Litoměřice – Chomutov 8:3 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 5:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:0 (kon.)
Benátky n/J – Sokolov 4:1 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 4:5 (2:3 po s.n.)
Kadaň – Třebíč 1:3 (kon.)
koniec
HC Zubr Přerov
6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
cz Streda 27.11.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance Liga (CZ) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:16 Roman SZTURC - 6:1
     
    44:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dnes je to gólová hitparáda a i hosté se v ní prosazují, brankář Petrásek dnes čisté konto nevychytá! Tentokráte už domácí strážce kasy vestoje zareagovat nedokázal, díky čemuž se možná trochu šťastně z pohledu domácích prosazuje ROMAN SZTURC. Asistence: Patrik Husák.
    43:19 Filip DVOŘÁK - 6:0
     
    43:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    A do brány hostů zapadá už šestý puk, domácí kotel volá po deseti! Z obranné třetiny zavezl puk do rohu kluziště Plášek, Zubři vybojovali postavení a po ráně Kubeše mohl do odkryté klece dorážet FILIP DVOŘÁK! Asistence: Jan Kubeš, Karel Plášek.
    26:53 Jan SÜSS - 5:0
     
    26:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velká jízda v podání Zubrů! Neuplynula ani polovina řádné hrací doby a tým trenéra Kočary vede už 5:0! Světlo nyní zasvítilo na čtvrtou útočnou formaci Zubrů, ze které se dokázal prosadit JAN SÜSS! Asistence: Plášek, Kubeš.
    25:33 Michal POPELKA - 4:0
     
    25:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a vedení navyšují už na čtvrtou branku! Puk se po kombinaci dostal k Moučkovi, jenž stál nedaleko pravé Foltánovy tyče, rychle jej ale poslal na opačnou stranu k MICHALU POPELKOVI, který přesnou střelou nedal brankáři hostů šanci! Asistence: Jaroslav Moučka, Mikuláš Zbořil.
    05:44 Josef HRABAL - 3:0
     
    05:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté nezažívají vůbec povedený vstup do utkání, po necelých šesti minutách Kůdela opouští tři tyče! Bratři Kratochvilové se podepisují pod premiérovou brankou nedávné posily JOSEFA HRABALA na přerovské půdě, který se přesně trefil z levého kruhu! Asistence: Matouš Kratochvil, Šimon Kratochvil.
    05:11 Roman PŠURNÝ - 2:0
     
    05:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po pěti minutách hry je to pro domácí Zubry už 2:0 a i o tuto branku se postaral ROMAN PŠURNÝ! Domácí obsadili útočné pásmo a na modré čáře se ke střele z nápřahu odhodlal Weinhold. Puk letěl přesně do míst, kde si hokejku k teči nachystal nejlepší střelec Přerova a zapadl za záda Kůdely! Asistence: Martin Weinhold.
    00:28 Roman PŠURNÝ - 1:0
     
    00:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je teda bleskový vstup do zápasu v podání přerovských Zubrů! Povedeným přechodem do útoku se v obraně Poruby utvořil dostatek prostoru, ve kterém mohl počkat Navrátil na z druhé strany najíždějícího ROMANA PŠURNÉHO a přesným pasem jej vyzval k otevření skóre zápasu! Asistence: Jakub Navrátil, Jiří Krisl.

    Daniel Doležal

    Góly a asistencie: 1. Pšurný (Navrátil, Krisl), 6. Pšurný (Weinhold), 6. Hrabal (M. Kratochvil, Š. Kratochvil), 26. Popelka (Moučka, Zbořil), 27. Süss (Plášek ml., Kubeš), 44. F. Dvořák (Kubeš, Plášek ml.) – 45. Szturc (Husák)


    HC Zubr Přerov: Petrásek (Suchánek) – Krisl (C), R. Černý, Kubeš, Zbořil (A), Weinhold, Šnajnar, Hrabal – T. Doležal, Pšurný (A), Navrátil – Moučka, Popelka, Berger – M. Kratochvil, Š. Kratochvil, Plášek ml. – Süss, F. Dvořák, Indrák.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (6. Foltán) – Pastor, Dundáček, Slavík, Husák, Dluhoš, Rudl, Šendera – Kanko, Zdeněk (C), J. Káňa (A) – Szturc, M. Hlinka, Obdržálek – Sikora (A), Hudeček, Ďurač – Nejezchleb, T. Jáchym, Špaček.

    Rozhodca: Dědek, Obadal – Hanzlík, Konvička