Hellas Verona – Turín 3:3 (kon.) | AC Miláno – Sassuolo 0:0 (kon.) | Bologna – Bergamo 2:1 (kon.)
Juventus – Udinese 3:1 (kon.) | AS Rím – Spal 3:1 (kon.) | Fiorentina – Inter 1:1 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
1:1 (0:1)
Inter Miláno
cz Nedeľa 15.12.2019, 20:45 • Stadio Artemio Franchi • Talianska Seria A • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. I druhý poločas nám přinesl celkem vyrovnanou podívanou, nicméně domácí byli směrem dopředu hodně bezradní. To platilo až do nastaveného času, ve druhé minutě nastavení se totiž o vyrovnání postaral Vlahović, který udeřil zčistajasna. Inter tak promarnil jednobrankové vedení, i tak stále drží první pozici tabulky. (22:47:02)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:17.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Do konce zápasu nezbývá zrovna moc času, navíc to na další změnu výsledku nevypadá. V tuto chvíli se hrací předmět nachází u středového kruhu.
     
    90+4
    U rohového praporku dokázal zabojovat domácí Vlahović, který poté odkopával do bezpečnějšího prostoru, kde si nedovoleným zákrokem pomohl Godín.
    90+2. Dušan VLAHOVIĆ - 1:1
     
    90+2
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Domácím se zničehonic podařilo srovnat krok! Fiorentina doslova vletěla na útočnou polovinu, o což se postaral DUŠAN VLAHOVIĆ, který se natlačil až do pokutového území, odkud senzační ránou levou nohou zamířil ke vzdálenější konstrukci. Handanović byl v tomto okamžiku bez šance.
     
    90+2
    Lukaku se aktivně pokoušel napadat rozehrávku soupeře, což se celkem vyplatilo. Po následném odkopu si totiž rukama pomáhal v souboji Eysseric.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí musí pořádně zabrat. Navíc se dá očekávat celkem dlouhý nastavený čas.
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alessandro Bastoni, přichází Diego Godín.
     
    88
    Inter se už celkem dlouhou dobu nedostal k míči, avšak to zatím nemusí zas tak vadit. Fialky kombinuje u středového kruhu, odkud nebezpečí nehrozí.
     
    87
    Střídající Politano se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do bránění útočného výpadu domácích, nicméně Lirolovi se nepovedlo kvalitně odcentrovat.
     
    86
    Míč se opět snesl pouze ven z hrací plochy, což znamenalo autové vhazování pro milánský celek. K němu se dostal Škriniar, který nasbíral cenné vteřinky.
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Matteo Politano.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Lucien Agoume.
     
    83
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Gaetano Castrovilli, přichází Valentin Eysseric.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Inter Milán i nadále střeží velice těsně vedení o jednu branku, která je navíc hodně ošemetné.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Erick Pulgar (ACF Fiorentina).
     
    79
    Dragowski je lehce otřesen, avšak by měl pokračovat v tomto duelu. Mezitím sledujeme zoufalou snahu jeho protihráčů, kteří se snaží přesvědčit sudího o červené kartě.

    David Suchý

    Góly: 90+2. Vlahović (Dalbert) – 8. Valero (Brozović)

    Karty:   52. Badelj (FIO), 69. Dalbert (FIO), 80. Pulgar (FIO) – 27. Brozović (INM), 32. Bastoni (INM), 73. Valero (INM), 76. Lautaro Martínez (INM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:17.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), M. Cáceres – Lirola, Pulgar, Badelj (66. Benassi), Castrovilli (83. Eysseric), Dalbert – K-P. Boateng, Chiesa (59. Vlahović).
    Náhradníci: Terracciano – Pedro, Benassi, Cristóforo, Ceccherini, Eysseric, R. Ghezzal, Sottil, Ranieri, Vlahović, Venuti, Żurkowski.

    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (88. Godín) – D'Ambrosio, Vecino, Valero (84. Agoume), Brozović, Biraghi – R. Lukaku, Lautaro Martínez (84. Politano).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Agoume, Dimarco, S. Esposito, Godín, Lazaro, Politano, Ranocchia.

    Rozhodca: Mariani – Schenone, Vivenzi