Žilina – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 14.09.2014, 19:00Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Je za nami šláger kola v ktorom si merali sily MŠK Žilina a ŠK Slovan Bratislava. V druhom polčase sme videli o dva presné zásahy viac ako v tom prvom. O oba sa postarali domáci hráči konkrétne v 69. minúte zvýšil náskok Káčer a v 74. minúte dokonal krásnou pätičkou Jelić. Žilina sa tak týmto krásnym futbalovým výkonom posúva priebežne do čela Fortuna Ligovej tabuľky.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok nedeľného večera. (20:50:59)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Ani tento Slovanisti nevyužili a vyzerá to tak, že Volešák bude v novom drese bez inkasovaného gólu.
     
    90
    Nadstavovať sa bude +1 minúta.
     
    89
    To čo teraz zahodil Igor Žofčák bolo trestuhodné. Žofčak si lepšiu prihrávku ani nemohol vypýtať. Strela z bezprostrednej blískosti končí len na Volešákovi, ktorý vyráža na roh.
     
    88
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Jakub Paur.
     
    87
    Medzičasom sa loptu pokúsil pred Volešáka zakrútiť Pavel Fořt. ANi jeho prízemný center sa však neujal a všetko vyriešil Škriniar razantným odkopom.
     
    86
    Loptu sa rozhodol napokon zahrať Letić. Ten loptu poslal po zemi na Milana Škriniara, ktorý ale ostáva po kontakte s Grendelom ležať vo vápne hostí. Hvizd z píšťalky hlavného arbitra neprišiel a tak sa v hre pokračuje.
     
    85
    Žltú kartu vidí aj Gorosito za faul na unikajúceho Škvarku.
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matej Jelić, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    82
    A Mészároš sa ihneď zapája do aktivity Slovanistou. Po tom čo si loptu vymenil s Halenárom sa rozhodol strielať. Strela bola síce pekná, no chýbalo jej pár centimetrov aby skončila za chrbtom Volešáka.
     
    81
    Striedať sa však rozhodli aj hostia. Z ihriska odchádza Peltier a nahradí ho Mészároš.
     
    80
    Do konca stretnutia ostáva niečo menej ako 10 minút. Pri lopte domáci hráči, ktorí si loptu vymieňajú pred vlastným gólmanom. Navyše sa na domácej strane chystá striedanie.
     
    79
    Na štadióne pod Dubňom panuje naozaj skvelá atmosféra. bavia sa nielen hráči, ale aj fanúšikovia, ktorí predvádzajú všade známu "mexickú vlnu".
     
    78
    Hra sa opäť presúva na polovičku hostí. Tentokrát sú však pri lopte domáci hráči, ktorí v dnešnom zápase chcú ešte zamiešať karty.
     
    76
    Vzduchom to skúšajú aj Slovanisti, no cez Škriniara a Piačeka je naozaj ťažké sa presadiť. Presvedčil sa o tom aj Kubík.
     
    74
    Žilina dala gól!

    Trúfam si povedať, že je definitívne rozhodnuté! Akcia, ktorá nevyzerala až tak nádejne napokon končí gólom. Center Bojana Letića napokon našiel adresáta a za pomoci pätičky MATEJA JELIĆA končí lopta za chrbtom Perniša po tretíkrát v zápase. 3:0!
     
    73
    Domáci sa poľahky oslobodzujú a teraz oni smerujú pred Perniša. Ale ani tú nie sú prihrávky najpresnejšie a pri lopte opäť Slovanisti.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 30. Mihálik (Čmelík), 69. Káčer, 74. Jelić (Letić)

    Karty:   10. Mabouka (ZIL) – 15. Niňaj (SBA), 85. Gorosito (SBA)


    MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Škriniar, Lupčo (46. Škvarka) – Mabouka, Káčer, Pečovský, Čmelík (88. Paur) – Jelić (84. Alves de Oliveira), Mihálik.
    Náhradníci: Krnáč – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Škvarka, Alves de Oliveira.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Gorosito – Kubík, Grendel, Lásik (58. Žofčák), Halenár – Fořt, Peltier (81. Mészáros).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Hudák, Žofčák, Mészáros.

    Rozhodca: Vlk – Hrčka, Lieskovský