Brescia – Turín 0:4 (kon.) | Inter – Hellas Verona 2:1 (kon.) | Neapol – CFC Janov 0:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (0:1)
Hellas Verona
cz Sobota 09.11.2019, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Domácí se ve druhém dějství dostali k obrovskému náporu, který nakonec přinesl dva zásahy. Ten druhý padl zhruba deset minut před koncem utkání, o rozhodující branku se postaral Barella. Verona ve druhém dějství nezvolila vůbec dobrou taktiku, trpělivá obrana hned dvakrát polevila, Hellas tak nebere ani jeden bod. (19:53:12)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nevypadá to, že bychom se měli dočkat nějaké další branky. Inter se snaží držet míč na útočné polovině, což se mu zatím celkem daří.
     
    90+3
    Ojedinělá šance Hellasu. Ke zpětné nahrávce si totiž dokázal seběhnout Stepinski, který okamžitým zakončením výrazně minul branku soupeře.
     
    90+1
    Nedovoleným způsobem si počínal domácí Lukaku, který fauloval protihráče. Rozehrávky volného kopu se ujme sám brankář Silvestri, který bude vykopávat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Nešťastný moment pro domácí celek. Na hrací ploše totiž skončil na zemi Vecino, který zřejmě nebude moci pokračovat. Inter ale střídat už nemůže.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí fanoušci jsou najednou hodně slyšet. Ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Do kombinace se zapojil také brankář Silvestri, který se poté postaral o dalekonosný nákop na opačnou stranu, kde ve vzdušném prostoru kraloval Škriniar.
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Danilo D'Ambrosio.
     
    84
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Eddy Anthony Salcedo Mora, přichází Mariusz Stępiński.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Nicoló Barella (Inter Milán).
    83. Nicoló BARELLA - 2:1
     
    83
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    San Siro je ve varu, domácí vykřesali kýženou vedoucí branku! Fantastickým způsobem to udělal NICOLO BARELLA, který si za pokutovým územím navedl míč na pravou nohu, což vedlo k naprosto dokonalému obstřelu, jenž zapadl ke vzdálenější konstrukci. Verona to bude mít nesmírně složité!
     
    83
    Salcedovi se nepovedlo načasovat nahrávku na naběhnuvšího kolegu Lazoviće, který se k míči nedostal. Inter okamžitě otočil hru na opačnou polovinu.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Inter i nadále usiluje nad vedoucí brankou. Verona zvolila hodně zataženou taktiku, vyplatí se jí to?
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Sebastiano Esposito.
     
    81
    Silvestri se naprosto nepochopitelně vydal ven z branky, nicméně Lukaku ho nedokázal hlavičkou překonat. Míč skončil v rukavicích brankáře.

    David Suchý

    Góly: 65. Vecino (Lazaro), 83. Barella (de Vrij) – 19. Verre (pen.)

    Karty:   32. Brozović (INM), 42. Lautaro Martínez (INM), 83. Barella (INM) – 35. Zaccagni (VRN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:11.
    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Lazaro (85. D'Ambrosio), Barella, Brozović, Vecino, Biraghi (63. Candreva) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (81. S. Esposito).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Valero, Candreva, D'Ambrosio, Dimarco, S. Esposito, Godín, Sensi, Ranocchia.

    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Empereur, Günter – Faraoni (C), S. Amrabat (63. Henderson), Pessina, Lazović – Zaccagni (50. Tutino), Verre – Salcedo Mora (84. Stępiński).
    Náhradníci: A. Berardi, B. Radunović – Adjapong, Bocchetti, Danzi, Dawidowicz, Wesley, Lucas Felippe, Pazzini, Henderson, Stępiński, Tutino.