Boston – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Colorado 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Minnesota 4:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Arizona 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:3 (kon.)
Carolina – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
koniec
Calgary Flames
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Buffalo Sabres
cz Piatok 06.12.2019, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Jack EICHEL - 4:3
     
    59:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    No vida, je to již pouze o gól! Hosté využívají přesilovou hru poté, co JACK EICHEL, střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, pohotovou střelou švihem, prostřeluje Davida Ritticha, který následně jen vztekle praštil holí o led. Asistence: Brandon Montour a Marcus Johansson.
    57:16 Jake MCCABE - 4:2
     
    57:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak přece jenom ještě možná drama poté, co JAKE MCCABE, trochu se štěstím, opět tam byl nějaký odraz, prostřeluje přesouvajícího se Davida Ritticha střelou z levé strany. Asistence: Victor Olofsson.
    43:58 Milan LUCIC - 4:1
     
    43:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další parádní kombinace domácích, kdy zakončující MILAN LUCIC posílá puk do prázdné branky a znovu k tomu stačilo vyměnit si puk s přihrávajícím hráčem, kterým byl tentokrát Derek Ryan. Asistence: Derek Ryan a Dillon Dubé.
    35:02 Sean MONAHAN - 3:1
     
    35:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To na druhé straně se domácí trefují a dokonce i skórují poté, co SEAN MONAHAN zavezl puk po pravé straně do útočného pásma, přihrál Backlundovi, ten naznačil, ale pak vrátil Monahanovi, který z pravé strany překonal přesouvajícího se Ullmarka. Asistence: Mikael Backlund a Rasmus Andersson.
    31:18 Tobias RIEDER - 2:1
     
    31:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bodu číslo 400 se TOBIAS RIEDER dočkal gólem při vlastním oslabení, kdy David Rittich dobře odehrál puk od vlastní branky, na modré ho vybojoval Ryan, který ho také posunul na najíždějícího Riedera a ten dokázal překonal Ullmarka střelou mezi betony. Asistence: Derek Ryan.
    16:42 Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    16:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Linus Ullmark (Buffalo) předvedl dobrý zákrok proti střele Monahana, následně ale nedokázal zareagovat na skvělou střelu JOHNNY GAUDREAUA, který zápěstím vyslal neskutečnou dělovku, navíc přesně pod víko, to se nedalo chytat. Asistence: Sean Monahan a Matthew Tkachuk.
    03:29 Sam REINHART - 0:1
     
    03:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení poté, co Ristolainen jen nahodil puk od modré a před Rittichem dokázal tečovat ve vzduchu SAM REINHART, na což již David Rittich nedokázal zareagovat a puk mu prošel mezi betony do branky. Asistence: Rasmus Ristolainen a Victor Olofsson.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 17. J. Gaudreau (Monahan, Tkachuk), 32. Rieder (D. Ryan), 36. Monahan (Backlund, R. Andersson), 44. Lucic (D. Ryan, Dubé) – 4. S. Reinhart (Ristolainen, Olofsson), 58. McCabe (Olofsson), 60. Eichel (Montour, Ma. Johansson)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kylington, R. Andersson – Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – Backlund, Monahan, Dubé – Lucic, D. Ryan, J. Gaudreau – Rieder, Jankowski, Frolík.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Montour, Ristolainen, Scandella, Jokiharju, C. Miller, Bogosian, McCabe – Olofsson, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Jo. Larsson, Sheary – Vesey, Ma. Johansson, Mittelstadt – Girgensons, Asplund.

    Rozhodca: Kozari, Anderson – Mach, Murchison

    Diváci: 18 085