NY Rangers – Vegas 1:4 (kon.) | Buffalo – NJ Devils 7:1 (kon.) | Detroit – NY Islanders 1:4 (kon.)
Chicago – St. Louis 0:4 (kon.) | Anaheim – LA Kings 4:2 (kon.)
koniec
New York Rangers
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Vegas Golden Knights
cz Utorok 03.12.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:15 Brendan LEMIEUX - 1:4
     
    35:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    V šestatřicáté minutě už Subban o čisté konto přichází! Po obrovském boji v rohu hřiště vyjel Zibanejad s pukem před levý kruh a přenesl těžiště do volnější pravé strany na Troubu, jehož střílený pas protečoval do sítě BRENDAN LEMIEUX. Asistence: Jacob Trouba, Mika Zibanejad.
    26:20 Max PACIORETTY - 0:4
     
    26:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ještě před polovinou základní hrací doby se zdá být o všem podstatném rozhodnuto! Veškerá zásluha jde za asistentem Glassem, který neskutečnou přihrávkou podél brankové čáry našel na pravé straně MAXE PACIORETTYHO a ten střelou z jedničky objevil mezeru mezi lapačkou a levým betonem Henrika Lundqvista. Asistence: Cody Glass, Mark Stone.
    24:44 Reilly SMITH - 0:3
     
    24:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to je trochu kruté pro Newyorčany, kteří po dobré pasáži sami inkasují. Haley s Howdenem propadli u pravého konce modré čáry, kotouč si vzal REILLY SMITH a bekhendovým blafákem ze samostatného úniku dal už svůj dvanáctý gól v sezóně. Bez asistence.
    03:50 Alex TUCH - 0:2
     
    03:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté se prosadili dvě vteřiny před koncem přesilové hry a rázem vedou už o dva góly! Karlsson přejel útočnou modrou a šikovnou přihrávkou přes dva beky našel Schmidta, jenž zleva odcentroval před branku a ALEX TUCH už to měl při zakončení hodně jednoduché. Asistence: Nate Schmidt, William Karlsson.
    01:34 Alex TUCH - 0:1
     
    01:34
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Všechno je nakonec úplně jinak a Vegas se už ve druhé minutě dostávají do vedení! Střelu ALEXE TUCHA Lundqvist zcela nezkrotil a pak si sám nešikovně betonem srazil puk za brankovou čáru, čehož si všimli až činovníci u videa. Asistence: Jonathan Marchessault, Brayden McNabb.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 36. Lemieux (Trouba, Zibanejad) – 2. Tuch (Marchessault, McNabb), 4. Tuch (Schmidt, W. Karlsson), 25. R. Smith, 27. Pacioretty (Glass, Mark Stone)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Trouba, Skjei, Fox, R. Lindgren, DeAngelo, Hájek – Kakko, R. Strome, Panarin – Bučnevič, Zibanejad (A), Lemieux – Fast (A), Chytil, Kreider (A) – Br. Smith, B. Howden, Haley.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Sparks) – Schmidt, McNabb, Theodore, Hague, Engelland (A), Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone (A), Stastny, Pacioretty – Tuch, Glass, Carrier – Reaves, N. Roy, Nosek.

    Rozhodca: O´Rourke, MacDougall – Alphonso, Pancich

    Diváci: 16 325