Vladivostok – Viťaz 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Helsinki 3:4 (kon.) | Novgorod – Kazaň 3:4 (kon.)
Jaroslavľ – D. Moskva 0:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Čerepovec 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Dinamo Minsk
3:4 (0:3, 1:0, 2:0 - 0:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Piatok 06.12.2019, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr PETUNIN - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Severstal Čerepovec.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDR PETUNIN.
    59:22 Teemu PULKKINEN - 3:3
     
    59:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně zajímavé! Hostům nebyl uznán gól na 4:2 a o pár vteřin později naopak inkasovali na 3:3! Gragnani už poněkolikáté připravil dobrou palebnou pozici pro TEEMU PULKKINENA. Ten tvrdě vypálil z levého kruhu a puk se po odrazu od tyče a zadní části Podjpolského výstroje odrazil až do branky. Asistence: Marc-Andre Gragnani, Ryan Spooner.
    52:53 Ryan SPOONER - 2:3
     
    52:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zadělávají na velké drama! Marc-Andre Gragnani opět režíroval hru od modré, odkud si tentokrát vybrál RYANA SPOONERA. Ten vystřelil zápěstím a Podjapolskij kapituloval, neboť mu dobře clonil ve výhledu Kosticyn. Asistence: Marc-Andre Gragnani.
    26:35 Andrej KOSTICYN - 1:3
     
    26:35
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zubři snižují a přece jenom ještě mohou živit naději na slušný výsledek! Ryan Spooner vyrazil z rohu útočného pásma k brankovišti, kde mu puk sice utekl, ale ANDREJ KOSTICYN jej jako správný kapitán z mezikruží dorazil za Podjapolského záda. Asistence: Ryan Spooner, Jevgenij Korvyšin.
    14:53 Bogdan JAKIMOV - 0:3
     
    14:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je velký zmar pro už tak trápící se Dinamo! Jevenko nedokázal zkrotit puk po nepřesné přihrávce Jakimova, v prostoru mezi kruhy proto vznikl velký závar a ten gólovou střelou na 3:0 přerušil až BOGDAN JAKIMOV. Asistence: Adam Liška, Sergej Monachov.
    13:31 Nikita CHLYSTOV - 0:2
     
    13:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hned z další akce přidává hostující výběr i druhý gól! Jegor Morozov si vybruslil z hloubi útočného pásma až k modré čáře, kde přenechal puk NIKITU CHLYSTOVOVI a ten zpoza pravého kruhu zacílil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Jegor Morozov, Viktor Baldajev.
    12:46 Igor GERASKIN - 0:1
     
    12:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se ve třinácté minutě dostávají do vedení! Jegor Jakovlev dostal od Chabarova nabito do levého kruhu. Enroth sice zasáhl, jenže puk vyrazil jen ke své levé tyči a tam už to měl IGOR GERASKIN při dorážce hodně snadné. Asitence: Jegor Jakovlev, Makar Chabarov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 27. A. Kosticyn (Spooner, Kovyršin), 53. Spooner (Gragnani), 60. Pulkkinen (Gragnani, Spooner) – 13. Geraskin (J. Jakovlev, M. Chabarov), 14. N. Chlystov (J. Morozov, Baldajev), 15. Jakimov (Liška, Monachov), rozh. náj. Petunin

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Teemu Pulkkinen (MIN)
    0:1   Alexandr Petunin (CER)
    2. séria:
    0:1   Alexandr Kogaljov (MIN)
    0:1   Vladislav Kodola (CER)
    3. séria:
    0:1   Andrej Kosticyn (MIN)
    0:1   Kirill Kapustin (CER)
    4. séria:
    0:1   Ryan Spooner (MIN)
    0:1   Jegor Morozov (CER)
    5. séria:
    0:1   Arťom Demkov (MIN)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Znacharenko, Gotovec, Jerjomenko, Gragnani, Ďukov, Jevenko, Kryskin – Kogaljov, Kitarov, Pavlovič – Stefanovič, Demkov, A. Kosticyn (C) – Pulkkinen, Spooner, Prince – Martynov, Paré, Greckij – Kovyršin.
    Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (Chakimov) – Chochlov, Provolnev, M. Chabarov, Sizov, N. Chlystov, Baldajev, Rogov – Liška, Jakimov, Monachov – Petunin, Kodola, Vovčenko – Geraskin, J. Jakovlev, Kapustin – J. Morozov, Trubačov (C), Markovin – A. Alexejev.

    Rozhodca: Olenin, Fraňo – Bersenjov, Judin

    Diváci: 9 149