Jekaterinburg – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:2 (2:1 po s.n.)
D. Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Omsk – Soči 5:2 (kon.)
Petrohrad – Barys 7:4 (kon.) | S.Moskva – Čerepovec 3:0 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
5:2 (0:1, 1:1, 4:0)
HK Soči
cz Štvrtok 23.01.2020, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:50:38)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání jsme československou stopu nenarazili. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Střely na branku: 39 – 24
     
    Je dobojováno. Omsk nakonec ve třetí části hry vyrovnal a poté strhl vedení na svou stranu, které si o chvilku později ještě pojistil. Následně pak ještě střelou do prázdné hostující klece zastavili skóre na výsledku 5:2 a po strhujícím obratu tak zapisují do tabulky dva body, hosté naopak odjedou s prázdnou, ač sahali po bodovém zisku.
     
    Konec zápasu.
    59:42 Sergej ŠUMAKOV - 5:2
     
    59:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je definitivně hotovo. Domácí dostali puk do středního pásma a poté se dostal k SERGEJI ŠUMAKOVOVI, jenž neměl problém trefit zcela prázdnou hostující branku – 5:2. Asistence: Kirill Semjonov a Cody Franson.
     
    59:30
    Vjačeslav Leščenko z pravé strany vystřelil, jeho pokus byl zablokován a domácí pak poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:30
    Hosté jsou bez brankáře a zkoušejí to se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:33
    Omsk nahodil puk do útočného pásma, tam si ho sebrala obrana hostů a dostala ho do neutrální zóny. V blízkosti branky Garipova pak ale hosté neuspěli.
     
    56:34
    Domácí hráči pochopitelně nikam nespěchají a snaží se svůj náskok udržet.
     
    55:51
    Následuje další komerční přestávka.
    54:42 Rob KLINKHAMMER - 4:2
     
    54:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty pořádná rána. Nyní už prohrávají o dva góly. Domácí ujeli do útoku a ROB KLINKHAMMER pak přízemní střelou překonal hostujícího brankáře – 4:2. Asistence: Denis Zernov.
    54:12 Pavel DĚDUNOV - 3:2
     
    54:12
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek otáčí stav zápasu na svou stranu a poprvé jde do vedení. Cody Franson pálil od modré čáry a jeho pokus pak uklidil do hostující sítě PAVEL DĚDUNOV – 3:2. Asistence: Cody Franson a Roman Manuchov.
     
    53:20
    Třetí třetina velmi rychle plyne ke svému konci. Oba celky nyní hrají spíše opatrně, nikdo nechce inkasovat, aby přišel o možné body.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 34. Manuchov (Šumakov, Semionov), 50. Manukjan (Semionov), 55. Dedunov (Franson, Manuchov), 55. Klinkhammer (Zernov), 60. Šumakov (Semionov, Franson) – 7. Kaletnik (Lugin), 26. Točickij (Mosaljov, Šmeľov)


    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Vojnov (A), Pokka, Manuchov, Franson (A), Ručkin, Martynov, Spicenko – Andrighetto, Klinkhammer, Beck – Šumakov, Semionov, Košelev – Pjanov, Zernov, Manukjan – Dedunov, Stas (C), A. Potapov.
    HK Soči: Nalimov (A. Achmetov) – Bertilsson, Rundblad, A. Petrov (A), Ellis, J. Alexandrov, Klimontov, Gordějev – Altybarmakjan, R. Rosén, Archipov – Lugin (C), Kaletnik, Leščenko – Mosaljov (A), Točickij, Šmeľov – Vyglazov, Rybakov, Starkov – Rachimullin.

    Rozhodca: Ansons, Odinš – Goljak, Stroganov