Skalica – Trnava 2:3 (kon.) | Ružomberok – Žilina 2:2 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
2:2 (1:1)
MŠK Žilina
Nedeľa 16.08.2015, 16:30 • NTC Poprad • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    V priebehu druhého polčasu sme opäť videli dva góly, Ružomberčania sa dostali do vedenia hneď v 48. minúte po presnom zásahu Faška, ale Žilinčania v 79. minúte dokázali vyrovnať z kopačky kanoniera Jelića. Oba tímy teda získavajú po bode do tabuľky.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (18:20:24)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Antonín Rosa (MFK Ružomberok).
    Žltú kartu dostáva Michal Škvarka (MŠK Žilina).
     
    90+2
    Martin Boszorád je za svoje počínanie v bitke vylúčený, nemusí ho to však mrzieť, zápas čo chvíľa končí.
     
    90+2
    Škriniar v strede ihriska zahral rukou, čo sa mu rozhodne nepáčilo a následne sa medzi oboma timámi hráči nepohodli a začali do seba mierne narážať.
     
    90+1
    Nebezpečne bránu ohrozil Milan Škriniar, ktorý svojou pravačkou spoza šestnástky vyslal tvrdú delovicu, Tofiloski ju len tak-tak dokázal vyraziť!
     
    90
    Pečovský presunul zo stredu ihriska na ľavú stranu ku Čmelíkovi, ale ten už následne nedokázal nijak vytvoriť šancu pre svoj tím.
     
    89
    Bénes usmernil svoj center z ľavej strany ku vzdialenejšej žrdi, ale tam stáli iba ružomberskí hráči, ktorí odrazili na ďalší roh pre Žilinu.
     
    88
    Martin Nagy sa rozbehol po pravej strane, jeho následný zblokovaný center ale bezpečne zachytil brankár Volešák a rozohrával.
     
    87
    László Bénes sa pokúsil z väčšej diaľky nečakane prekvapiť ružomberského brankára, ale svoj prízemný projektil napokon neusmernil do priestoru brány.
     
    85
    Škvarka as snažil posunuť loptu Paurov tak, aby mohol ísť už Paur sám do zakončenia, ale pohyb týchto dvoch žilinských hráčov prečítal Rosa a nedovolil im preniknúť ku bráne.
     
    84
    Jelić sa rozbehol po ľavej strane a následne prihrával do malého vápna, kde mohol zakončovať William alebo Čmelík, ale brankárovi Tofiloskemu pomohol Ján Maslo, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 887 divákov.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Peter Maslo.
     
    81
    Obrovská šanca pre hostí! Škvarka vypálil spoza pokutového územia, Tofiloski pekne vyrazil na ľavú stranu, kde však ešte prišiel Čmelík, jeho strela bola zblokovaná smerom na Williamovu kopačku, ale následne už letela mimo brány!
     
    80
    Žilinskí hráči mohli byť už vo vedení po krásnej Škvarkovej prihrávke do vnútra šestnástky, po ktorú si išli súbežne William s Letićom, ale navzájom o seba zakopli, a tak z tejto dobrej šance nebolo nakoniec nič!
     
    79
    Žilina dala gól!
    Žilinčanom sa druhýkrát v priebehu zápasu podarilo vyrovnať! William získal loptu pred šestnástku a pekne ju mimo ofsajdu posunul na MATEJA JELIĆA, ktorý tvrdou strelou nedal šancu Tofiloskemu! V priebehu zápasu to je jeho druhý gól.
     
    78
    Žltú kartu dostal Antonín Rosa, ktorý nedovolene zozadu zasiahol v súboji Williama. V akcii pokračujú Šošoni.
     
    76
    Škriniar posunul centrom do šestnástky loptu Čmelíkovi, ktorý počas spracovania spadol a pýtal si pokutový kop pre svoj tím, no hlavný rozhodca mu na to nenaletel a nechal hrať hráčov ďalej.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 13. Ďubek (Lupták), 48. Faško – 31. Jelić (Káčer), 79. Jelić (Alves de Oliveira)

    Karty:   78. Rosa (RUZ), 90+2. Rosa (RUZ) – 39. Bénes (ZIL), 44. Paur (ZIL), 90+2. Škvarka (ZIL)   90+2. Boszorád (RUZ)


    MFK Ružomberok: Tofiloski – Kružliak, Maslo, Ďubek (82. Maslo), Faško (74. Daghbashyan) – Rosa, Lupták, Nagy, A. Lovás (70. Masaryk) – Boszorád, Zošák.
    Náhradníci: Šavol – Cheptine, Ondrek, Maslo, Daghbashyan, Masaryk, Jakubko.

    MŠK Žilina: Volešák – Škriniar, Káčer, Paur, Špalek (54. Alves de Oliveira) – Pečovský, Vavro (70. Škvarka), Letić, Bénes – Mihálik (21. Čmelík), Jelić.
    Náhradníci: Le Giang – Hučko, Michlík, Alves de Oliveira, Mazáň, Čmelík, Škvarka.

    Rozhodca: Smolák – Pozor, Roszbeck

    Diváci: 1 887