Lipt. Mikuláš – Košice 0:0 (zruš.) | Miškovec – Nitra 2:5 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:5 (kon.)
Detva – HC Slovan 1:2 (1:2 po s.n.) | B. Bystrica – Michalovce 4:3 (po pr.) | Nové Zámky – Budapešť 5:3 (kon.)
zrušené
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Košice
Utorok 03.12.2019, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Predzápasové kurzy
Videoprenos
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Príjemný športový podvečer všetkým športovým priaznivcom!
    Tipsport liga sa hlási už svojím 28. kolom, v ktorom sa okrem iných tímov predstavia aj MHK 32 Liptovský Mikuláš a HC Košice. Stretnutie medzi týmito dvomi celkami vyzerá papierovo ako súboj medzi Dávidom a Goliášom a budeme zvedaví ako sa vyvinie. Potvrdia Košice rolu favorita alebo Liptáci prekvapia Oceliarov?
     
    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Liptáci sa momentálne nachádzajú na predposlednom mieste v ligovej tabuľke, za nimi sú už len Nové Zámky. Z posledných desiatich zápasov sa im podarilo vyhrať tri, dvakrát však prekvapil favorita. Na začiatku novembra porazili futbalovo 1:0 Trenčín a neskôr zaskočili v Poprade domácich Kamzíkov 3:2. Ostatné víťazstvo si Liptovský Mikuláš pripísal v predposlednom kole, keď sa mu doma podarilo zdolať MAC Budapešť 3:2. Víťaznú náladu si však nedokázal udržať a v poslednom zápase podľahol Popradu vysoko 0:8. Liptáci sa budú snažiť pozdvihnúť hlavy a potešiť domáce publikom práve v nasledujúcom stretnutí, no proti silným Košiciam to bude veľmi náročná úloha.
     
    HC Košice
    Košice sa na rozdiel od svojho súpera nachádzajú na opačnom konci tabuľky a s päťdesiatimi bodmi aktuálne okupujú tretiu priečku. Pred nimi je len Banská Bystrica a Bratislava. Po poslednej prehre proti Miškovcu, ktorá prišla ešte v polovici novembra Košičania ťahajú štvorzápasovú víťaznú šnúru. Porazili postupne Liptovský Mikuláš, Poprad, Detvu a naposledy po nájazdovej dráme aj Trenčín. Oceliari by radi zostali na víťaznej vlne aj po stretnutí na Liptove, aby si zbytočne neohrozovali svoju tretiu priečku a zároveň držali na dosah druhých Banskobystričanov. Papierovo sú jasným favoritom, no budú si musieť dať pozor, aby svojho súpera nepodcenili.
     
    Čaká nás určite zaujímavý zápas, v ktorom sa obe mužstvá pobijú o tri body. Liptáci sa nechcú pohybovať v tabuľke tak nízko a zas Košice by sa rady šplhali ešte vyššie. Obom celkom sa body veľmi zídu a tak sa pokúsia v zápase dať zo seba všetko. Košičania sú jednoznačným favoritom, no domácich neradno odpisovať, navyše keď v poslednom zápase dostali osemgólový debakel, ktorý sa budú snažiť pred domácim publikom odčiniť.

    Zápasom vás bude sprevádzať Peter Košťál.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Droppa, Petran, Kurali, Nemec, Roman, Mezovský, Kramár, Dlugoš – Kriška, Piatka, Sukeľ – Huna Ru., Oško, Vybiral – Lunter, Uhrík, Huna Ri. – Haluška, Surový, Nechaj

    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Čížek, Ružička, Slovák, Cibák, Michalčin, Koch – Květon, Bortňák, Haščák – Rapáč, Skokan, Klhufek – Belluš, Vrábeľ, Nagy – Milý, Faith, Jokeľ

    Rozhodca: Novák, Orolin – Stanzel, Šoltés.
     
    Dobrý večer, kvôli technickým problémom na štadióne sa mešká so začiatkom zápasu, musíme si tak na úvodné buly ešte chvíľu počkať.
     
    Dnešný zápas je napokon zrušený, kvôli pokazenému chladeniu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši.
     
    Hoci sa dnešný zápas nateraz neuskutoční, prajem vám ešte pekný večer a verím, že si užijete hokej pri zvyšných zápasoch, ktoré nám dnes Tipsport liga ponúka. (17:22:08)

    Peter Košťál


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie:


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Droppa, Petran, Kurali, Nemec, Roman, Mezovský, Kramár, Dlugoš – Kriška, Piatka, Sukeľ – Huna Ru., Oško, Vybiral – Lunter, Uhrík, Huna Ri. – Haluška, Surový, Nechaj
    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Čížek, Ružička, Slovák, Cibák, Michalčin, Koch – Květon, Bortňák, Haščák – Rapáč, Skokan, Klhufek – Belluš, Vrábeľ, Nagy – Milý, Faith, Jokeľ

    Rozhodca: Novák, Orolin – Stanzel, Šoltés