Mladá Boleslav – Litvínov 4:6 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
4:6 (2:1, 2:0, 0:5)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 03.12.2019, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 33. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:34 Richard JARŮŠEK - 4:6
     
    56:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Činila se i druhá litvínovská formace, když Myšák našel špatně hlídaného RICHARDA JARŮŠKA, který s pukem projel až před Michajlova a nedal mu tvrdým průstřelem zblízka šanci. Asistence: Jan Myšák.
    55:40 Viktor HÜBL - 4:5
     
    55:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Všichni tři útočníci z první litvínovské formace zamotali pořádně Bruslařům hlavy probitím se přes levé křídlo. VIKTOR HÜBL poté od rohu střelil puk do výstroje Michajlova, kterému propadl do sítě. Bez asistence.
    47:40 Adam JÁNOŠÍK - 4:4
     
    47:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Po vhazování se puk dostal na hůl ADAMA JÁNOŠÍKA, který se do něj opřel a poslal k protější tyči. Cestou navíc clonil jiný hráč Litvínova, a tak Haas nestačil zareagovat. Asistence: Jakub Petružálek, Viktor Hübl.
    43:19 Adam JÁNOŠÍK - 4:3
     
    43:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Michal Trávníček vypálil od levého kruhu prudkou střelu, kterou Haas betonem vyrazil. Za bránou si puk převzal ADAM JÁNOŠÍK, který si najel k protějšímu rohu a z nulového úhlu prostřelil Haase. Asistence: Michal Trávníček, Filip Helt.
    40:38 Martin HANZL - 4:2
     
    40:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Aktivita dopředu ve vlastním oslabení se hostům také vyplatila. MARTIN HANZL dostal puk za Haasovu branku, obkroužil obránce na levém kruhu a z otočky ho poslal Haasovi pod víko. Asistence: Samson Mahbot.
    34:57 Žiga JEGLIČ - 4:1
     
    34:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ŽIGA JEGLIČ sebral na kruhu odražený puk, který vystřelil o chvíli dříve od modré Fillman, a zametl ho do mezery u pravé Janusovy tyče. Asistence: Mitchell Fillman, Michal Vondrka.
    25:25 Jakub KLEPIŠ - 3:1
     
    25:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři skórují ve vlastním oslabení, když udrželi puk na svých hokejkách. Skalický si sjel s pukem až k rohu kluziště, odkud mířil na pravou tyč Janusovy brány. K odraženému puku najel ještě JAKUB KLEPIŠ, který ho prostrčil přes mezeru v gólmanově rozestavení. Asistence: Pavol Skalický.
    17:17 Martin PLÁNĚK - 2:1
     
    17:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Důrazná hra u mantinelu přinesla domácímu celku ovoce, nakonec vyjeli na kruh, kde Lunter projel kolem bránícího hráče a nabil MARTINU PLÁŇKOVI, který propálil prostor u levé tyče Janusovy branky. Asistence: Mario Lunter.
    03:19 Marek HRBAS - 1:1
     
    03:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Ihned po svém obranném zákroku Hrbas rozehrál. Později Klepiš poslal od rohu kluziště zpět na MARKA HRBASE, který napřáhl a prostřelil vše v cestě stejně jako předtím Hübl. Asistence: Jakub Klepiš.
    01:21 Viktor HÜBL - 0:1
     
    01:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Petružálek zpoza brány nahrával na kruh VIKTORU HÜBLOVI, jehož nápřah proletěl vším v cestě, až do sítě za Haasova záda. Asistence: Jakub Petružálek.

    Lukáš Chuchválek

    Góly a asistencie: 4. Hrbas (Klepiš), 18. Pláněk (Lunter), 26. Klepiš (Skalický), 35. Jeglič (Fillman, Vondrka) – 2. V. Hübl (Petružálek), 41. M. Hanzl (Mahbod), 44. Jánošík (Trávníček, Helt), 48. Jánošík (Petružálek, V. Hübl), 56. V. Hübl, 57. Jarůšek (Myšák)


    BK Mladá Boleslav: Haas (55. Michajlov) – Ševc, Hrbas, Kurka, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Dlapa – Lunter, Cienciala, Klepiš (A) – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – R. Zohorna, Jeglič, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC VERVA Litvínov: Janus (41. Zajíček) – L. Doudera, Jánošík (A), T. Pavelka, Kudla, Baránek, J. Říha, Kubát – F. Lukeš, V. Hübl (C), Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl (A), Mahbod – Gerhát, Helt, Myšák – Trávníček, J. Mikúš, Válek.

    Rozhodca: Hodek, Sýkora – Ondráček, Špůr

    Diváci: 2538