Litoměřice – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Chomutov – Vsetín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 5:3 (kon.)
Jihlava – Sokolov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 1:2 (po pr.)
Slavia – Prostějov 3:1 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
AZ Havířov
cz Pondelok 02.12.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance Liga (CZ) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:18:12)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 30 – 23
    Střely mimo: 17 – 10
    Zblokované střely: 15 – 11
    Vhazování: 42 – 22
    Trestné minuty: 6 – 16
     
    Je konec! Havířov téměř rezignoval na útočnou hru v poslední třetině, což se mu stalo osudným. Osm minut před koncem totiž našel Matouš Venkrbec parádním pasem přes hřiště Zdeňka Doležala, jenž se prosadil parádním bekhendovým blafákem pod horní tyčku, přestože byl tísněn. A o pět minut později byl obrat dokonán. Znovu se o to postaral Zdeněk Doležal, jenž se prosadil parádní střelou do vzdálenějšího rohu sítě. Slezané to ještě zkusili bez gólmana, ale místo vstřelení branky jen inkasovali. Holcovo přihrávku do středního pásma dojel jako první Jakub Babka, jenž trefil prázdnou síť neomylně. Jihočeši tak předvedli ve třetí části parádní obrat a berou pátou výhru v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Conor Allen – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Lubomír Malina – 2 min., hrubost).
     
    59:38
    Po vstřelené brance se strhla bitka u střídačky hostujícího celku, když Lubomír Malina zbytečně poslal k zemi Babku po vstřelení brance. Ještě padnou nějaké tresty, ale výhru Motoru nikdo nevezme.
    59:38 Jakub BABKA - 5:3
     
    59:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor trefuje prázdnou branku a rozhoduje dnešní utkání ve prospěch domácích! Miroslav Holec posunul puk do střední třetiny, ve které ho získal JAKUB BABKA. Ten si najel až do útočného pásma a prázdnou síť trefil neomylně. Asistence: Miroslav Holec.
     
    59:02
    Havířov hraje v šesti!
     
    58:48
    Martin Beránek protečoval kotouč do útočného pásma, kam pro něj také jel. O kotouč se však strhla bitva v útočné třetině, kterou vyhráli hosté.
    57:55 Zdeněk DOLEŽAL - 4:3
     
    57:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají přesilovou hru a otáčejí utkání ve svůj prospěch! Miroslav Holec odvedl parádní práci, když zastavil ránu po mantinelu. ZDENĚK DOLEŽAL nakonec dostal přihrávku v přečíslení, najel si na vrcholek kruhu a parádní ranou trefil vzdálenější tyč! Asistence: Matouš Venkrbec a Miroslav Holec.
     
    57:20
    Pavel Pýcha poslal kotouč na Zdeňka Doležala, kterému rána z první vůbec nesedla. Následně se navíc Havířov znovu dokázal osvobodit.
     
    56:54
    Jihočeši chtěl předvést rychlý přechod do útoku, ale Martin Novák byl zastavený před modrou. Proto je domácímu celku nakonec odpískán ofsajd.
     
    56:43
    Hostující hokejisté vyhráli buly ve svém obranném pásmu a poslali ho přes všechny čáry. Filip Seman se navíc dostal ke střele z dobré pozice, ale Jan Strmeň ji vyrazil maskou do ochranné sítě.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Lubomír Malina – 2 min., podrážení).
     
    55:49
    Pavel Pýcha už je na ledě celkem dlouho, a tak si nekomplikoval situaci. Poslal puk po mantinelu do středního pásma a spoluhráči mohli vystřídat.
     
    55:13
    Slezané měli velmi dobrou šanci! Jeden z hostí posílal velmi dobrou přihrávku na zadní tyč, do které stihl padnout Pavel Pýcha, jenž poslal puk do boční sítě.
     
    54:41
    Matouš Venkrbec poslal zadovkou přihrávku do území nikoho. Tam se jako první dostal ke kotouči havířovský hráč, který zavezl puk do útoku.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 11. Vydarený (Karabáček, Suchánek), 33. Lytvynov (J. Kloz, M. Novák), 53. Z. Doležal (Venkrbec), 58. Z. Doležal (Venkrbec, Holec), 60. Babka (Holec) – 4. L. Bednář (Baláž), 10. L. Bednář (Baláž), 27. Kachyňa (Kotala, F. Seman)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Vydarený, Suchánek, Pýcha, Plášil, Lytvynov, Allen – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, J. Kloz, Gilbert – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Babka, Prokeš, J. Veselý – Beránek.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Rašner, Ševěček, Malina, Matai, Chroboček, Kachyňa – Kotala, F. Seman, O. Procházka – L. Bednář, Baláž, Fridrich – Maruna, Starý, Dvořák – Danielčák, Cihlář, Bernovský.

    Rozhodca: Wagner, Jaroš – Kokrment, Tichý

    Diváci: 5665