Kometa Brno – Hradec Králové 2:5 (kon.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:5 (0:3, 2:0, 0:2)
Mountfield HK
cz Utorok 03.12.2019, 16:00 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    49:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové rychle přidává další přesnou trefu. Kryštof Lang nahodil kotouč na branku a brněnský brankář jej vyrazil pouze před sebe. Před brankovištěm už stál připravený VOJTĚCH SÍLA, který svou dorážku namířil pod horní tyč. Asistence: Kryštof Lang, Jakub Váchal.
     
    48:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale MAREK TECL prosazuje. Od Vojtěcha Síly dostal kotouč do jízdy a nastřelil tyčku, od níž se puk odrazil za Kubíkova záda. Asistence: Vojtěch Síla, David Voňka.
     
    34:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    DOMINICK VAŠÍČEK dostal přihrávku na vrchol pravého kruhu a obešel bránícího hráče hostujícího celku, čímž se ocitl zcela sám před královéhradeckým brankářem. V této situaci volil zakončení mezi betony a nemýlil se. Asistence: Jakub Malý, Jakub Brabenec.
     
    23:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se tato aktivita vyplatila a v čtyřiadvacáté minutě snižují. JAKUB MALÝ dostal od Dominicka Vašíčka puk do předbrankového prostoru, odkud jej procpal mezi Sajdlovy betony. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    15:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se vydali do útočného pásma ve dvou proti jednomu hráči Komety. V tomto přečíslení se ale ke střele nedostali a zakončovat mohli až později, kdy Marco Lukačka nahrál z otočky na levém kruhu DANIELU ŠEDIVÉMU. Ten si chtěl přihrávku nejdřív zpracovat, ale kotouč mu z hokejky sjel přímo mezi brankářovy betony. Asistence: Marco Lukačka, Dalibor Ďuriš.
     
    09:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí brankář viděl na střelu od modré a kotouč ukryl mezi betony. Pohnul se však tak nešťastně, že mu puk vypadl a KRYŠTOF LANG jej z brankoviště poslal až za brankovou čáru. Asistence: Martin Janda.
     
    07:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Brněnští na levém kruhu vlastního pásma rozehrávali, a právě tuto nahrávku dostal na hokejku KRYŠTOF LANG. Ten následně obešel další dva bránící hráče v mezikruží a sám před bránou pak zakončoval k pravé ruce domácího brankáře. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 24. Malý (Vašíček D.), 35. Vašíček D. (Malý, Brabenec) – 8. Lang, 10. Lang (Janda), 16. Šedivý (Lukačka, Ďuriš), 49. Tecl (Síla, Voňka), 50. Síla (Lang, Váchal)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Fajmon, Holemý, Furch, P. Vašíček, J. Sedláček, Studený (C) – Žák, Indrák, Malenovský, Snášel, Bartes, Dufek, Krška, I. Sedláček, Malý, Brabenec, D. Vašíček.
    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Váchal (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Pelda, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Budina, Lang, Janda, Šedivý, Tecl.

    Rozhodca: Ondráček – Rampír, Zídek.