Slovan Bratislava – Michalovce 1:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Streda 09.03.2016, 16:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Slovan vyhráva po veľkej dráme nad Michalovcami 1:0, keď v poslednej minúte rozhodol Tamás Priskin. Domáci boli aktívnejší, mali viac šancí, hostí však dlho držal výborný Kelemen. Tri body ostávajú v Bratislave zaslúžene. Ja sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (17:53:03)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Filip Serečin.
     
    90+1
    Hostia sa samozrejme vydali dopredu, previnili sa ale útočným faulom. Loptu tak pošle do hry Mucha.
     
    90
    Slovan dal gól!
    Veľká radosť na Pasienkoch, Slovan skóruje doslova v poslednej chvíli! Do šestnástky hostí smeroval dlhý center z obrany belasých, Zreľák tam priťukol pre TAMÁSA PRISKINA, ktorý skákavú loptu trafil výborne, volejom namieril do ľavého horného rohu!
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    89
    Po faule Koscelníka nasledovala štandardka, Vittek si ale loptu v šestnástke po dlhom centri nespracoval. Michalovce opäť odkopli.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Martin Koscelník (MFK Zemplín Michalovce).
     
    88
    Bayón mohol postupovať do brejku Michaloviec, mal dosť priestoru pred šestnástkou, miesto behu proti Muchovi ale zvolil nepresnú krížnu strelu.
     
    87
    Štandardka Slovana, Zreľák na zadnej žrdi najprv neúspešne hlavičkoval, potom mu príliš nevyšli nožničky. Michalovce odkopávajú do bezpečia.
     
    86
    Po rohu nasledoval nízky center na bližšiu žrď, ktorý odvrátili obrancovia hostí. Slovan sa nepresadil ani po odrazenej lopte, remíza sa stáva čoraz reálnejšia.
     
    85
    Slovan skúša dlhé lopty, v pokutovom území sa po jednej z nich presadzovali Priskin a Vittek, Chubutija napokon odvrátil na roh.
     
    84
    Protiútok Michaloviec, po krížnej prihrávke strieľal zvnútra šestnástky Votinov a mieril tesne vedľa! Vzrušenie bolo zbytočné, rozhodca pískal ofsajd.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 022 divákov.
     
    83
    Lopta po centri Milinkoviča smerovala na zadnú žrď, kde bol Zreľák, loptu ale sám pred prázdnou bránou trafil zle a mieril vedľa žrde, to bola tiež veľká šanca!
     
    82
    Všetko sa sťahuje pred bránu Michaloviec, Slovan totiž získal štandardku z pravej strany. Pred bránu bude smerovať center Milinkoviča.
     
    81
    Vittek si prebral na hrote útoku dlhú loptu, snažil sa prejsť do šestnástky, Perez ho však stihol telom zastaviť. Vittek sa následne previnil útočným faulom.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Alexander Sviarchinsky (MFK Zemplín Michalovce).

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 90. Priskin

    Karty:   79. de Kamps (SBA) – 80. Sviarchinsky (MIC), 89. Koscelník (MIC)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas, Saláta, Sekulić, Zreľák – Scott, de Kamps – Milinkovič (C), Savičevič (60. Priskin), Kubík (69. Oršula) – Vittek.
    Náhradníci: Hrubeš – Podaný, Adilehou, Crnkić, Simović, Oršula, Priskin.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Morlacchi, Chubutija, Sviarchinsky – Grič, Sedlák – Kunca, Lukić (74. Bayón), Koscelník (90+1. Serečin) – Hamuľák (70. Votinov).
    Náhradníci: Kira – Tóth, Bayón, Podhorin, Deligiannidis, Serečin, Votinov.

    Rozhodca: Kráľovič – Vorel, Bobko

    Diváci: 1 022