Lipt. Mikuláš – Košice 0:0 (zruš.) | Miškovec – Nitra 2:5 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:5 (kon.)
Detva – HC Slovan 1:2 (1:2 po s.n.) | B. Bystrica – Michalovce 4:3 (po pr.) | Nové Zámky – Budapešť 5:3 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HK Nitra
Utorok 03.12.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Nitra dala gól!
    Nitrania pečatia svoje víťazstvo. Po ľavom krídle vykorčuľoval Scheidl, ktorý venoval premiérový gól za Nitru COLTONOVI YELLOWOVI HORNOVI. Horn si spracoval prihrávku pred bránkoviskom a pohodlne zasunul do odkrytej siete.
    Asistencia: Lane Scheidl.
     
    58:17
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Beauvillier – 2 min. + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Versteeg – 2 min. + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    58:17
    Pästne si to rozdali Mitch Versteeg a Francis Beauvillier. Nitriansky obranca predviedol svoju zámorskú krv a pár údermi zložil na ľad hráča DVTK. Jasný súboj v prospech obranca HK Nitra.
     
    57:58
    Nič iné domácim neostáva, DVTK má vhadzovanie v útočnom pásme a vyskúša si powerplay!
     
    54:01
    Miškovec dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru a ešte môžu zdramatizovať tento zápas. Dudás pálil bez prípravy spoza ľavého kruhu. Hanuljak betónom vyrazil pred seba, kde bol postavený TAMÁS RÉSZEGH a zblízka doklepol puk do bránky.
    Asistencie: Jesse Dudás, Davis Vandane.
     
    53:43
    V týchto chvíľach rozhodcovia vykresali iskierku nádeje pre Miškovec a DVTK bude hrať presilovku. Samuel Buček dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    53:09
    Samuel Buček sa ocitol v ďalšom nebezpečnom zakončení. Pretlačil sa z ľavého kruhu pred brankára Rajnu, no nedokázal ho prekvapiť.
     
    51:04
    Nitra získava presilovku a Miškovec sa oberá o drahocenný čas. Ryan Harrison si odsedí menší trest za seknutie.
     
    45:14
    Presilovku budú hrať hokejisti Nitry. Dve minúty za krosček dostáva Francis Beauvillier, ktorý nešetrne zasiahol Koríma.
     
    44:48
    Nitra dala gól!
    Nitrania zvyšujú opäť svoje vedenie a momentálne majú náskok troch gólov. ERIK ČALÁDI sa odpútal od zadného mantinelu, dostal sa dravo pred bránku a strelou popri lapačke stanovil skóre na 1:4.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    37:03
    Rodman si vypýtal faul a Miškovec bude hrať v závere druhej tretiny presilovku. Lukáš Hrušík dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    36:42
    Ďalšia šanca pre domáci tím. Rodman z pravého kruhu vymyslel výbornú krížnu prihrávku na hokejku Benceho Szirányiho, Hanuljak však opäť vynikajúco zasiahol.
     
    32:16
    Tak toto bola obrovská šanca pre DVTK. Galanisz prehodil puk z pravého krídla pred bránku na Marka Miskolcziho, ktorý mal proti sebe už iba ležiaceho Hanuljaka, no nitriansky brankár napokon dokázal strelu skvelo vyraziť.
     
    26:39
    Nitra dala gól!
    Hokejisti spod Zobora v krátkom slede pridávajú aj ďalší gól. Rajna ostal bez hokejky, čo si všimol SAMUEL BUČEK na pravom kruhu. Zachytil prihrávku od domáceho obrancu a strelou ponad vyrážačku zvýšil na 1:3.
    Asistencie: Andrej Kollár, Patrik Koyš.
     
    26:03
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a dostávajú sa do vedenia v zápase! ANDREJ KOLLÁR si prebral puk pri mantineli , prišiel k pravému kruhu a z ostrého uhla našiel voľný priestor pri Rajnovej maske.
    Asistencia: Colton Yellow Horn.
     
    25:00
    Po strele Morrisona od modrej čiary sa k dorážke dostal ešte Fominych, ktorý trafil rameno Rajnu a nechýbalo veľa a hostia by šli do vedenia.
     
    24:35
    Prvú presilovku v stretnutí budú hrať Nitrania. Dve minúty za podrazenie dostáva Davis Vandane.
     
    21:38
    Počas predchádzajúcej akcie bol Miskolczi faulovaný. Mitch Versteeg už sedí na trestnej lavici za napadnutie.
     
    21:37
    Mark Miskolczi sa dostal do zaujímavého zakončenia spomedzi kruhov. Jeho zakončenie švihom skončilo na Hanuljakovi, ktorý dobre zakročil.
     
    18:22
    Dobre v defenzíve zapracoval Nemec, ktorý nedovolil prihrávať Miskolczimu. Následne vyrazili do protiútoku hostia, zakončoval Yellow Horn, ale Rajna zasiahol výborne.
     
    15:31
    Prvú presilovku v zápase budú hrať domáci. Daniil Fominych dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    06:20
    Domáci z ničoho nič vyrazili do prečíslenia štyroch proti dvom. Štvorica domácich aj pekne zakombinovala, zakončoval Ross, no trafil iba zadný mantinel.
     
    04:02
    Miškovec dal gól!
    Skóre zápasu je vyrovnané! So šťastím sa puk od zadného mantinelu dostal na hokejku Galanisza, ktorý strieľal spred bránky a jeho strelu zblízka dorazil do brány PATRIK KISS.
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, János Vas.
     
    00:27
    Nitra dala gól!
    Videorozhodca rozhodol a gól je uznaný! Kerbashianova strela spomedzi kruhov mierila na Rajnove rameno, puk sa vyrazil do vzduchu a hokejkou zo vzduchu zasiahol puk do bránky LANE SCHEIDL a bolo to v súlade s pravidlami.
    Asistencie: Kale Kerbashian, Kenney Morrison.
     
    00:27
    Nitrania si hneď v úvodnej minúte stretnutia vytvorili obrovskú šancu. Puk sa od mantinelu odrazil pred bránku, kde operoval Kerbashian. Rajnovi vypadol puk, Scheidl ho hokejkou sklepol do bránky a skóroval. No zrejme zasiahol vysokou hokejkou.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Kiss (Galanisz, Vas), 55. Részegh (Dudás, Vandane) – 1. Scheidl (Kerbashian, Morrison), 27. Kollár (Horn), 27. Buček (Kollár, Koyš), 45. Čaládi (Buček), 59. Yellow Horn (Scheidl)


    DVTK Miškovec: Rajna – Ross, Dudás, Göz, Vandane, Szirányi, Vojtkó, Láda – Harrison, St. Pierre, Rodman – Beauvillier, Vas, Reszegh – Miskolczi, Galanisz, Kiss
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mezei, Morrison, Rácz, M. Versteeg, Sloboda, Kubka, Korím, Nemec – Scheidl, Kerbashian, Horn – Tábi, Kollár, Koyš – Buček, Čaládi, Fominych – Hrušík, Minárik, Csányi

    Rozhodca: Korba, Štefik – Jobbágy, Rojík