NJ Devils – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Calgary – Dallas 1:3 (kon.) | Vegas – Chicago 3:5 (kon.)
koniec
New York Islanders
5:4 (2:0, 1:2, 2:2)
Toronto Maple Leafs
cz Štvrtok 14.11.2019, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:41:21)
     
    Dnešní utkání sledovalo 13 293 diváků.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 30 – 27
    Přesilové hry: 2/3 – 0/2
    Vhazování: 54% – 46%
    Zblokované střely: 22 – 8
    Hity: 40 – 22
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Anthony Beauvillier (NYI) 2+0
    2. Derick Brassard (NYI) 1+2
    3. Mathew Barzal (NYI) 1+1
     
    Je konec! Třetí třetina nakonec přinesla jednoznačně nejlepší hokej a celkem čtyři branky. Islanders využili přesilovou hru, když se po krásné akci trefil Derick Brassard. Hosté to poté zkusili v šesti, ale celkem rychle inkasovali. Casey Cizikas se střelou bekhendem ze středního pásma nemýlil. Poté se však začaly dít věci. Záhy totiž snížil Justin Holl a to nebylo vše. Půl minuty před koncem se ještě trefil John Tavares, ovšem hostí už na srovnání nedosáhli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Oddechový čas pro hosty.
    59:23 John TAVARES - 5:4
     
    59:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A zdá se, že se to vyplatilo, Maple Leafs prohrává už jen o jednu branku! Morgan Rielly vypálil od modré a jeho střela se několikrát odrazila. Odrazila se však příhodně na hokejku JOHNA TAVARESE, který dal ještě svému týmu naději. Asistence: Morgan Rielly a Auston Matthews.
     
    59:00
    Minuta do konce a hosté zase hrají bez gólmana! Ještě to zkouší se šesti bruslaři v poli.
    58:13 Justin HOLL - 5:3
     
    58:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ovšem hosté se ještě nechtějí vzdát a zase snižují na rozdíl dvou branek! JUSTIN HOLL si vlastně odpracoval celou akci. Dostal se s pukem do šance a vypálil. Semjon Varlamov sice jeho střelu vyrazil, ale hostující obránce si pro puk dojel, objel branku a stihl zasunout k tyči. Asistence: Frédérik Gauthier a Nick Shore.
    57:32 Casey CIZIKAS - 5:2
     
    57:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož domácí se celkem záhy prosadili do prázdné branky! CASEY CIZIKAS odvedl skvělou práci ve středním pásmu, kde získal kotouč na svou hůl a bekhendem trefil místo určení s naprostým přehledem. Asistence: Cal Clutterbuck a Josh Bailey.
     
    57:17
    Toronto to zkouší v šesti!
     
    56:40
    Mathew Barzal na druhé straně ve velké šanci! Získal totiž puk v útočné třetina a nikým neatakován se dostal až před gólmana. Toho chtěl překonat střelou bekhendem pod horní tyč, ale Frederik Andersen zasáhl!
     
    56:08
    Maple Leafs vědí, že už nemají moc času, navíc když se skoro nepřerušuje. Proto předvedly velmi dobré napadání, díky kterému získaly puk do své moci.
     
    55:20
    Nyní navíc domácí hráč nezpracoval přihrávku na útočné modré. Proto se musí hosté vrátit až ke své brance a začínají jim pomalu ale jistě ubíhat cenné vteřiny.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 15. Barzal (Eberle), 20. Beauvillier (Pulock, Brassard), 37. Beauvillier (B. Nelson, Brassard), 49. Brassard (Barzal, Pulock), 58. Cizikas (Clutterbuck, Jo. Bailey) – 21. Kapanen (Tavares, Dermott), 32. W. Nylander (A. Johnsson, Muzzin), 59. Holl (F. Gauthier, N. Shore), 60. Tavares (Rielly, Matthews)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Pelech, Boychuk, Leddy, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Komarov, Brassard, Dal Colle – Clutterbuck, Cizikas, Johnston.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Kaskisuo) – Ceci, Rielly, Barrie, Muzzin, Holl, Dermott – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Kapanen, Tavares, Hyman – Moore, Kerfoot, Michejev – F. Gauthier, N. Shore, Petan.

    Rozhodca: McIsaac, Skilliter – Sericolo, Pancich

    Diváci: 13 293