Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 0:1 (kon.) | Sereď – Michalovce 0:1 (kon.) | Lok. Košice – Trebišov 6:0 (kon.)
MFK Košice B – Moldava 3:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
0:1 (0:1)
Nové Mesto nad Váhom
Nedeľa 19.04.2015, 10:30 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Nové Mesto nad Váhom vyhralo na pôde rezervy bratislavského Slovana tesne 1:0 a priblížilo si záchranu v súťaži, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. Sledujte aj naďalej Onlajny.eu, prinesieme vám ďalšie zápasy DOXXbet ligy či prenosy z Fed Cupu žien. (12:22:15)
     
    V poslednej nadstavenej minúte sa už na výsledku nič nezmenilo, Nové Mesto nad Váhom získalo mimoriadne cenné tri body! Hostia si ich za výkon zaslúžili, vypracovali si viac gólových príležitostí a svoj náskok mohli ešte poistiť. Na nevyužité šance takmer doplatili v závere, brankár domácich Valašik si pri poslednom rohu vybehol do šestnástky a takmer sa stal hrdinom, v tom mu zabránil jeho náprotivok Belic. Sledovali sme zaujímavý zápas, hostia sa od poslednej Dubnice odpútali na rozdiel troch bodov a priblížili sa k záchrane.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    A po rohu nevídaná situácia, do šestnástky totiž vyšprintoval aj brankár Slovana Valašik a mal gól na kopačke, zblízka zakončoval sám pred Belicom, šance sa akoby zľakol a brankár hostí jeho zakončenie na čiare vyrazil!
     
    90+1
    V nadstavenom čase predsa ešte šanca pre Slovan, Tichého strelu z otočky zablokovala obrana na rohový kop!
     
    90
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Daniel Rapavý, prichádza Peter Miklovič.
     
    90
    Je tu posledná minúta stretnutia, Nové Mesto dokonca vyviezlo loptu z obrany až na útočnú polovicu. Hostia sú čoraz bližšie k vytúženým trom bodom.
     
    89
    Slovan ešte v jednej z posledných akcií, začína však až od vlastnej brány a proti nemu stojí 10 odhodlaných hráčov hostí vzadu so skúseným Belicom. Lopta letela do šestnástky, odvrátili ju stopéri hostí.
     
    88
    Lopta sa už presunula na kopačky hráčov domácich a takmer z toho bola šanca pre Oravca! Ten sa už-už predieral do šestnástky po pravej strane, sklzom ho zastavil Šupka.
     
    87
    Dôležitý okamih v trojbodovej skladačke hostí, striedajúci Lukáš Šebek vybojoval na pravej strane rohový kop, pri rohovej zástavke budú chcieť hostia získať cenné sekundy.
     
    86
    Nové Mesto bráni naozaj výborne, hráči čakajú na svojej polovici a potom umne vystupujú proti Slovanistom. Teraz navyše na zemi zostal Záhumenský, po krátkom prerušení pokračujeme v hre.
     
    85
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Stanislav Iablokov, prichádza Lukáš Šebek.
     
    84
    Čermák ešte na ľavej strane získal pre domácich aspoň roh, keď bol jeho center zablokovaný brániacim Šupákom.
     
    83
    Lásika dnes ako kapitána a a stabilného hráča A-mužstva nie je vidno, v tomto prípade zbytočne zabrzdil akciu svojho tímu v strede poľa. Nasledoval tak len center pred bránu, kde kraľuje Belic.
     
    82
    Pomaly sa nám formuje záverečný tlak Slovana, priamo úmerne sa však kráti počet minút do konca duelu. Domáci sa teraz zastavili sami, nepresne prihrával Gašparovič.
     
    81
    Po centri z rohu sme videli hlavičkové súboje na bližšej žrdi, Niňajov pokus napokon smeroval mimo priestoru brány, domáci ešte reklamovali teč od jedného z hráčov hostí, ale neuspeli.
     
    80
    Čermák na strane Slovana vyslal tvrdú strelu z ľavej strany šestnástky, proti toľkým postaveným obrancom však mal len málo nádejí na úspech. Je z toho aspoň roh.
     
    79
    Hrá sa na polovici Slovana, hostia tam umne držia loptu a zbierajú cenné sekundy ubiehajúce smerom ku koncu zápasu. Slovan až teraz získal loptu a útočí.
     
    78
    Domáci už s novým útočným hrotom Tichým sa neustále pokúšajú posielať lopty do šestnástky zo strán, v tomto prípade im to nevyšlo a loptu odvrátil Šupka.

    Tomáš Schügerl

    Matej Holásek


    Hľadáme spravodajcu pre tím Nové Mesto nad Váhom. Viac informácií tu.

    Góly: 17. Šebek

    Karty:   33. Čermák (SBB), 38. Niňaj (SBB)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašik – Záhumenský, Niňaj, Sipľak, Ofori (46.Čambal) – Miklós (77.Tichý), Lásik (C) – Čermák, Gašparovič, Cingel – Ďuriš (57.Oravec)
    Náhradníci: Strelčík (NB), Oravec, Čambal, Gregora, Sidibe, Tichý

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Kutaj, Šupka (C), Šupák, Lopušan – Bariš, Urban, Straka (46.Iablokov, 85.L.Šebek), Rapavý (90.Miklovič)– M.Šebek, Vlado
    Náhradníci: Druxa (NB), Iablokov, L.Šebek, Miklovič, Omasta, Tuka

    Rozhodca: Ziemba – Ferenc, Jánošík