Hradec Králové – Zug 1:1 (kon.) | Frölunda – Biel 2:3 (kon.) | Djurgården – Mníchov 5:1 (kon.)
Lausanne – Luleå 1:2 (kon.)
koniec
Djurgårdens IF
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
EHC Red Bull Mníchov
cz Utorok 03.12.2019, 18:00 • Hovet Arena, Stockholm • Play-off Ligy majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Domácí brankář pokecal s rozhodčím a vzápětí vytáhl dva senzační zákroky, když nejprve vyrazil ránu z bodu levého kruhu pro vhazování a poté od modré čáry! Mnichov mohl alespoň snížit.
    55:26 Anton HEDMAN - 5:1
     
    55:26
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    ANTON HEDMAN nyní zvedl hlavu a fantastickou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro buly zamířil nad lapačkou Kevina Reicha ke vzdálenější pravé tyči! Přesilová hra byla využita. Asistence: Sebastian Standberg a Marcus Högström. (5:1)
     
    54:04
    Christopher Bourque dostal dvě minuty za krosček a švédský tým může navýšit vedení v přesilové hře.
     
    49:59
    Michael Haga byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Mnichov má nyní k dispozici další přesilovou hru.
     
    48:26
    Švédský tým předvedl nádhernou kombinaci a po střele z pravého kruhu už to vypadalo na jistý gól, jenže Kevin Reich střelu mířící pod horní tyč fantasticky vyrazil levým ramenem! Skórovat dnes mohl podruhé Patrik Berglund.
     
    38:10
    Hostující Luca Zitterbart fauloval v blízkosti vlastní brány a dostal menší trest za nedovolené bránění.
    34:21 Tom NILSSON - 4:1
     
    34:21
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    TOM NILSSON využil krásné zpětné přihrávky a před vrcholem mezikruží nyní napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která poté vedle pravého betonu Kevina Reicha zaplula k levé tyči brány – 4:1! Asistence: Anton Hedman a Tom Wandell.
    30:05 Kalle ÖSTMAN - 3:1
     
    30:05
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    KALLE ÖSTMAN se dostal po přihrávce z levého křídla k volnému puku a rychlou střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad lapačkou Kevina Reicha k pravé tyči! Domácí poprvé vedou o dva góly – 3:1. Asistence: Henrik Eriksson a Gustav Possler.
     
    27:24
    Trevor Parkes vyfasoval dvě minuty za držení a během Powerbreaku musel usednout na trestnou lavici.
     
    25:13
    Jason Jaffray se ocitl v blízkosti pravé tyče po zablokované střele z vrcholu pravého kruhu v obrovské šanci a Karri Rämö jeho pokus sevřel mezi betony! Mnichov nyní odmítl vyrovnání.
     
    19:34
    John Janson Peterka vystřelil na vrcholu levého kruhu pro buly a jeho střela zápěstím skončila na vzdálenější pravé tyči! Málem bylo vyrovnáno.
     
    18:16
    Kalle Östman dostal dvě plus dvě minuty za faul loktem a Mnichov má obrovskou příležitost vyrovnat.
     
    14:20
    Gustav Possler vystřelil na vrcholu levého kruhu a jeho střela zápěstím mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Kevin Reich ale vytáhl fantastický semafor! Fantastický zákrok.
     
    12:23
    Justin Schütz dostal dvě minuty za podrážení po faulu na útočné modré čáře. První přesilová hra střetnutí.
    09:02 Gustav POSSLER - 2:1
     
    09:02
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí GUSTAV POSSLER na přední tyči tečoval nahození Toma Nilssona z vrcholu pravého kruhu a kotouč zamířil ke vzdálenější levé tyči! Švédský tým si vzal ztracené vedení rychle zpět a domácí vedou 2:1! Asistence: Tom Nilsson a Olle Alsing.
    08:42 Jason JAFFRAY - 1:1
     
    08:42
    Mnichov právě vstřelil branku!
    JASON JAFFRAY si najel v mezikruží na krásnou přihrávku zpoza brány a střelou bez přípravy vymetl pravý horní roh brány! Gólu předcházela chyba v rozehrávce. Asistence: Frank Mauer.
    06:45 Patrik BERGLUND - 1:0
     
    06:45
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Útočník PATRIK BERGLUND si najel před bránu na pěkné nahození Simona Johanssona z vrcholu pravého kruhu a nádhernou tečí usměrnil puk nad pravým betonem přesouvajícího se Kevina Reicha k levé tyči! Domácí vedou nad hosty 1:0. Asistence: Simon Johansson a Niclas Bergfors.
     
    02:47
    Justin Schütz se dostal do zakončení v prostoru mezikruží a střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Karri Rämö měl ale čistý výhled a vyrážečkou puk vyrazil do ochranné sítě! První slibná příležitost dnešního zápasu.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 7. Berglund (Johansson, Bergfors), 10. Possler (Nilsson, Alsing), 31. Östman (Eriksson, Possler), 35. Nilsson (Hedman, Wandell), 56. Hedman (Standberg, Högström) – 9. Jaffray (Mauer)


    Djurgårdens IF: Rämö (Svedberg) – Alsing, Nilsson, Garrison, Hultström, Högström, Pettersson, Johansson – Axelsson, Berglund, Bergfors – Hedman, Wandell, Ågren – Strandberg, Haga, Holtz – Eriksson, Östman, Possler – Guter. Hlavní trenér: Robert Ohlsson.
    EHC Red Bull Mníchov: Reich (Fießinger) – Aulie, Boyle, Bodnarchuk, Seidenberg, Abeltshauser, Parlett, Zitterbart – Gogulla, Hager, Ehliz – Peterka, Jaffray, Mauer – Bourque, Voakes, Parkes – Kastner, Schütz, Lobach. Hlavní trenér: Don Jackson.

    Rozhodca: Mark Lemelin, Marc Wiegand. Čároví: Örjan Åhlen, Andreas Malmqvist

    Diváci: 1796
    Utorok 10.12.2019
    Mníchov - Djurgården 0:3

    Góly a asistencie: 23. Nilsson (Ågren), 44. Östman, 57. Eriksson (Alsing, Högström)