Boston – Carolina 2:0 (kon.) | Florida – Minnesota 2:4 (kon.) | NJ Devils – Vegas 3:4 (kon.)
Philadelphia – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Arizona 2:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.)
Nashville – Tampa Bay 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Washington 2:5 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
6:1 (0:0, 1:0, 5:1)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 04.12.2019, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:33 James van Riemsdyk - 6:1
     
    59:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Uteklo jen dvanáct vteřin a Andersen dokonce kapituluje pošesté, což už je pro hosty hodně kruté. Opět u toho byl Myers, který obloučkem z obranného pásma vyslal do úniku JAMESE VAN RIEMSDYKA a ten bekhendovým blafákem procedil puk přes brankářovy betony. Asistence: Philippe Myers, Shayne Gostisbehere.
    59:21 Shayne GOSTISBEHERE - 5:1
     
    59:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Celek z Pensylvánie přidává i pátý zásah! Travis Sanheim využil probíhajícího střídání Toronta a předal puk na odkrytou levou stranu, odkud zpoza kruhu napřáhl SHANE GOSTISBEHERE a ranou k zadní tyči zaznamenal svůj šestý gól v sezóně. Asistence: Travis Sanheim.
    57:54 Joel FARABEE - 4:1
     
    57:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Torontu se hra bez gólmana příliš nevyplatila! Ivan Provorov při pokusu z obranného pásma trefil ze svého pohledu levou tyč. JOEL FARABEE však kotouč do poslední chvíle pronásledoval a neměl problém ho dorazit do prázdné branky. Asistence: Ivan Provorov.
     
    57:22
    Andersen odjel na střídačku a pustil do hry šestého hráče. Maple Leafs jsou každopádně daleko od Cartera Harta.
    56:32 Travis KONECNY - 3:1
     
    56:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci dělají asi rozhodující krok k cennému vítězství! Na začátku všeho byl Myers a jeho nenápadná přihrávka z rohu obranného pásma na TRAVISE KONECNYHO. Ten nabral velkou rychlost a v brejku zvolil místo přihrávky na Girouxe svižnou střelu tahem, na kterou Andersen nedokázal nijak zareagovat. Asistence: Philippe Myers.
     
    53:42
    Navíc je tady další komplikace v podobě oslabení. Matthews se mimo hru překřížil s Girouxem, kterému "sebral" hokejku a dostal za to menší trest za nedovolené bránění.
    50:00 Claude GIROUX - 2:1
     
    50:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Radost z vyrovnání panovala na střídačce Toronta jen krátkou chvíli! Myers u pravého mantinelu vypíchl puk před Johnssonem a poslal ho za branku na Konecnyho. Ten skvělou přihrávkou ze zadního mantinelu objevil CLAUDEA GIROUXE a domácí kapitán střelou z prvního doteku precizně prostřelil Andersena. Asistence: Travis Konecny, Philippe Myers.
    48:38 Travis DERMOTT - 1:1
     
    48:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se štěstím vyrovnávají na 1:1! Poté, co Spezza vyhrál buly nad Couturierem, od modré čáry vystřelil TRAVIS DERMOTT. Hart sice zasáhl, jenže do vzduchu sražený puk se mu od zad odrazil do vlastní branky. Asistence: Jason Spezza.
     
    38:30
    Van Riemsdyk doslova ukradl puk z hokejky jednoho z hostů. Bekhendem Andersena neprostřelil a dorážka Raffla pro změnu narazila do tyče!
     
    34:58
    Frédérik Gauthier se dostal do přečíslení dvou na jednoho. Po své pravici měl Hymana, jenže si sám věřil na zakončení a to Hart vyrazil.
     
    34:18
    Gostisbehere v signalizované mohutně napřáhl, jenže svým projektilem rozvlnil jen ochrannou síť. V přerušené hře odjíždí na trestnou lavici hákující Muzzin.
     
    32:13
    Shayne Gostisbehere se snažil prosmýknout mezi pravým mantinelem a Hymanem, který jej nedovoleně přidržel. Je z toho první přesilovka Flyers.
    28:49 Scott LAUGHTON - 1:0
     
    28:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se v devětadvacáté minutě dostávají do vedení! Hlavní roli sehrál Hayes, který si na pravé straně výborně kryl puk a ve finále se vymanil od Matthewse. Pak si to namířil k brankovišti a bekhendem ještě přihrál na SCOTTA LAUGHTONA, jenž z bezprostřední blízkosti zvedl kotouč k horní tyči. Asistence: Kevin Hayes, Matt Niskanen.
     
    24:16
    Kanonýr Matthews se teď ukázal i jako skvělý nahrávač, když z vlastní půlky vyslal do úniku Johnssona, jenže ten si vylámal zuby na Hartovi.
     
    17:01
    Kapanen dostal od Tavarese přihrávku do jízdy. Braum mu rychlostně nestačil, ovšem finský útočník poslal puk z pravého kruhu jen do tyče.
     
    13:17
    Kasperi Kapanen dostal od Ivana Provorova hokejkou do obličeje, což znamená přesilovou hru pro Toronto.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 29. Laughton (K. Hayes, Niskanen), 50. Giroux (Konecny, P. Myers), 57. Konecny (P. Myers), 58. Farabee (Provorov), 60. Gostisbehere (Sanheim), 60. J. van Riemsdyk (P. Myers, Gostisbehere) – 49. Dermott (Spezza)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, Gostisbehere, P. Myers – Konecny, Frost, Giroux (C) – Voráček (A), Couturier (A), Lindblom – Farabee, K. Hayes, Laughton – Pitlick, M. Raffl, J. van Riemsdyk.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly (A), Holl, Muzzin, Barrie, Dermott – Spezza, Tavares (C), Michejev – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Kapanen, Kerfoot, Hyman – Timashov, F. Gauthier, Engvall.

    Rozhodca: O´Rourke, Peel – Racicot, Amell

    Diváci: 15 811