Leganés – Barcelona 1:2 (kon.) | Real Betis – Valencia 2:1 (kon.) | Granada – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
Real Madrid – Sociedad 3:1 (kon.)
koniec
Real Betis
2:1 (1:1)
Valencia CF
cz Sobota 23.11.2019, 16:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španielska LaLiga • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Real Betis – Valencia Cf, který se odehraje v rámci 14. kola španělské LaLigy. Utkání začíná v 16:00.
     
    Real Betis

    Betis je zatím jedním z největších zklamání letošní sezony. Po 13 odehraných zápasech je na posledním nesestupovém, 17. místě se čtyřbodovým náskokem před 18. Celtou Vigo. Jeho forma je přímo tragická. Z posledních sedmi zápasů vyhrál jediný (právě proti Celtě Vigo) a vstřelil v nich jen šest gólů. O více než polovinu gólů Betisu se ale postaral jediný hráč – Loren má na kontě v této sezoně už 8 gólů. Hlavním problémem Betisu je však obrana, která je spolu s předposledním Espanyolem nejhorší v LaLize (23 inkasovaných gólů). Doma se Betisu docela daří, protože na svém stadionu získal 11 ze svých celkových 13 bodů.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Real Sociedad – Betis 3:1
    Granada – Betis 1:0
    Betis – Celta Vigo 2:1
    Real Madrid – Betis 0:0
    Betis – Sevilla 1:2
     
    Valencia CF

    Valencia se na rozdíl od domácich z poměrně špatného vstupu do sezony oklepala a z posledních devíti zápasů prohrála jediný. Dobrá forma ji posunula v tabulce nahoru a před dneškem je na devátém místě. Ve vyrovnané horní části tabulky ztrácí na první Barcelonu jen 5 bodů, takže pohárové příčky nejsou daleko. Valencii táhnou především Dani Parejo (6 gólů) a Maxi Gómez (5 gólů), kteří mají sami na kontě více než polovinu branek svého týmu. Venku se „netopýrům“ v letošní sezoně moc nedaří a v šesti utkáních na cizích hřištích získali jen sedm bodů.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Atlético Madrid – Valencia 1:1
    Osasuna – Valencia 3:1
    Valencia – Sevilla 1:1
    Espanyol – Valencia 1:2
    Valencia – Granada 2:0
     
    Vzájemné zápasy

    V posledních sezonách je úspěšnějším týmem ve vzájemných soubojích Valencia. Betis zdolal Valencii naposledy ještě v září 2016 a aktuálne tak tahá sérii pěti zápasů proti tomuto soupeři bez výhry. Ze 14 zápasů v tomto desetiletí vyhrál Betis pět, Valencia šest a tři se skončily nerozhodným výsledkem. V minulé sezoně se zápas ve Valencii skončil 0:0 a odvetu na půde Betisu vyhrála Valencia 2:1.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    11.2.2017: Betis – Valencia 0:0
    15.10.2017: Betis – Valencia 3:6
    4.3.2018: Valencia – Betis 2:0
    15.9.2018: Valencia – Betis 0:0
    21.4.2019: Betis – Valencia 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Robles – Mándí, Sidnei, González – Emerson, Guardado, Canales, Moreno – Joaquín (C), Fékir – Loren.
    Náhradníci: D. Martín – Pedraza, Iglesias, Barragán, D. Lainez, Kaptoum, Gutiérrez.

    Valencia CF: Cillessen – J. Costa, Mangala, Gabriel, Gayá – Torres, Wass, Parejo (C), M. Vallejo – Rodrigo, Gómez.
    Náhradníci: Doménech – T. Correia, Soler, Gameiro, Lee Kang-in, Javi Jiménez, Esquerdo.

    Rozhodčí: Bengoetxea – Rojas, Ramos.
     
    Oba týmy právě nastupují na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Domácí budou hrát ve svých tradičních zelenobílých dresech, Valencia v bílých.
     
    Oba celky mají v této chvíli na svých soupiskách hotové lazarety. Betisu kvůli zranění chybí Bartra, Carvalho, Feddal nebo Tello. Valencia zase postrádá Čeryševa, Sobrina, Coquelina, Guedese i Picciniho.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté. Ti začínají svůj první útok rozehrávkou od obránců a po malé domů si s míčem zahrál dokonce i brankář Cillessen.
     
    2
    Hosté se rychle usadili na polovině Betisu, kde rozvíjeli svou postupnou kombinaci. Útok hostů napokon ukončil Fékir, jenž byl zastaven taktickým faulem ve středu pole.
     
    3
    Nákop Betisu na levé křídlo chtěl Moreno prodloužit hlavou za obranu Valencie na Lorena, míč ale nedokázal přesně přihrát a ten skončil až u gólmana hostů Cillessena.
     
    4
    Hosté o míč hned po výkopu svého brankáře přišli a domácí rychle vyrazili do útoku. Centr Morena téměř z brankové čáry odkopl z vlastní šestnáctky na rohový kop Wass.
     
    5
    Centr od rohového praporku na bližší tyč vyboxoval brankář Cillessen. Možné pokračování domácího útoku pak zamítl asistent rozhodčího, jenž viděl ofsajd kapitána Betisu Joaquína.
     
    6
    Betis se však nadále tlačí dopředu. Emersonův centr z pravé strany odhlavičkoval Costa a až po nepřesné přihrávce domácích hráčů dozadu získal míč ve středu pole Torres.
     
    Obránce Betisu Edgar González dnes kvůli početné marodce domácího týmu debutuje v LaLize.
     
    7
    Betis vstoupil do utkání aktivněji a znovu se po zisku míče usadil na polovině Valencie. Moreno se neprokličkoval z levé strany do šestnáctky hostů, míč tak posunul alespoň do druhé vlny ke Canalesovi.
     
    8
    Právě Canales chtěl střílet z první, jeho slabý a nepovedený pokus ale bez potíží chytil brankář Cillessen.
     
    9
    Valencia odpovídá na aktivitu Betisu svou útočnou akcí. Rodrigo patičkou přihrál před šestnáctkou Vallejovi, jemuž ale domácí míč odkopli. Následuje rohový kop „netopýrů“.
     
    10
    Hosté rozehráli rohový kop na krátko a nakonec centroval před branku Betisu z pravé strany Rodrigo. Jeho pas zasáhl Mangala, v těžké pozici ho ale usměrnil mimo domácí branku.
     
    11
    Iniciativa je teď na kopačkách hráčů Valencie. Rodrigo přihrávkou z pravé strany hledal Pareja, tomu ale míč odskočil do strany. Emerson pak odhlavičkoval následný centr na další rohový kop Valencie.
     
    12
    K míči se po centru z rohu přetlačil Rodrigo, jenž ho ale usměrnil jen do středu branky do rukou připraveného brankáře Roblese.
     
    13
    Emerson při kličce na útočné polovině špatně došlápl a bez cizího zavinění se zřejmě zranil. Zatím kulhá u pravé postranní čáry a ošetření si nevyžádal.
     
    14
    Guardado výbornou průnikovou přihrávkou vysunul na levé křídlo za obranu Valencie Morena, jehož centr jemně tečoval obránce Costa směrem ke svému brankáři Cillessenovi. Nizozemský gólman pak míč před nabíhajícím Joaquínem sebejistě chytil.
     
    15
    Canales chtěl zaskočit obranu Valencie nečekaným pasem na levou stranu na rozběhnutého Morena, zaskočil ním ale i svého spoluhráče, jenž tuhle přihrávku vůbec nečekal. K míči klidnou chůzi došel brankář Jasper Cillessen.
     
    16
    Zatím se hraje v poměrně vysokém tempu a útoky obou týmů se rychle střídají. Torresovu střelu z hranice šestnáctky zblokoval Sidnei a pak v souboji dvou kapitánů fauloval Joaquín Pareja.
     
    17
    Vallejo sa při průniku z levé strany hodil na hranici šestnáctky v souboji s Mándím na trávník. Hlavní rozhodčí mu jasně ukazuje, že simuloval a ať to přiště nezkouší.
     
    18
    Emerson nadzvedl center z levé strany a v souboji o vysoký míč srazil obránce Valencie Mangala na trávník Lorena. Situaci navzdory protestům domácích hráčů nezkoumal ani VAR a hra pokračuje dále.
     
    19
    V posledních minutách se hra začíná přitvrzovat. Zbytečným podražením ve středu pole poslal Emersona na trávník Vallejo a i jemu hlavní rozhodčí hlasitě domlouvá.
     
    20
    Domácí se snaží hru trochu uklidnit a po přihrávkách dozadu si míč posouvají obránci Betisu před vlastní šestnáctky.
     
    21
    Další faul. Joaquína zasáhl ve středovém kruhu rukou do obličeje Ferrán Torres. Domácí kapitán zůstává ležet na trávníku, ošetření ale potřebovat nebude.
     
    22
    Sidnei tvrdou střelou z levé strany namířil přesně na Cillessena, ten ale tuto ránu dokázal jen vyrazit. Odražený míč se pak dostal ke Canalesovi, jenž ho ale z první zakroutil mimo branku hostů.
     
    23
    Iniciativa je teď na kopačkách domácích. Guardado po přihrávce z levé strany střílel ze zhruba 25 metrů, míč ale poslal vysoko nad Cillessenovu branku.
     
    25
    Edgar González zasáhl zezadu do zad Maxiho Gómeze a hosté rychle rozehráli po tomto faulu.
     
    26
    Guardado přesnou přihrávkou připravil pozici na střelu protihráči Gayovi, jehož ránu tečoval mimo svou branku obránce Mándí.
     
    27
    S centrem z rohového kopu si obrana Betisu poradila a po zisku míče zakládá zhruba u středové čáry svou další postupnou útočnou akci.
     
    28
    Fékir si navedl míč z levé strany na pravačku a tvrdou přízemnou střelou vystřelil. Jeho pokus ale nebyl velmi umístěn a Cillessen si s ním snadno poradil.
     
    29
    Canalesovu přihrávku prodloužil patičkou za seba v pokutovém území Valencie Joaquín, Morena ale čistě odtlačil od míče Gabriel. Poté, co se hrací předmět dokutálel za brankovou čáru, ho vrátí do hry brankář Valencie Cillessen.
     
    30
    Vallejo podrazil na pravé straně své poloviny pronikajícího Fékira. Betis získává přímý kop z pravé strany.
     
    31
    Hlavnímu rozhodčímu se zřejmě pokazila vysílačka a musí si ju vyměnit. Čtvrtý rozhodčí mu už běží na pomoc.
     
    32
    Hra po vyřešení technických problémů hlavního rozhodčího Bengoetxeu pokračuje. Joaquínův centr z přímého kopu odvrátila obrana Valencie do bezpečí.
     
    32
    Žlutou kartu za podražení Maxiho Gómeze dostává Edgar González (Real Betis).
     
    32
    Valencia právě vstřelila branku!
    Hosté po rychlé rozehrávce po předešlém faulu otevírají skóre! Torres pronikl z pravé strany do šestnáctky Betisu, obešel dva protihráče a sraženou přihrávkou od ruky Sidneiho posunul míč k MAXIMU GÓMEZOVI, jenž ho bez váhání poslal kolem vybíhajícího brankáře Roblese do sítě. Bez asistence.
     
    34
    Maxi Gómez fauloval v souboji o vysoký míč Gonzáleze. Domácí tak můžou v klidu založit svou útočnou akci.
     
    35
    Domácí jsou ale z inkasovaného gólu zjevně v šoku a nepřesnou rozehrávkou ho zadarmo vrátili hostům. Teď ho má pod kontrolou brankář Cillessen.
     
    37
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odpovídají na inkasovaný gól a vyrovnávají! Na konci rychlého brejku domácích byl Moreno, jenž přihrávkou z pravé strany posunul míč do šestnáctky Valencie k volnému JOAQUÍNOVI a ten ho z první poslal k pravé tyči Cillessenovy branky. Asistence: Alex Moreno.
     
    38
    Torres zasáhl vysokou nohou v souboji ve středu pole Morena. Ten zůstává ležet na trávníku.
     
    39
    Moreno je už na nohou a ještě si vysvětluje předchozí zákrok s Torresem. Hlavný rozhodčí je od sebe odděluje.
     
    40
    Fékir se dostal k centru z levé strany a zakroutil míč na zadní tyč, kde se tlačil k hlavičce před Mangalu Emerson. Domácí hráč míč napokon těsně minul a kulatý nesmysl končí v zámezí.
     
    41
    Joaquín přihrávkou z levé strany našel ve středu šestnáctky Valencie Lorena, jemuž míč vyrazil spod nohou vybíhající brankář Cillessen. Tento zákrok ještě zkoumal VAR, ani tentokrát se však penalta kopat nebude.
     
    42
    Střely: 8:6
    Střely na branku: 5:2

    Další střelu Betisu na branku vyslal Fékir, jenž si navedl míč z pravé strany na střed a přízemnou střelou vystřelil přímo na připraveného Cillessena.
     
    43
    Hosté se po dlouhé době usadili na útočné polovině a snaží se postupnou kombinací najít mezeru v obranném postavení domácího celku.
     
    44
    Hosté pokračují v přihrávkách, už však na vlastní půli, kam je domácí vytlačili.
     
    45
    Fékir vystihl rozehrávku hostů a pronikl přes otevřenou obranu Valencie do pokutového území. Střelu z pravé strany ke vzdálenější tyči vyrazil výborným zákrokem brankář Jasper Cillessen.
     
    45
    Bude sa hrát ještě jednu minutu.
     
    45+1
    Emerson vyhrál na pravém křídle rychlostní souboj s Gayou, nedokázal však už přesně nacentrovat. Gabriel pak míč odkopl do středu pole.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas přinesl fotbal ve vysokém tempu, po kterém svítí na výsledkové tabuli nerozhodné skóre 1:1. O něco aktivnější byl domácí Betis, který měl i mírnou územní převahu, skóre utkání ale otevřeli hosté. Po hezkém průniku Torrese vstřelil gól Maxi Gómez, Valencia si ale svůj náskok dlouho neužila, protože už o 5 minut vyrovnal kapitán Betisu Joaquín. Těsně před koncem prvního poločasu měl po chybě hostů při rozehrávce obrovskou šanci Fékir, jeho možnost ale zlikvidoval brankář Valencie Cillessen.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 62 % : 38 %
    Střely na branku: 5:2
    Střely mimo: 3:2
    Rohy: 2:3
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 5:7
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádným střídáním.
     
    47
    Domácí hráči míč postupně posunuli až ke svému brankáři Roblesovi, jenž ho nakopl na útočnou polovinu. Canales pak v souboji o míč na levé straně poloviny Valencie fauloval Costu.
     
    48
    Hosté se pokusili o útok, ten ale ukončil zvednutý praporek asistent rozhodčího, jenž ho zvedl při Vallejově doteku míče.
     
    49
    Úvod druhého poločasu zatím probíhá v hodně opatrném duchu. Ani jeden z týmů se ještě nedokázal probít středem pole na dlhší dobu na polovinu soupeře.
     
    50
    Emerson přihrávkou z pravé strany posunul míč na hranici šestnáctky na Fékira, jehož střelu srazil těsně nad vlastní branku Gabriel. Hlavní rozhodčí pak nepochopitelně nařídil odkop od branky.
     
    51
    Parejo kolmicí za obranu domácích hledal rozběhnutého Valleja, proti němu ale včas vyběhl brankář Robles. Ten míč odkopl až na polovinu Valencie, kde Morenův centr z levé strany srazil na rohový kop Costa.
     
    52
    Joaquínův centr z levé strany po rozehrávce na krátko usměrnil na zadní tyči hlavou González, jeho střelu ale zastavil rukou padající Emerson. Penalta se nepíská a hosté pak míč dostali na polovinu Betisu.
     
    54
    Betis postupně získává převahu a znovu se usadil ke své kombinaci u pokutového území Valencie. Morenovu střelu z pravé strany srazil na rohový kop Costa.
     
    55
    Canales po další rozehrávce domácího rohového kopu na krátko přihrál míč na přední tyč na Fékira, jenž z ostrého úhlu minul branku Cillessena.
     
    57
    Žlutou kartu za taktický faul na zastavení rychlého protiútoku domácích dostává Daniel Wass (Valencia CF).
     
    58
    Domácí nadále pokračují ve své aktivitě. Hosté se ve druhém poločase ocitli pod pořádným tlakem.
     
    59
    Fékir se na pravé straně snažil o kolmé vysunutí Emersona, ten ale nedokázal tuto prudkou přihrávku zpracovat na hrací ploše. Hosté získávají míč pod svou kontrolu.
     
    60
    Dlouho si ho ale neužili a znovu mohli zaútočiť hosté. Fékir si z levé strany navedl míč na pravačku, vystřelil ale výrazně mimo Cillessenovu branku.
     
    61
    Střely: 13:6
     
    62
    Joaquín vysunul do náběhu na levou stranu Morena, jenž nečekaně tvrdě vystřelil k pravé tyči. Brankář Cillessen musel být v pohotovosti a míč vyrazil mimo svou branku.
     
    63
    Maxi Gómez zasáhl v souboji o míč na polovině Betisu Guardada do stehna. Mexičan zůstal chvilku ležet na trávníku, ošetření ale nepotřeboval a pokračuje v zápase.
     
    64
    Žlutou kartu za sražení Wasse na trávník v možném rychlém protiútoku hostů dostává Alex Moreno (Real Betis).
     
    65
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Manu Vallejo, přichází Kévin Gameiro.
     
    67
    Hosté hru vyrovnali a teď jsou usazeni na útočné polovině oni. Svou kombinací zatím nedokázali najít okna v obranném postavení domácího celku.
     
    68
    A nepovedlo se jim to vůbec. Parejův pas na Maxiho Gómeze zastavil González a domácí otočili hru na opačnou stranu. Fékirovu střelu z levé strany bez větších problémů chytil gólman Valencie Cillessen.
     
    69
    Edgar González zůstává ležet na trávníku a Maxi Gómez mu pomáhá od křeče. Za postranní čárou je už připraven spoluhráč, jenž ho bude střídat.
     
    69
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Edgar González, přichází Borja Iglesias.
     
    Betis bude hrát na čtyři obránce. Iglesias se postavil na hrot útoku vedle Lorena a vzadu hraje zprava čtveřice Emerson – Mándí – Sidnei – Moreno.
     
    71
    Moreno ale i navzdory změně rozestavení pokračuje ve svých útočných výletech. Na levém křídle získal míč pro Joaquína, jehož centr na zadní tyč zasáhl hlavou Emerson. Hlavička domácího hráče končí mimo Cillessenovu branku.
     
    72
    Wassův pas na Maxiho Gómeze odhlavičkoval Mándí za svou šestnáctku k Rodrigovi, jenž vystřelil z první výrazně mimo domácí branku.
     
    73
    Domácí se po tomto krátkém útoku hostů vrátili na útočnou polovinu. Fékir hledal kolmicí za obranu Valencie střídajícího Iglesiase, jako první se ale k míči dostal nizozemský gólman Valencie.
     
    74
    Centr Torrese z pravé strany srazil Moreno nepovedeným odkopem k Parejovi, jehož tvrdou střelu pod břevno musel brankář Robles pohotově vyrazit na rohový kop.
     
    75
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Carlos Soler.
     
    76
    Po souboji o míč po centru z rohového kopu zůstal sedět ve vlastní šestnáctce na trávníku Sidnei. Zatím to vypadá na další vynucené střídání domácích.
     
    77
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sidnei, přichází Antonio Barragán.
     
    78
    Domácí drží míč na svých kopačkách, aktuálně jejich kombinace ale probíhá hlavně na jejich polovině.
     
    79
    Gameiro obral o míč střídajícího Barragána a dostal možnost centrovat z levé strany. Jeho pas odkopl z nebezpečného prostoru Mándí.
     
    80
    Wassův pokus o sólový průnik sice ukončil Barragán, míč ale zůstal na kopačkách hostů. Až po zastavení centru Pareja se hracího předmětu zmocnili hráči Betisu.
     
    81
    Joaquínův centr srazil Costa Canalesovi přímo na volej, domácí záložník ale z první vystřelil výrazně mimo Cillessenovu branku.
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Loren, přichází Alfonso Pedraza.
     
    82
    Emersonův centr z pravé strany sklepl Moreno hlavou ke Canalesovi, jehož střela ale byla tentokrát rovnou zastavena Gabrielem. Hosté možnost na rychlý brejk prováhali a svůj útok musí založit rozehrávkou vlastních obránců.
     
    83
    Moreno se dostal na pravém křídle přes dva protihráče, v šestnáctce Valencie mu ale míč odskočil a hosté ho získali. Ne však na dlouho, domácí je totiž už při přechodu středu pole o míč obrali.
     
    84
    Fékir obešel ve středu pole tři protihráče a z cca 25 metrů pak nádhernou střelou trefil břevno branky Valencie, od které se míč odrazil ven.
     
    85
    Tlak Betisu se s přibývajícími minutami začíná opět zvyšovat. Hosté se v této chvíli jen brání.
     
    86
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Ferrán Torres, přichází Lee Kang-in.
     
    87
    Iglesias si zpracoval centr do šestnáctky, byl ale otočen zády k brance, a tak se ke střele nedostal. Přihrávku do druhé vlny pak zachytil Gameiro, jehož taktickým faulem zastavil Guardado.
     
    88
    Domácí se ale rychle dostali zpátky k míči a obléhání pokutového území Valencie tak může pokračovat. Fékir si chtěl obhodit obránce Valencie, ten mu ale míč odkopl a v souboji o něj pak fauloval Barragán Maxiho Gómeze.
     
    89
    Držení míče: 59 % : 41 %
     
    90
    Cillessen odvážně odkopl míč před presujícím Morenem do středu pole. Tam se k němu dostal Mándí, jehož srazil k zemi Maxi Gómez.
     
    90
    Střídající Lee Kang-in si převzal míč na levé straně a střelou z hranice pokutového území Betisu trefil břevno domácí branky!
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90+1
    Fékir se prokličkoval z pravé strany do pokutového území Valencie a střelou přes obránce vystřelil těsně mimo branku Cillessena.
     
    90+3
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Emersona na pravém křídle dostává José Gayá (Valencia CF). Domácí mají k dispozici přímý kop téměř z rohu pokutového území.
     
    90+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí v úplném závěru rozhodují tento zápas! K rozehrávce přímého kopu se postavil SERGIO CANALES a nádhernou střelou z pozice na pravém křídle zakroutil míč do pravého horního rohu branky Valencie. Bez asistence.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Domácí fanoušci i hráči oslavují vydřené, ale zasloužené vítězství. Betis byl ve druhém poločase aktivnější a v některých jeho úsekech dostal hosty pod velký tlak, svoje šance ale nedokázal proměnit. Nejblíže ke gólu měl Fékir, jenž trefil břevno, břevno pak ale napálil i na druhé straně Lee Kang-in. Když už se zdálo, že zápas skončí nerozhodným výsledkem, tak se k rozehrávce posledního přímého kopu v zápase postavil Sergio Canales a nádhernou střelou rozhodl o domácím vítězství. Betis se díky zisku tří bodů posunul na 14. místo, Valencia naopak spadla na 10. příčku.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:3.
    Střely mimo: 11:4.
    Rohy: 5:4.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 9:13.
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (17:58:42)

    Michal Sadlek

    Góly: 37. Joaquín (Moreno), 90+3. Canales – 32. Gómez

    Karty:   32. González (RBE), 64. Moreno (RBE) – 57. Wass (VAL), 90+3. Gayá (VAL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:13.
    Real Betis: Robles – Mándí, Sidnei (77. Barragán), González (69. Iglesias) – Emerson, Guardado, Canales, Moreno – Joaquín (C), Fékir – Loren (81. Pedraza).
    Náhradníci: D. Martín – Pedraza, Iglesias, Barragán, D. Lainez, Kaptoum, Gutiérrez.

    Valencia CF: Cillessen – J. Costa, Mangala, Gabriel, Gayá – Torres (86. Lee Kang-in), Wass, Parejo (C), M. Vallejo (65. Gameiro) – Rodrigo (75. Soler), Gómez.
    Náhradníci: Doménech – T. Correia, Soler, Gameiro, Lee Kang-in, Javi Jiménez, Esquerdo.

    Rozhodca: Bengoetxea – Rojas, Ramos

    Diváci: 46 545