Montreal – LA Kings 3:2 (kon.) | Ottawa – Carolina 4:1 (kon.) | Washington – Vegas 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 3:2 (2:1 po s.n.) | Toronto – Philadelphia 2:3 (1:2 po s.n.) | Arizona – Minnesota 3:4 (kon.)
Colorado – Columbus 4:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 2:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:1 (1:0 po s.n.)
NY Rangers – Florida 5:6 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Dallas 3:2 (po pr.) | Vancouver – NJ Devils 1:2 (kon.)
Detroit – Vegas 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Calgary Flames
2:3 (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)
St. Louis Blues
cz Nedeľa 10.11.2019, 04:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:46 David PERRON - 2:3
     
    62:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a vítězí v dnešním utkání! DAVID PERRON dostal puk k levému kruhu kolem dvou obránců prostřelil Ritticha. Asistence: Ryan O'Reilly, Alex Pietrangelo.
    56:04 Travis HAMONIC - 2:2
     
    56:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se při hře ve čtyřech na obou stranách střelecky prosadili a srovnávají na 2:2! Puk se od zadního mantinelu odrazil k Binningtonovi, který ho ovšem neodehrál. Rychle se ho zmocnil TRAVIS HAMONIC, který si vybruslil před brankoviště a bekhendem brankáře Blues překonal. Asistence: Mark Giordano.
    50:59 Matthew TKACHUK - 1:2
     
    50:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    O zápletku je postaráno, neprůstřelnost Binningtona překonána! Obrovský díl práce odvedl v útoku domácích Mangiapane, puk se nakonec dostal až mezi kruhy k MATTHEW TKACHUKOVI, jehož našel právě Mangiapane, a domácí forvard rychlou střelou propálil brankáře hostí. Asistence: Andrew Mangiapane, Mikael Backlund.
    33:06 Ryan O'REILLY - 0:2
     
    33:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a zvyšují na 2:0! Perron si sjel do levého kruhu a posunul puk na střed k číhajícímu RYANU O'REILLYMU, který rychlou střelou propálil Ritticha. Asistence: David Perron, Alex Pietrangelo.
    03:17 Ivan BARBAŠEV - 0:1
     
    03:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tlak St. Louis, kterému Rittich neodolal. Vyrazil sice dvě střely, které každá byla sice pomalejší, ale mířila vždy k jiné tyčce. Roztažený na hranici brankoviště se už nedokázal včas přesunout, aby zabránil dorážce IVANA BARBAŠEVA z levé strany brankoviště. Asistence: Oskar Sundqvist, Mackenzie MacEachern.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 51. Tkachuk (Mangiapane, Backlund), 57. Hamonic (Giordano) – 4. Barbašev (Sundqvist, MacEachern), 34. R. O'Reilly (Perron, Pietrangelo), 63. Perron (R. O'Reilly, Pietrangelo)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Giordano, Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Brodie, Mi. Stone – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Mangiapane, Backlund, Tkachuk – S. Bennett, D. Ryan, Quine – Lucic, Jankowski, Rieder.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn, Gunnarsson – Schwartz, B. Schenn, Thomas – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Blais, Bozak, J. de La Rose – MacEachern, Barbašev, Sundqvist.

    Rozhodca: Sutherland, Hebert – Murphy, Knorr