Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Streda 03.12.2014, 16:30 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan napriek komplikáciám zvládol dohrávku 10.kola Fortuna ligy a zvíťazil nad Zlatými Moravcami 2:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (18:43:28)
     
    Branislav Mráz (tréner Zlatých Moraviec) :

    ,,Do zápasu sme vstúpili veľmi zle, ponúkli sme súperovi veľmi lacný gól. Nevyšiel nám prvý polčas, nevedeli sme sa dostať do hry. V druhom polčase to bolo lepšie, dokázali sme znížiť, nakoniec to Slovan v závere dobre ukontroloval a my sme sa už nedokázali presadiť. Gratulujem domácim k výhre, náš výkon nestačil na to, aby sme vonku uspeli."

    Jozef Chovanec (tréner Slovana) :

    ,,My sme do zápasu vstúpili veľmi dobre, vyšiel nám prvý polčas. Chceli sme zápas dobre začať, aj kvôli terénu, ktorý sa postupne zhoršoval. V druhom polčase to už tak dobré nebolo, nepremieňali sme šance a nechali prejaviť kvalitu súpera. Naše výkyvy v hre sú spôsobené častým striedaním hráčov a zmenami v základnej zostave. Bagayoko bol striedaný kvôli svojej absolútnej nepripravenosti na zápas, nemôžeme tesne pred začiatkom polčasu čakať na to, kým sa hráč prezlečie a vyjde na trávnik. Už vtedy som bol rozhodnutý, že ho neskôr vystriedam."
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom : 14:6
    Strely na bránu : 6:3
    Žlté karty : 1:2
     
    Ostaňte ešte s nami, o niekoľko chvíľ vám prinesieme dojmy oboch trénerov z tlačovej konferencie.
     
    Slovan napokon udržal víťazstvo, belasí však príliš spokojní byť nemôžu. Po vydarenom prvom polčase totiž domáci v druhom polčase ubrali, zatiaľ čo hostia boli v útoku aktívnejší a dokázali aj znížiť. Na vyrovnanie im už čas neostal a tak sa Slovan v tabuľke posúva na 5.miesto. Zlaté Moravce sa prezentovali sympatickým výkonom, a pri troche šťastie si mohli odviezť vytúžený bodík. Slovan môže byť spokojný asi len s tromi bodmi, opäť prišla veľmi chudobná návšteva a výkon mužstva nebol presvedčivý.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Kolčák faulovaný v strede ihriska, Slovan tak ostane pri lopte. Hosťom ostáva posledná minútka na prípadné vyrovnanie.
     
    90+1
    Hostia faulovali v strede ihriska, pri lopte tak belasí, ktorí získavajú čas na svojej útočnej polovici. Zlaté Moravce usilovne napádajú, aby tak založili možno poslednú akciu.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje 2 minúty.
     
    90
    Hostia v poslednej snahe o vyrovnanie, momentálne sú s loptou na kopačkách, ale len na vlastnej polovici.
     
    90
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Juraj Halenár.
     
    89
    Zlaté Moravce sa naďalej v útoku sympaticky snažia, teraz postupovali vo väčšom počte hráčov stredom ihriska, akciu ale zastavilo postavenie mimo hry.
     
    88
    Po štandardke centroval do šestnástky neúspešne Pavlenda, čím vytvoril hosťom veľkú šancu na brejk! Milinkovič totiž postupoval sám na bránu, skúsil to ,,bodlom" k ľavej žrdi, Kováč bravúrne vyrazil!
     
    87
    Žltú kartu dostáva Lester Peltier (ŠK Slovan Bratislava).
     
    87
    Hostia naďalej tlačia, cítia šancu na bod. Teraz budeme sledovať štandardku VioNu od ľavej postrannej čiary z 35 metrov.
     
    86
    Takže ešte máme v závere zápasu postarané o peknú zápletku, ktorú Slovanisti hosťom sami umožnili svojou laxnosťou a profesorským prístupom.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 635 divákov.
     
    85
    Zlaté Moravce dali gól!

    Nádherná akcia hostí končí zaslúženým kontaktným gólom! Zlaté Moravce doslova rozobrali obranu Slovana, pričom stopéri sa doslova len pozerali na to, čo hostia robia. Sabo po peknej narážačke vrátil loptu z pravej strany späť pred bránu, tam sa do nej oprel MÁRIUS CHARIZOPULOS a aj napriek zásahu Perniša rozvlnil sieť pri bližšej žrdi – 2:1!
     
    83
    Zlaté Moravce ostávajú pri lopte, keď sa na hrote nepresadil osamotený Kubík. Ten sa dnes snaží, zápas mu však príliš nevychádza a prichádza o množstvo lôpt.
     
    82
    Hostia nevyužili svoju obrovskú šancu na zníženie skóre! Sabo dostal na pravej strane ideálnu prihrávku do behu a rútil sa sám na Perniša, aj pekne vystrelil bombou na protiľahlú žrď, brankár domácich však bravúrne vyboxoval na roh!

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Milinkovič, 19. Milinkovič (pen.) – 85. Charizopulos (Sabo)

    Karty:   87. Peltier (SBA) – 34. Pintér (ZMO)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Jablonský, Hudák, Gorosito, Čikoš – Kolčák, Žofčák (C) (46. Bagayoko, 76. Ďuriš) – Štefánik, Kubík, Milinkovič (90. Halenár) – Peltier.
    Náhradníci: Poláček – Fořt, Halenár, Bagayoko, Gašparovič, Sipľak, Ďuriš.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pintér, Pavlenda (C), Mujkoš, Nikolič – Djuričič (74. Sabo), Charizopulos, Szöke – Mikinič (63. Valenta), Orávik – Pavelka (63. Ďurica).
    Náhradníci: Frišo – Ďurica, Sabo, Gregora, Valenta.

    Rozhodca: Valášek – Vorel, Žákech

    Diváci: 635