Michalovce – Trenčín 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Senica 2:0 (kon.) | Ružomberok – Skalica 1:3 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
1:3 (1:2)
MFK Skalica
Sobota 18.07.2015, 19:00 • NTC Poprad • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na vás pri prenosoch z ďalších stretnutí. (20:52:33)
     
    V druhom polčase inkasoval červenú kartu Ján Maslo a krátko na to zahrávala Skalica svoj druhý pokutový kop v stretnutí, ktorý premenil Peter Mazan a Skalica zvíťazila pri svojej premiére v najvyššej súťaži 3:1.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dôvod mohli mať teraz, ale Zošákov center v šestnástke hlavou nezachytili Masaryk s Luptákom.
     
    90+2
    Liptáci sa dopustili faulu a nasleduje Hajdúchov odkop, v závere stále neúnavne fandia aj fanúšikovia z Ružomberka, ktorí teraz nemajú veľa dôvodov na radosť.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90
    Ružomberčania sa ešte snažia s výsledkom niečo spraviť, no do šance sa zatiaľ nedostávajú a čas sa kráti.
     
    89
    Skalica strieda: Odchádza Mário Kurák, prichádza Martin Vrablec.
     
    88
    Hostia v súperovej šestnástke nepochodili, no to ich už zrejme nemusí až tak mrzieť. Dôležité pre nich je, že čas plynie a loptu držia na kopačkách. Ich fanúšikovia chorálom oslavujú rodiace sa víťazstvo.
     
    86
    Liptáci zahrávali roh. Na bližšej žrdi hlavou center predĺžil Masaryk na Zošáka, ktorého hlavička zapadá vedľa priestoru troch žrdí
     
    85
    Ružomberok strieda: Odchádza strelec zatiaľ jediného ružomberského gólu Martin Jakubko a miesto neho prichádza Andrej Lovás.
     
    84
    Ďalšiu žltú kartu vidí domáci Martin Jakubko. Videli sme dve jedenástky, jednu červenú kartu, na trávniku je preto na takéto prípady celkom bežná nervozita.
     
    83
    Skalica dala gól!
    Pokutový kop premieňa PETER MAZAN a Skalicu svojím gólom výrazne priblížil k víťaznej premiére vo Fortuna lige!
     
    82
    Ľubomír Ulrich zbiera fauly vo veľkom, tentokrát sa zaplietol pod nohy Matúšovi Macíkovi, ktorý ho fauluje, vidí žltú kartu a nasleduje druhý pokutový kop Skalice v stretnutí.
     
    81
    Krátko na to nasleduje ďalší roh. Zošákov center smeroval k vzdialenejšej žrdi, kde bol pripravený Masaryk, no pred ním odvracia loptu hosťujúci futbalista.
     
    80
    Liptáci vybojovali roh, z neho však neohrozujú bránu.
     
    79
    Na druhej strane unikal po pravej strane Boszorád, ktorý následne poslal pred bránu točený center, ten zapadá vedľa brány a tak nasleduje Hajdúchov odkop.
     
    79
    Po udelení karty nasledoval priamy kop a dve veľké šance Záhorákov. Pri prvej vyškrabal loptu Macík spod brvna, krátko na to zapadla hlavička hosťujúceho hráča tesne vedľa brány.
     
    77
    Ľubomír Ulrich skúšal niečo vymyslieť po ľavej strane ihriska, pri súboji s ním si nedovolene počínal Ján Maslo, ktorý vidí žltú kartu a nakoľko je to pre neho už druhá žltá karta v zápase, nasleduje po nej aj červená a Ruža bude dohrávať s desiatimi mužmi.

    Ján Kmeť


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 22. Jakubko – 41. Gašparík (pen.), 45+2. Lietava, 83. Mazan (pen.)

    Karty:   20. Zošák (RUZ), 39. Rosa (RUZ), 47. Maslo (RUZ), 82. Macík (RUZ), 84. Jakubko (RUZ) – 9. Švrček (SKA), 17. Kurák (SKA), 50. Konečný (SKA), 66. Majerník (SKA)   77. Maslo (RUZ)


    MFK Ružomberok: Macík – Kružliak, Maslo (C), Rosa (58. Lupták), Boszorád – Nagy, Vavrík – Cheptine (58. Masaryk), Ďubek, Zošák – Jakubko (85. A. Lovás).
    Náhradníci: Šavol – Ferenčík II., A. Lovás, Lupták, Ondrek, Daghbashyan, Masaryk.

    MFK Skalica: Hajdúch – Konečný, Majerník (C), Ciprys – Kurák (89. Vrablec), Čermák, Bariš, Gašparík (69. Neoveský), Švrček – Mazan, Lietava (76. Ulrich).
    Náhradníci: Fišan – Jakubek, Šebesta, Ulrich, Neoveský, Petrovský, Vrablec.

    Rozhodca: Kráľovič – Lieskovský, Ferenc

    Diváci: 1415