Podbrezová – Žilina 0:0 (odl.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Myjava – Trnava 4:2 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 19.07.2015, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, Zlaté Moravce, Slovensko • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Slovanu Bratislava, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 2:1. Za domácich sa presadil Glavač a za hostí skórovali Priskin a Saláta. Vion sa po zápase nachádza na 9.mieste, Belasí na 3.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:52:13)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Šanca Zlatých Moraviec! Mrsić nacentroval do pokutového územia na Orávika, ten sa dostal k streleckému pokusu. Jeho krížna strela bola veľmi dobrá, ale lopta nakoniec skončila tesne vedľa!
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90
    Glavaš (Zlaté Moravce) fauloval pri postrannej čiare Podaného za cenu karty žltej farby.
     
    89
    Veľká šanca Slovana! Podaný zľava odcentroval do vápna, kde našiel Zreľáka. Ten sa dostal k zakončeniu, lenže jeho pokus išiel iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Kováč, ktorý nemal žiaden problém.
     
    88
    Blíži sa nám záver stretnutia. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    87
    Orávik odcentroval pred bránu hostí na Manceho. Ten sa dostal k hlavičke, lenže jeho pokus nebol presný. Toto bola jedna z posledných šancí na vyrovnanie. Loptu do hry pošle brankár Mucha.
     
    86
    Vittek sa dostal k strele v pokutovom území, lenže jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop. Bolo tam dobré spracovanie, no práca s loptou bola horšia.
     
    85
    Belasí si prihrávajú na útočnej polovici ihriska a sú úplne v pohode. Domáci nepochopiteľne ostávajú v bloku a vôbec nenapádajú rozohrávku hostí.
     
    84
    Očakáva sa záverečný tlak domácich, no zatiaľ sa tak nedeje. Slovan je skúsenejšie mužstvo a teraz to aj potvrdzuje. Drží loptu ďaleko od svojej brány, kde zbiera cenné sekundy.
     
    83
    Do konca stretnutia ostáva približne 10 minút aj s nadstaveným časom. Podarí sa Zlatým Moravciam ešte vyrovnať alebo si Slovan postráži priaznivý výsledok?
     
    82
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Timotej Záhumenský.
     
    81
    Domáci rozbiehajú útočnú akciu po pravej strane. Ťahá ju Orávik, lenže jeho prihrávka na stred nebola presná a trafila len Gorosita. Ten loptu odkopol ďaleko od vlastnej brány.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Stefan Cebara, prichádza Denis Bochl.
     
    79
    Útočným faulom sa prezentoval hosťujúci Zreľák, ktorý zastavil akciu Vionu. Toto nebolo na kartu, no domáci si ju pýtajú.
     
    77
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Patrik Sabo.
     
    76
    Veľká šanca aj na druhej strane! Orávik unikol po pravom krídle, dostal sa až do vápna a tvrdou strelou trafil vybiehajúceho Muchu do hlavy! Najväčšia šanca domáceho mužstva v druhom polčase, toto bola gólová šanca!
     
    75
    Obrovská šanca Slovana! Zreľák pekným centrom našiel Milinkovića, ktorý hlavičkou predĺžil na Vitteka. Pred ním už bola úplne prázdna brána, no hrotový útočník hostí nepochopiteľne netrafil priestor hosťujúcej brány!

    Marek Farkaš


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 30. Glavaš – 17. Priskin, 38. Saláta (Milinkovič)

    Karty:   9. Tipurić (ZMO), 24. Kovjenić (ZMO), 45+1. Krznarić (ZMO), 90. Glavaš (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Mrsić, Burić, Cebara (80. Bochl) – Mance, Krznarić (66. Rejdovian), Orávik, Kovjenić – Glavaš, Školník.
    Náhradníci: Ranilović – Milojević, Bochl, Rejdovian.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Gorosito, Saláta, Podaný – Lásik, Štefánik (77. Sabo) – Milinkovič (C), Zreľák, Kubík (82. Záhumenský) – Priskin (69. Vittek).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Sabo, Záhumenský, Gašparovič, Kotula, Vittek.

    Rozhodca: Štefan Leško – Erik Weiss, Martin Špivak