočil a výrazně mu dal najevo, co si o něm myslí.
     
    89
    Na druhou stranu proti dvěma hráčům sprintoval Wilfred Kanga Aka, který ale už ve vápně soupeřova týmu neoklamal jednoho z obránců. Ten mu ukradl míč a Kanga ho fauloval.
     
    88
    Domácí vytěžili z další příležitosti rohový kop, po kterém Cafaro dlouho připravoval střelu a napálil jí tak poté jen do prvního hráče, který stihl přiběhnout.
     
    87
    Mathieu Cafaro trefil velmi divně míč. Přitom byl v dobrém postavení na kraji pokutového území. Míč ale plachtí vysoko na horní tyčku.
     
    86
    Angers dostali míč za polovinu hřiště výkopem brankáře Butelleho, ale následně pak sudí odpískal ofsajd při další přihrávce, a tak opět o mičudu přicházejí.
     
    84
    Nyní se to už povedlo Pereirovi a dokonce sprintoval až na pravé křídlo, kde poslal dobrý centr po zemi do vápna, ale jeho spoluhráč dostal míč jen na rohový kop.
     
    83
    Reims ale v posledních minutách zesilují tlak na o Fulginiho oslabené Angers. Druhý tým tabulky se vůbec nedostává za polovinu.
     
    82
    Cafaro posílá centr do vápna, opět na velmi dobře přichystanou obranu černobílého týmu – Angers.
    80. Šance- Reims
     
    80
    Další pokus domácích hráčů byl jen sražen mimo hřiště. Reims vhazovali, následně se dostali do velké šance, z kraje hřiště poslali do středu vápna. Ale žádný z hráčů míč nedokázal dorazit do odkryté branky.
     
    79
    Kutesa centroval míč do vápna, avšak hostující obrana opět byla převelice přesná a precizní, míč okamžitě vyhlavičkovala.
     
    78
    Thomas vs Suk Hjun-Čun. Tito dva byli v souboji ve vápně Angers. Suk se potácel k zemi, ale na vině nebyl hostující hráč, přestože fanoušci bučeli a pískali.
     
    77
    Stade de Reims váhá a neví jak se dostat přes půlku. Zatím tak jin přihrává a přihrává na své polovině hřiště a vyčkává.

    Jiří Polášek

    Góly:

    Karty:   72. Oudin (REI) – 23. Fulgini (AGR), 50. Santamaría (AGR)   71. Fulgini (AGR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:11.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Disasi, Abdulhamíd, Kamara – Munetsi (74. Suk Hjun-Čun) – Cafaro, Romao (C), Kutesa, Oudin – Donis (59. NKada).
    Náhradníci: Lemaitre – Maresic, Sissoko, Mbemba, Cassama, NKada, Suk Hjun-Čun.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C), Thomas, Aït-Nouri – Santamaría – Pereira Lage, Fulgini, Mangani, Thioub (76. Ninga) – Alioui (76. Kanga).
    Náhradníci: Petković – Cissé, Pellenard, Bamba, Bobichon, Ninga, Kanga.