Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – LA Kings 5:4 (1:0 po s.n.) | Tampa Bay – Washington 2:5 (kon.)
Arizona – NJ Devils 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:3 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
7:3 (2:0, 4:2, 1:1)
Philadelphia Flyers
cz Nedeľa 15.12.2019, 23:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Black Wheeler (WPG) 1+2
    2. Neal Pionk (WPG) 0+3
    3. Mark Scheifele (WPG) 1+2 (01:44:40)
     
    Československá stopa v utkání
    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:52
    David Kaše (PHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:02
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 23:31.
    Zblokované střely – 5:16.
    Vyloučení – 2:5.
    Využití přesilovek 3/5 – 1/2.
    Vhazování – 33:24.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vysokým vítězstvím Winnipegu, který svého soupeře porazil poměrem 7:3. Poslední perioda tohoto zápasu nám přinesla celkem vyrovnanou podívanou, přičemž jsme sledovali několik šancí na obou stranách. Obě mužstva se navíc v poslední periodě dokázala prosadit, nicméně to nemění nic na tom, že Jets vyhráli o čtyři přesné zásahy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Již nám běží poslední minuta tohoto zápasu, další změny výsledku se zřejmě už nedočkáme. Winnipeg je v závěru aktivnější, naopak hosté celkem rezignovali na jakékoliv útočení.
     
    57:18
    Van Riemsdyk se pokoušel dohnat prudkou nahrávku, avšak mnohem rychleji se to nakonec povedlo domácímu Pionkovi, který navíc rozehrál nadmíru přesně.
     
    56:20
    Giroux se snažil zavést puk do útočné třetiny, nicméně přejezd modré čáry uspěchal jeho kolega Couturier, který tak svůj celek vystavil do ofsajdového postavení.
     
    55:00
    Do konce zápasu zbývá posledních pět minut, o vítězi je už delší dobu rozhodnuto. Momentálně probíhá poslední komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    54:16
    Braun se ještě pokoušel zachytit touš před modrou čárou, nicméně hrací předmět se přeci jenom přehoupl do středního pásma, Philadelphia tak musela vyklidit pásmo.
     
    53:22
    Jets se po delší době dostali k slibnému náporu, avšak Hart nemusel tasit žádný výraznější zákrok. Na druhou stranu tak mířil Stewart, který ihned nahazoval.
     
    52:24
    Na druhé straně se musel činit brankář Hart, který si poradil s dělovkou z hole Morrisseye. Hostující strážce tyčí měl čistý výhled, puk schoval do své lapačky.
     
    51:10
    Flyers se v krátkém časovém sledu dostali do další slušné šance. Stewart si totiž pohodlně sjel až k pravému kruhu, odkud napálil pouze vyrážečku brankáře.
     
    50:31
    Stewart dokázal udržet puk na své hokejce, načež velice chytře nabízel nahrávku pod sebe, jenomže tato nabídka pouze prosvištěla až za hostující branku.
    49:41 Shayne GOSTISBEHERE - 7:3
     
    49:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zničehonic je tu třetí přesný zásah hostujícího celku! Velký kus práce odvedl Couturier, který se dokázal proháčkovat až za modrou čáru, kde vedle sebe oslovil kolegu Aube-Kubela. Ten pro změnu našel lépe postaveného SHAYNEA GOSTISBEHERA, jenž zápěstím prostřelil brankáře.
    Asistence: Nicolas Aube-Kubel.
     
    48:06
    Do útočení se zapojil také Frost, který usiloval o touš za brankou soupeře, nakonec ale o něj přišel. Na opačné straně se brankář Hart rozhodl pro schování puku.
     
    47:20
    Stewart si u pravého hrazení dokázal poradit s napadajícím protihráče, nicméně jeho celek se hodně trápí. Ani další útočná snaha neměla vůbec dlouhé trvání.
    46:43 Kyle CONNOR - 7:2
    OPY
    https://gfycat.com/scaryvaindiscus

    David Suchý

    Góly a asistencie: 5. Ehlers (Roslovic, Wheeler), 12. Sbisa (Pionk, Lowry), 31. Wheeler (Morrissey, Scheifele), 34. Scheifele (Wheeler, Pionk), 35. L. Shaw (N. Shore), 35. Laine (Connor), 47. Connor (Scheifele, Pionk) – 25. Niskanen (K. Hayes, J. van Riemsdyk), 40. J. van Riemsdyk (Provorov, K. Hayes), 50. Gostisbehere (Aube-Kubel)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Sbisa, Bitetto, Beaulieu – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, Copp – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.
    Philadelphia Flyers: Elliott (41. Hart) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Gostisbehere, Hägg – Farabee (A), Couturier (C), Giroux – Voráček (A), K. Hayes, Twarynski – Frost, Aube-Kubel, J. van Riemsdyk – Stewart, M. Vorobjov, D. Kaše.

    Rozhodca: Rehman, MacDougall – Amell, Toomey