Kazaň – Sturm Graz 1:1 (kon.) | Qäbälä – Limassol 1:0 (kon.) | Keşla FK – Bilbao 0:0 (kon.)
Omonia Nikózia – Brøndby 2:2 (kon.) | Trabzonspor – FK Rabotnički 1:1 (po pr.) | Odd – Elfsborg 2:0 (kon.)
Shmona – Liberec 0:3 (kon.) | Göteborg – Belenenses 0:0 (kon.) | Strømsgodset – Hajduk Split 0:2 (kon.)
Rosenborg – Debrecín 3:1 (kon.) | Vorskla Poltava – Žilina 3:1 (po pr.) | Başakşehir – Alkmaar 1:2 (kon.)
Minsk – Zürich 1:1 (po pr.) | Larnaca – Bordeaux 0:1 (kon.) | Vaduz – Thun 2:2 (kon.)
Kodaň – Jablonec 2:3 (kon.) | Saint-Étienne – Târgu Mureş 1:2 (kon.) | Zorja Luhansk – Charleroi 3:0 (kon.)
Arnhem – Southampton 0:2 (kon.) | Atromitos – Štokholm 1:0 (kon.) | Željezničar Sarajevo – Liége 0:1 (kon.)
Giurgiu – West Ham 2:1 (kon.) | Trnava – Solún 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava – FK Krasnodar 3:3 (kon.)
Dortmund – Wolfsberger 5:0 (kon.) | Aberdeen – Almaty 1:1 (kon.) | Novi Sad – Sampdoria 0:2 (kon.)
Légia Varšava – Kukësi 1:0 (kon.) | Guimarães – Rheindorf Altach 1:4 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:3 (0:2)
FK Krasnodar
Štvrtok 06.08.2015, 20:15Európska liga (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava v divokom zápase remizoval s Krasnodarom a nepostúpil do nadstavbovej časti Európskej ligy, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! Nižšie nájdete všetky podrobnosti a videá akcií. (22:39:36)
     
    D. Tittel o fanúšikoch, ktorí dnes hlavne v prvom polčase neboli spokojní s výkonom tímu a po polčase odišli zo štadióna:
    ,,Predovšetkým ma mrzí, že prišlo málo divákov. Keď sa takto správa ani nie 10 % fanúšikov, ktorých ani nepovažujem za fanúšikov, tak treba podniknúť kroky, aby Slovanu fandili ľudia, ktorý majú klub v srdci a sú ochotní rešpektovať pravidlá správania. Negatívne povzbudzovanie podľa mňa nemalo vplyv na výkon hráčov."
     
    D. Tittel o Róbertovi Vittekovi a jeho výkone:
    ,,Ja už som po zápase v Dubline povedal, že máme veľmi silný útok. Som rád, že Róbert dnes ďalším hetrikom dokázal, aký je to výborný futbalista."
     
    D. Tittel:
    ,,V prvom rade blahoželám súperovi k postupu do play-off. Vedeli sme, že odveta bude po prvom zápase veľmi ťažká. Predstavovali sme si iný vývoj zápasu, ako prehrávať 0:2 prakticky od začiatku, to bol pre mužstvo veľký úder, prvý polčas sme dohrávali v zlom psychickom rozpoložení a Krasnodar dominoval. Cez prestávku sme hráčov motivovali, aby nevešali hlavy a pustili sa do zápasu, akoby bol stav 0:0, strelili sme tri góly a dali brvno, myslím, že sme si zaslúžili dnes vyhrať."
     
    Prichádza tréner Slovana Dušan Tittel.
     
    Oleg Kononov: "Pred ďalším zápasom máme dostatok času aby sme urobili analýzu a pokračovali ďalej. Otázky však mám na všetkých svojich hráčov.
     
    Začína sa tlačová konferencia trénera hostí,
    Oleg Kononov: ,,Dôležité je dávať góly a to sa nám dnes podarilo. Pokiaľ ide o jednotlivé akcie počas hry, tak nie som spokojný a čakajú nás pohovory s jednotlivými hráčmi. Treba si uctiť aj hráčov Slovana, ktorí sa dobre pohybovali a vytvorili si šance, ktoré následne dokázali využiť."
     
    Čakáme na začiatok tlačovej konferencie trénera hostí a následne trénera domáceho Slovana.
     
    Dnešné zápasy slovenských tímov v Európskej lige ponúkli neskutočné zápletky. Aj v Bratislave sa hral bláznivý zápas, zdalo sa, že Slovan po prvom polčase nebude mať šancu súpera potrápiť, v druhom dejstve však skóre otočil a pri troche šťastia sa mohol priblížiť k postupu do nadstavbovej časti Európskej ligy. Keby hrali belasí tak dobre, ako v druhom polčase, možno by cez Krasnodar aj naozaj prešli. Na ,,keby" sa však nehrá, ďalej ide Krasnodar a Slovan môže určite stavať na tom, čo v druhom polčase predviedol. Vy ešte ostaňte s nami, prinesieme vám aj vyjadrenia trénerov či hráčov.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+3. Fedor SMOLOV - 3:3
     
    90+3
    Krasnodar dal gól!
    FEDOR SMOLOV v nadstavenom čase vyrovnáva a ukončuje tento bláznivý zápas! Smolov krásne trafil pravý horný roh, Mucha sa lopty dotkol, jednoducho ale nemal šancu strelu vyraziť. Je koniec, 3:3!
     
    90+3
    Rusi pokračovali v aktivite, Achmedov bol pred päťkou a Podaný ho potiahol za dres, je tu druhý pokutový kop Krasnodaru!
     
    90+2
    Na opačnej strane veľká šanca Rusov, Smolov sa uvoľnil na pravej strane a krížnou strelou z hranice šestnástky sa snažil obstreliť Muchu, ten krásne vyrazil!
     
    90+1
    Tak ešte mohol Slovan vykresať nádej na postup! Štefánik si na hrudi spracoval vysokú loptu pred šestnástkou a vypálil volejom k ľavej žrdi, Dikan vyboxoval!
     
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Slovan to vzadu otvára, Wanderson sa preštrikoval cez dvoch obrancov a už bol sám pred Muchom, ten skvele vystihol jeho kľučku a doslova mu uchmatol loptu spod nohy!
     
    89
    Center z rohového kopu vyboxoval Dikan a Štefánik potom nezasiahol odrazenú loptu na hranici šestnástky, domáci museli ustúpiť zo šestnástky súpera a začínajú z vlastnej polovice.
     
    88
    Zdalo sa, že Slovan sa ,,zašije" na ľavej strane, potom ale prišiel center Oršulu a Vittekov volej zo stredu šestnástky, po zablokovanej strele kope Slovan roh!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 55. Vittek (Milinkovič), 60. Vittek (Gonzáles), 77. Vittek (Mészáros) – 8. Mamajev (pen.), 11. Mamajev (Smolov), 90+3. Smolov (pen.)

    Karty:   32. Peltier (SBA), 56. Mészáros (SBA) – 58. Gazinskij (KRS), 72. Strandberg (KRS)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Gorosito, Hudák, Saláta, Podaný – Sekulič, Gonzáles (82. Štefánik)– Peltier (46. Mészáros), Milinkovič (C), Kubík (73. Oršula) – Vittek
    Náhradníci: Krnáč (NB), Záhumenský, Kotula, Štefánik, Oršula, Mészáros, Priskin

    FK Krasnodar: Dikan – Jedrzejczyk, Sigurdsson, Granqvist (C), Petrov – Gazinskij (64. Strandberg) – Laborde, Achmedov, Mamajev (46. Torbinskij), Smolov – Ari
    Náhradníci: Sinitsyn (NB), Strandberg, Torbinskij, Wanderson, Kalešin, Bystrov, Batyutin

    Rozhodca: Delferiere – De Neve, De Weirdt (všetci Belgicko)

    Diváci: 2852
    30.07.2015
    FK Krasnodar - Slovan Bratislava 2:0

    Góly: 45+1. Granqvist (Pereyra), 59. Mamajev (pen.)

    Karty:   56. Mamaev (KRS)