Slovan Bratislava – Žilina 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:0 (0:0)
MŠK Žilina
Utorok 05.04.2016, 18:30 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v prvom semifinále Slovnaft Cupu medzi Slovanom a Žilinou sa zrodila remíza 0:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (20:25:23)
     
    Mimoriadne zaujímavý prvý duel semifinále Slovnaft Cupu medzi Slovanom a Žilinou končí bezgólovou remízou. Tento výsledok nie je veľmi obľúbený a zväčša evokuje negatívne emócie. Dnes sa však diváci nemusia sťažovať, videli zaujímavé stretnutie s príležitosťami na oboch stranách. O niečo viac príležitostí mali domáci, dnes však mali v koncovke aj veľkú smolu. S výsledkom môžu byť o niečo spokojnejší hostia.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Rodiaci sa brejk hostí dva na jedného! Špalek ale pristúpil k lopte pomaly a Saláta v poslednej chvíli odvrátil loptu do autu!
     
    90+2
    Emotívny záver zápasu, Slovan tlačí, ale aktivita domácich akoby prišla prineskoro. Žilina odvrátila aj center z rohu po šanci Milinkoviča.
     
    90+1
    Milinkovič dostal pretiahnutý center k ľavej žrdi a zakončoval, Volešák vyrazil a Mabouka odvrátil na roh! Domáci reklamovali ruku Mabouku, penalta z toho ale nie je.
     
    90
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    90
    Po rohu hlavička Salátu na vzdialenejšej žrdi, Volešák jeho pokus s námahou všetkých síl vyškriabal spod brvna!
     
    89
    Slovanu to lieta okolo brány, ani teraz to nebol gól! Podaný centroval od postrannej čiary, na vzdialenejšej žrdi strieľal Oršula a jeho zrazený pokus namieril Zreľák aj s prispením teču obrancu tesne vedľa!
     
    88
    Žilinský útok zastavil Sekulič. Lopty sa potom ujal Scott, ktorý bol faulovaný, a tak môže rozohrávať Slovan z vlastnej obrannej polovice.
     
    87
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jakub Michlík, prichádza Michal Škvarka.
     
    86
    Žilina získala po nevydarenej rozohrávke Slovana loptu v strede poľa a môže kombinovať. Hostia sa neodhodlali k strele, manévrujú s loptou okolo šestnástky.
     
    85
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Filip Oršula.
     
    84
    Milinkovič sa na pravej strane hnal do nájazdu proti Volešákovi. Zastavila ho zdvihnutá zástavka čiarového rozhodcu, signalizujúceho ofsajd.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1089 divákov.
     
    83
    Pri čiare sa rozcvičujú traja náhradníci Slovana (Simovič, Kele a Oršula), tréner Papavasiliou ale ešte nestrieda. Momentálne útočí Žilina, hostia manévrujú s loptou okolo šestnástky.
     
    82
    Odpoveď Slovana. Sekulič založil ofenzívnu akciu svojho tímu, na jej konci bol na ľavej strane šestnástky Crnkič. Jeho nedôraznú zblokovanú strelu pokryl Volešák.
     
    81
    Nebezpečne vyzerajúci brejk hostí, Káčer tam z hranice bránkovej čiary vyslal krížny prízemný center, loptu tam nezasiahol nikto z jeho spoluhráčov.
     
    80
    Miroslav Káčer zo Žiliny zastavil rodiaci sa brejk Slovana, za taktický faul na polovici súpera vidí žltú kartu.

    Tomáš Schügerl

    Góly:

    Karty:   80. Káčer (ZIL)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas, Saláta, Sekulič, Podaný – Scott, de Kamps – Milinkovič (C), Savičevič (43. Crnkič), Kubík (85. Oršula) – Zreľák
    Náhradníci: Hrubeš (NB), Dielna, Kotula, Simovič, Crnkič, Oršula, Kele Tréner: N. Papavasiliou

    MŠK Žilina: Volešák – Švejdík, Vavro, Králik, Mabouka – Diaz, Pečovský (C) (76. Káčer), Mazáň – Špalek, Paur, Michlík (87. Škvarka)
    Náhradníci: Mandous (NB), Hučko, Hancko, Letič, Káčer, Škvarka, Hlohovský Tréner: A. Guľa

    Rozhodca: P. Hrčka – Balko, D. Hrčka

    Diváci: 1089