Žilina – Michalovce 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Podbrezová 3:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (1:1)
FK Železiarne Podbrezová
Nedeľa 27.09.2015, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan porazil Podbrezovú 3:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (19:00:16)
     
    Marek Fabuľa (tréner Podbrezovej):
    "S výkonom môjho mužstva som veľmi spokojný. Boli sme vyrovnaným súperom Slovana, mali sme dnes získať aspoň jeden bod. Všetko snaženie skončilo na našom brankárovi, jeho výkon považujem za "trestný čin," urobil dve hrubé chyby a to, čo dnes predviedol, som nevidel ani u prípravkárov."

    Nikki Papavasiliou (tréner Slovana):
    "Po dvoch významných dueloch s Trenčínom a Podbrezovou sme odohrali odlišný duel. Nebol som spokojný s prvým polčasom, verím, že išlo o únavu a nie prístup hráčov, lebo to by sme potom museli zmeniť veľmi veľa. Spokojný som len s tromi bodmi, budem sa musieť s hráčmi porozprávať, lebo som dnes čakal oveľa viac. Musíme ukázať odlišný prístup, ako dnes. Savičevič cez polčas striedal pre zranenie, nevieme ešte, ako dlho bude mimo hry. Vittek striedal kvôli tomu, že sme ho chceli po zranení šetriť."
     
    Všetci hráči sa presunuli pred Muchu na rozohrávku štandardky Podbrezovej, Glova však medzitým ukončil zápas. Trochu to vystihuje dnešný duel, ktorý síce priniesol štyri góly, tri však boli kuriózne a padli po hrubých chybách brankárov a obrán. Slovan bol lepší, aktívnejší a vyhral zaslúžene, vo výkone domácich však boli veľké rezervy. Hostia dnes však okrem pár akcií nepredviedli vôbec nič a preto nemohli pomýšľať na body. Vy ešte ostaňte s nami, prinesieme hlasy trénerov z tlačovej konferencie.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Po centri z rohu sa chystal hlavičkovať Zreľák, v súboji však fauloval protihráča, Baláž tak rozohrá jednu z posledných akcií stretnutia.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90
    V závere ešte pekná akcia belasých, Štefánik vybojoval loptu v strede poľa, akcia pokračovala cez Milinkoviča na ľavej strane, ktorého strieľaný center zrazil obranca na roh.
     
    89
    Kapor pomerne v komickej situácii, chcel zachytiť loptu pri rohovej zástavke, zahral však rukou a preto môže vykopávať Mucha.
     
    88
    Slovan kombinuje v strede poľa, všetci už pravdepodobne čakajú na záverečný hvizd. Belasí faulovali v strede poľa a tak je tu ešte šanca pre hostí.
     
    87
    Gal-Andrezly sa ešte snažil preniknúť po ľavej strane, neuspel tam však v súboji so Sekuličom. Po útočnom faule nasleduje akcia Slovana.
     
    86
    Slovan dohráva zápas na útočnej polovici, Podbrezová pôsobí v celom druhom dejstve odovzdane a nemení sa to ani teraz.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 821 divákov.
     
    85
    Slovan zahrával roh, po ktorom hlavičkoval na úrovni bieleho bodu Saláta, loptu ale netrafil dostatočne dôrazne a Baláž dokázal zasiahnuť.
     
    84
    Hostia sa veľmi hnevajú, Kubík stratil loptu v súboji s Vajdom, rozhodca však odpískal faul hráča hostí. Lopta teda ostáva na kopačkách Slovana.
     
    83
    Akcia Slovana skončila pri pravej postrannej čiare, po neúspešnej akcii Podbrezovej sa však lopta rýchlo vrátila na kopačky belasých.
     
    82
    Podbrezová ani pri dvojgólovej strate nezmenila nič na svojej taktike a stále úporne bráni. Dá sa povedať, že o držiteľovi troch bodov je rozhodnuté a ostanú v Bratislave.
     
    81
    Akcie Slovana získavajú konečne potrebnú ľahkosť, po jednej z nich a krížnom centri hlavičkoval na ľavej strane Podaný, ešte pred Balážom odkopol jeden zo stopérov.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza František Kubík.
     
    79
    Belasí využívajú priestor v rozhodenej obrane Podbrezovej, Gonzales sa uvoľnil v strede a hľadal naľavo Milinkoviča, ktorého nepustil do šestnástky Migaľa.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 22. M. E. González (Vittek), 59. Vittek, 75. Priskin – 37. Kupčík (Frizoni)

    Karty:   15. M. E. González (SBA) – 7. Mikinič (POD), 56. Melunovič (POD)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Saláta (C), Gorosito, Podaný – M. E. González – Milinkovič (C) (80. Kubík), Savičevič (46. Štefánik), Zreľák – Priskin, Vittek (67. Oršula).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Čikoš, Štefánik, Kubík, Oršula, Mészáros.

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Migaľa, Vajda, Kupčík (C), Frizoni – Kapor – Mikinič (56. Melunovič), Podio, Kochan, Gál-Andrezly – Vaščák.
    Náhradníci: Kuciak – Andrič, Jur. Pančík, Mehanovič, Žilák, Melunovič, Sabler.

    Rozhodca: Glova – Weiss, Hrčka

    Diváci: 821