Slovan Bratislava – Trenčín 0:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:2 (0:1)
AS Trenčín
Streda 24.09.2014, 17:30 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Hlasy z tlačovej konferencie :

    František Straka (Slovan Bratislava) : ,,Gratulujem súperovi k výhre, bola zaslúžená. My sme zápas začali veľmi nervózne, dnes sme sa porazili aj sami individuálnymi chybami. Musíme sa s touto náročnou situáciou vyrovnať, niektorých hráčov postretol pokles formy, pomaly som ich nespoznával. Škoda, že po tej eufórii z úvodu prišla táto krutá realita, ale musíme sa s tým vyrovnať."

    Ivan Vrabec (AS Trenčín) : ,,Do zápasu sme šli s jasným úmyslom – vyhrať. Mali sme lepší pohyb ako súper, do ničoho sme ho nepustili a dali sme pekné góly. Chlapci zvládli zápas veľmi dobre takticky. Škoda nedotiahnutých akcií v prečísleniach, hráčom ale slúži ku cti, že dali do hry srdce, za čo ich chcem pochváliť." (19:37:50)
     
    S konštatovaním, že Trenčín dnes zaslúžene vyhral v Bratislave nad Slovanom 2:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera!
     
    Mal to byť veľký boj, nakoniec sme videli perfektné predstavenie Trenčína a jeho zaslúženú výhru – tak sa dá zhrnúť dnešný zápas. Belasí ani v druhom polčase nezlepšili svoj výkon, miesto toho po chybe Čikoša druhý raz inkasovali. Trenčania potom umne držali svoj náskok a nepustili Slovan do žiadnej väčšej šance. Domáci svojím výkonom sklamali, naopak, Trenčín predviedol skvelé akcie podporené individuálnym výkonom fantastického Jaira da Silvu. Trenčín sa posúva na čelo tabuľky, Slovan má z posledných troch ligových duelov iba jeden bod a skóre 1:6.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zrejme posledná akcia zápasu, Žofčák zahrával štandardku, jeho lopta ale preletela nikým netečovaná vedľa brány.
     
    90+3
    Trenčania končia zápas svojím malým vlastným bago, keď kombinujú na vlastnej polovici a umne držia Slovan na dištanc. Dnešné víťazstvo si hostia bezpochyby zaslúžia.
     
    90+2
    Po zásahu Čögleya z toho bol ďalší roh, ktorý bol taktiež odvrátený. Odrazenú loptu si vo veľkej vzdialenosti prebral Soumah, mieril ale veľmi nepresne.
     
    90+1
    Slovan v poslednej zúfalej útočnej snahe, domáci mohli zahrávať rohový kop, center v šestnástke ale s prehľadom odhlavičkoval Čögley.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Grendel bojoval na pravej strane, pri svojej snahe ale fauloval jedného z obrancov. Šemrinec tak môže vykopávať, AS pomaly smeruje k trom bodom a posunu na 1.priečku tabuľky.
     
    89
    Simon musel z ihriska odísť na nosidlách, zrejme sa jednalo o svalový problém. Veríme, že hráč hostí bude v poriadku. Medzitým evidujeme roh AS, center do šestnástky odhlavičkoval Fořt.
     
    88
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Richard Lásik .
     
    88
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Moses Simon, prichádza Matúš Opatovský.
     
    87
    Miesto prípadnej ďalšej aktivity Slovanu prišiel brejk Trenčína, keď hostia prečíslili obranu, Holúbek ale na ľavej strane držal loptu príliš dlho a tak nevybojoval ani rohový kop.
     
    86
    Domáci v platonickom tlaku, keď sa usadili pred šestnástkou AS, center Jablonského z ľavej strany ale s prehľadom odvrátil dobre postavený Kleščík.
     
    85
    Slovanu to dnes naozaj nejde, a ťažko na tom niečo v závere asi zmení..Žofčák síce oživil hru, aj teraz vypracoval útočnú akciu, keď nahral dopredu na Soumaha, ten sa ale proti početnej presile nepresadil.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Peter Čögley, prichádza Karol Mondek.
     
    83
    Jairo da Silva tentoraz loptu stratil, keď mu pred šestnástkou domácich nevyšiel individuálny prienik. Potom prišiel útočný faul od jedného z hráčov AS, Belasí pri lopte.
     
    82
    Slovan získal vpredu aspoň rohový kop, ktorý na pohľad vôbec nevyzeral márne. Na vzdialenejšej žrdi si totiž dobre vyskočil Niňaj, hlavou ale mieril mimo brány.

    Tomáš Schügerl

    Góly: 27. Mišák, 55. de Macedo da Silva (Simon)

    Karty:   31. Peltier (SBA) – 33. Kleščík (TRE), 64. Mišák (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Čikoš, Niňaj, Kolčák, Jablonský – Štefánik, Grendel – Kubík (73. Žofčák), Milinkovič (88. Lásik), Soumah – Peltier (46. Fořt).
    Náhradníci: Poláček – Hudák, Vrablec, Žofčák, Lásik, Fořt, Halenár.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley (84. Mondek), Kleščík (C), Rodriguez da Silva, Lawrence – Mišák (74. Guba), Hajradinovič, Lobotka, Holúbek – Simon (88. Opatovský), de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Rundič, Mondek, Opatovský, Vlček, Guba.

    Rozhodca: Hrčka – Vorel, Bobko

    Diváci: 1622