Slovan Bratislava U21 – Šaľa 4:1 (kon.) | Pohronie – Trnava B 2:1 (kon.) | Dunajská Lužná – B. Bystrica 3:0 (kon.)
Košice – R. Sobota 3:0 (kon.) | Dolný Kubín – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
4:1 (0:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
Nedeľa 30.08.2015, 10:30 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že rezerva bratislavského Slovana zdolala Šaľu vysoko 4:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! Na Onlajny.eu dnes pokračuje bohatý športový program a ja vás pozývam k jeho sledovaniu. (12:21:47)
     
    Rezerva ŠK Slovan Bratislava zopakovala včerajšie vysoké víťazstvo A-mužstva a zdolala Šaľu jednoznačne 4:1. Sledovali sme veľmi zaujímavé stretnutie, ktoré paradoxne v bezgólovom prvom polčase ponúklo množstvo gólových príležitostí. Belasí mali viac z hry, čo sa potvrdilo v druhom polčase, v ktorom nastrieľali štyri góly a za 25 minút rozhodli o svojom víťazstve. Šaľa znížila v závere po hlavičke Remeňa, dnes však ako tím z čela tabuľky herne sklamala.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci dohrávajú stretnutie s loptou na svojich kopačkách, už sa nikam neponáhľajú, to isté sa dá povedať aj o futbalistoch Šale.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    89
    Šaľa dala gól!
    Hostia zaznamenali aspoň čestný presný zásah, za snahu si gól zaslúžili! Presadili sa po rohovom kope, keď po centri vyskočil medzi stopérmi belasých LUKÁŠ REMEŇ a zblízka poslal loptu povedľa Greifa do siete!
     
    88
    Chemici ešte zaútočili, Medgyes postupoval po pravej strane a Lásik jeho center odvrátil na roh.
     
    87
    Šaľa sa nedokázala presadiť na útočnej polovici, stratila tam loptu a dopredu môžu ísť belasí. Hostia zrejme budú chcieť na dnešný duel čo najrýchlejšie zabudnúť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 125 divákov.
     
    86
    Hostia sa usadili na polovici Slovana, belasí však bránia kompaktne, chcú brankárovi Greifovi dopriať radosť z čistého konta.
     
    85
    S blížiacim sa záverom duelu nám trochu upadá tempo hry, belasí už chcú v pokoji dohrať duel bez kariet či zranení, Šaľa je v druhom polčase prakticky neškodná.
     
    84
    Belasí sa ešte pokúšajú pridať ďalší gól, Lády s Petrejem kombinovali na pravej strane, Ládyho center bol napokon zablokovaný.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Martin Reisel.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Šimon Valachovič, prichádza Martin Janco.
     
    82
    Timotej Záhumenský z domáceho tímu bol v postavení mimo hru, potom však pokračoval v hre a za to vidí od rozhodcu žltú kartu.
     
    81
    O víťazovi je v podstate rozhodnuté, belasí dokráčajú k tretej výhre v rade a znovu stúpnu tabuľkou vyššie. Naopak, Šaľa dnes v Bratislave sklamala a teraz bojuje aspoň o čestný gól.
     
    80
    Pred bránou Šale po súboji Petrejeho a Kolmokova ostal brankár Šale v bolestiach na zemi, už je však v poriadku a môže rozohrávať.
     
    79
    Na opačnej strane sa Šaľa radovala z gólu po akcii Medgyesa, ktorý krížne našiel Valachoviča a ten zakončoval do prázdnej brány. Bol však v ofsajde, preto gól neplatí.
     
    78
    Po neúspešnom rohovom kope na opačnej strane protiútok Slovana, Gašparovič prešiel po ľavej strane a zblízka strieľal, Kolmokov vybehol a na dvakrát chytil!
     
    77
    Gešnábel chcel ešte zdvihnúť zástavu hostí, Gešnábel prešprintoval po pravej strane a snažil sa vniknúť do šestnástky, čistým sklzom ho zastavil Lásik, ktorý poslal loptu za čiaru na roh.

    Tomáš Schügerl

    Góly: 48. Matejka (pen.), 57. Šefčík, 68. Matejka, 71. Sabo – 89. Remeň

    Karty:   25. Remeň (SAL), 47. Hambalek (SAL), 59. Gešnábel (SAL), 82. Záhumenský (SAL)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Greif – Záhumenský, Hudák (62. Majerčák), Lásik (C), Hubert – Sabo, Šefčík (83. Reisel), Gašparovič, Malý – Matejka (76. Petreje), Lády
    Náhradníci: Šlahor (NB), Majerčák, Molnár, Sokol, Petreje, Reisel, Nagy

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Remeň, Kastelovič, Hambalek (C) (57. Krčík), Švec – Sedlák (57. Medgyes), Cisár, Zahranychnyy, Guemache – Gešnábel, Valachovič (83. Janco)
    Náhradníci: Kubica (NB), Krčík, Vanek, Ďatko, Janco, Kochan, Medgyes

    Rozhodca: Krivošík – Petríček, Sluk

    Diváci: 125