Jekaterinburg – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:2 (2:1 po s.n.)
D. Moskva – Viťaz 3:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Omsk – Soči 5:2 (kon.)
Petrohrad – Barys 7:4 (kon.) | S.Moskva – Čerepovec 3:0 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
7:4 (1:0, 2:3, 4:1)
Barys Nur-Sultan
cz Štvrtok 23.01.2020, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:51:36)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 11 891 diváků.
     
    Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Střely na branku: 27 – 37
     
    Je konec! Petrohrad nakonec zvládl dnešní duel s Barysem Nur-Sultan a vítězí vysoko 7:4. Ve třetí třetině domácí Petrohrad naprosto kraloval. Celek ze severu ve třetí části vsítil čtyři branky a svému soupeři s přehledem odskočil. Dnešní výhru domácího mužstva řídil Nail Jakupov, který ve třetí části vsítil dvě branky, z čehož jedna byla z trestného střílení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Kuzmenko ještě získal puk v rohu útočného pásma, ale už nikam nespěchal a raději nasbíral pro Petrohrad cenné vteřinky k dobru. O osudu duelu je rozhodnuto.
     
    59:15
    Ivan Morozov projel do útočného pásma, jenže jeho nahození bekhendem bylo nepřesné a skončilo vedle branky hostujícího mužstva.
     
    58:38
    Danila Galeňuk uspěl v souboji ve středním pásmu a se štěstím dokázal poslat přihrávku do pásma útočného. Hráči Barysu rychle získali puk a ještě zkoušejí zaútočit.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Nigel Dawes diriguje rozehrávku Barysu, jenže hráči v bílém dresu už vypadají velmi unaveně a nemohou se dostat do tlaku. Petrohrad brání na jedničku.
     
    57:10
    Jarno Koskiranta získal volný puk v rohu obranného pásma a vyhozením odrazem o mantinel jej poslal ven z obranného pásma. Domácí mohou vystřídat.
     
    56:35
    Kuzmenko dostal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže nikdo v modrém dresu Petrohradu jej nepodpořil a hráč domácího mužstva o puk přišel.
     
    56:03
    Pasquale si dal pozor na střelu od pravého mantinelu a schoval puk do své lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    55:38
    Kuzmenko dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže domácí útočník tentokrát nepřesnou střelou rozezvučel jen mantinel za brankou Barysu.
     
    55:30
    Hellberg si dal pozor na zakončení z levé strany útočného pásma a bez problémů schoval kotouč do své lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
    54:41 Nail JAKUPOV - 7:4
     
    54:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další zásah pro domácí celek! Po faulu jednoho z obránců jel NAIL JAKUPOV trestné střílení a se štěstím procedil kotouč za záda brankáře!

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 4. Ivan Morozov (Hellberg, K. Marčenko), 26. Glotov, 35. Podkolzin (Bengtsson), 41. Jakupov (Bengtsson), 43. Lehterä (Belov, Tkačjov), 54. Kuzmenko, 55. Jakupov (t.s.) – 24. Valk (Michajlis), 30. Michajlis (Ohtamaa, Videll), 33. Michajlis (Šestakov), 50. Knight (Makljukov)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Bengtsson, Belov, Ožiganov, Tokranov, Zub, Chafizullin, Galeňuk – Jakupov, Lehterä, Tkačjov – Ketov, Kemppainen, Karpov – Glotov, Koskiranta, Kuzmenko – Podkolzin, Ivan Morozov, K. Marčenko.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Blacker, Ohtamaa, Dietz, Metalnikov, Makljukov, Šalapov, Orechov – Videll, Knight, R. Starčenko – Šestakov, Valk, Michajlis – Ševčenko, Boyd, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Gurkov.

    Rozhodca: Běljajev, Naumov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 11 891