Cyprus – Nórsko 1:2 (kon.) | Rusko – Lotyšsko 2:0 (kon.) | Bulharsko – Poľsko 3:0 (kon.)
Ukrajina – Dánsko 2:3 (kon.) | Rakúsko – Kosovo 4:0 (kon.) | Albánsko – Anglicko 0:3 (kon.)
Srbsko – Estónsko 6:0 (kon.) | Škótsko – Grécko 0:1 (kon.) | Francúzsko – Gruzínsko 3:2 (kon.)
koniec
Rusko
2:0 (1:0)
Lotyšsko
cz Piatok 15.11.2019, 16:00 • Rostov Arena • Kvalifikácia na ME U21 • Skupina 5
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:54:45)
     
    Střely na branku: 11 – 2
     
    Je konec! Rusko nakonec vstřelilo branku i proti deseti a připisuje si tři body za výhru 2:0. Domácí fotbalisté sice měli obrovskou převahu, ale jediným, kdo se v druhé půli trefil byl Nail Umjarov, a to s přispěním rozhodující teče hostujícího obránce. Další branku jsme už ale neviděli.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Rusko se i v posledních minutách drží s balónem na útočné polovině. Tady je už dávno o vítězi rozhodnuto. Tři body zůstanou na domácím stadionu.
     
    90+2
    I když Kurtišs možná nebude schopen dohrát tento zápas! Byl to právě on, kdo se už předtím držel za koleno a nyní se to snaží rozhýbat mimo hřiště. Vypadá to však, že to moc nejde.
     
    90+1
    Nastavovat se bude čtyři minuty!
     
    90
    Ubíhají nám poslední vteřiny ze základní hrací doby, i když něco málo se ještě nastaví. Kurtišs je však nyní ošetřován, ale bude schopen utkání dohrát.
     
    89
    Lotyšsko přišlo s jedním z mála střeleckých pokusů, jenže tentokrát nešel ani na branku. Byla to svižná pumelice z dvaceti metrů, ale šla vysoko nad.
     
    87
    Fanoušci na stadionu se už téměř radovali, jenže to bylo předčasné! Kalugin si doběhl pro odražený balón, veškerou silou ho napálil, ale trefil boční síť.
     
    86
    Další dobrá práce hostující obrany. Nutno říct, že dneska prospívá velmi dobře, přestože už dvakrát inkasovala. Na to, že hraje v deseti to není vůbec špatné.
     
    85
    Hostující hráč zůstává po souboji ležet na zemi, kdy si při dopadu možná něco udělal s kolenem. Každopádně ošetření nakonec neproběhlo. Lotyšsko stejně už nemůže střídat, takže hráč musí dohrát.
     
    84
    Tohle už byla velká šance na vstřelení třetí branky! Sulejmanov dostal přihrávku za obranu, kterou stihl nadzvednout špičkou kopačky, ovšem Matrevics ukázal dobrý reflex!
     
    83
    To se na domácí straně nyní nepovedlo, přesto Rusko zůstává u míče. Viděli jsme nadýchaný centr do šestnáctky, jenže ten všechny aktéry přeletěl.
     
    82
    Obljakov napřáhl k nebezpečné střele, ovšem mířil přesně doprostřed branky, kde balón Matrevics bezpečně vyboxoval mimo šestnáctku.
     
    81
    Rusko mělo k dispozici standardní situaci, kterou však rozehrálo jen nakrátko. Proto znovu vidíme obléhání branky, stejně jako téměř celé utkání.
     
    80
    Glebov si naběhl na přihrávku mezi obránce a z první pálil na přední tyč. Matrevics ovšem zasahovat nemusel, jelikož střela šla jen do boční sítě.
     
    79
    Tak tohle byla nádherná střela v podání domácího hráče! Ten vyslal krásnou ránu na zadní tyč z nějakých dvaceti metrů, ale branku těsně minul!

    Denisa Józsová

    Góly: 9. Divejev, 65. Umjarov

    Karty:   26. Divejev (RUS) – 76. Soloveičiks (LAT)   28. Minkevičs (LAT)


    Rusko: Safonov – Lysov, Jevgenjev, Divejev, Kalugin – Obljakov (C), Glušenkov (46. Utkin), Umjarov (66. Glebov) – Lomovickij (46. Kuchajev), Chalov (77. Grulev), Sulejmanov.
    Náhradníci: Maksimenko, Rasskazov, Golubev, Kuchaev, Gorškov, Grulev, Utkin, Tatajev, Glebov.

    Lotyšsko: Matrevics – Soloveičiks, Minkevičs (C), Balodis, Veips – Saveljevs (74. Cudars), Liepa – Grīnbergs (60. Hvoiņickis), Jaunzems (31. Sprūds), Toņiševs (60. Zelenkovs) – Regža (75. Kurtišs).
    Náhradníci: Puriņš, Litvinskis, Zelenkovs, Kurtišs, Hvoiņickis, Titovs, Sprūds, Cudars, Kokins.

    Rozhodca: Krogh – Hummelgaard, Nørgaard (vš. DEN)