Slovan Bratislava – Trenčín 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:0 (0:0)
AS Trenčín
Nedeľa 20.09.2015, 14:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v šlágri medzi Slovanom a Trenčínom sa po atraktívnom priebehu hry zrodila bezgólová remíza, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (15:56:42)
     
    Gorosito vykopol za Muchu, a potom rozhodca Hrčka definitívne ukončil toto stretnutie. Videli sme v ňom nadpriemerný ligový futbal, v ktorom si čisté šance vypracovali oba tímy. Viac vyložených možností mal Slovan, Milinkovič dvakrát trafil žrď a Kubík v poslednej minúte zoči-voči Šemrincovi neuspel. O všetkom však mohol v prvej minúte nadstavenia rozhodnúť hosťujúci Wesley, nádhernou strelou však trafil do brvna. Trenčín tak v tejto sezóne stále neprehral a na čele tabuľky má už 23 bodov, Slovan je štvrtý s 15 bodmi, na AS teda stále stráca osem bodov.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Ján Mucha ešte pri doznení akcie AS zasahoval pri centri a utrpel tam nepríjemný úder, momentálne je ošetrovaný.
     
    90+2
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Gino van Kessel, prichádza James Alexander Lawrence.
     
    90+1
    Dnes sa tu dejú neuveriteľné veci! Po Kubíkovej šanci nasledoval brejk AS troch proti dvom, a zdalo sa, že Wesley akciu pred pokutovým územímzabrzdil. Zrazu si však zasekol loptu a zo šestnástkového oblúka parádne vystrelil a trafil spojnicu brvna a žrde, Mucha plachtil vzduchom márne!
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Kubík po vysunutí od Milinkoviča strieľal sám pred Šemrincom na ľavej strane šestnástky, brankár hostí parádne vybehol a vyrazil ľavou nohou!
     
    89
    Po rohu prešiel po pravej strane Podaný, prešprintoval obrancu a prihrávkou pod seba našiel Zreľáka, jeho strelu smerujúcu do protiľahlého horného rohu zrazil obranca na roh!
     
    89
    V závere ešte snaha Slovana! Savičevič sa parádne uvoľnil na ľavej strane a poslal center na vzdialenejšiu stranu šestnástky, kde sa pred päťkou takmer presadil Oršula, hostia napokon odvrátili na roh.
     
    88
    Ryan Koolwijk zastavil taktickým faulom rodiaci sa brejk Slovana, rozhodca mu za faul na Zreľáka udeľuje žltú kartu.
     
    87
    Rohové kopy AS dnes neprinášajú veľké nebezpečenstvo, a bolo tomu tak aj teraz, keď sa slovanisti bez problémov ubránili. Stále však lopta na kopačkách hostí.
     
    87
    Koolwijk nacentroval pred päťku, okolo Salátu neboli prakticky žiadni protihráči, trochu však zazmätkoval a odhlavičkoval loptu na roh.
     
    86
    Tvrdý súboj fyzicky disponovaných Gonzalesa a Wesleyho, posúdený ako faul domáceho hráča a uvidíme štandardku AS z približne 35 metrov.
     
    85
    Trenčania sa dostávali do dobrej šance, keď zľava unikol Guba a adresoval ideálny center pred päťku, odkiaľ zakončoval Wesley v ťažkej pozícii nad bránu.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Aliko Bala.
     
    84
    V akcii aj striedajúci Holúbek, ten sa presadzoval v pokutovom území Slovana, Saláta však zastavil jeho center.
     
    83
    Gonzales parádne vybojoval loptu na vlastnej polovici a dlho ťahal v šprinte útok domácich, miesto skoršej prihrávky však loptu adresoval dopredu až v závere úniku, a nenašiel Oršulu ani Zreľáka.
     
    82
    Belasí zahrávali po faule Koolwijka na Oršulu štandardku, Milinkovič vyslal krížny center, po ktorom padal v šestnástke podozrivo na zem Savičevič, pokutový kop sa nepískal.

    Tomáš Schügerl

    Góly:

    Karty:   30. Priskin (SBA), 68. Zreľák (SBA) – 21. Bero (TRE), 88. Koolwijk (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Saláta, Gorosito, Podaný – M. E. González – Milinkovič (C), Savičevič, Peltier (81. Kubík) – Zreľák, Priskin (56. Oršula).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Záhumenský, Štefánik, Kubík, Oršula, Matejka.

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (72. Holúbek), Kleščík (C), Rundič, Madu – Opatovský, Koolwijk, Bero – van Kessel (90+2. Lawrence), da Silva, Guba (84. Bala).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Lawrence, Jančo, Holúbek, Bala, Schet.

    Rozhodca: Hrčka – Chládek, Bobko

    Diváci: 2250