Slovan Bratislava – Trenčín 0:4 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:4 (0:2)
AS Trenčín
Nedeľa 08.05.2016, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Trenčín zvíťazil v Bratislave nad Slovanom 4:0 sa s vami lúčim a ďakujem za pozornosť. (18:54:17)
     
    Trenčín absolútne zaslúžene zvíťazil na Pasienkoch 4:0 a rozhodol o obhajobe titulu. Trenčania boli lepším celkom a zvládli aj ťažké situácie, keď mohol Slovan za stavu 0:2 znížiť. AS sa na ihrisku teší z titulu a bude oslavovať dlho do noci.
     
    AS TRENČÍN sa stáva víťazom Fortuna ligy 2015/16!
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Trenčín dal gól!
    Domáci si vypijú kalich horkosti do dna. V strede poľa zle zakombinovali, lopta tam bola voľná, čo videl nabiehajúci CHRISTOPHER UDEH. Snáď z 35 metrov sa schuti oprel do lopty, tá nabrala falš a zapadla k pravej žrdi!
     
    90
    Po rohu lopta skákala v šestnástke, Crnkič sa do nej oprel z voleja a triafal k pravej žrdi do siete. Udeh však pri žrdi na čiare odkopol a udržal Šemrincovi čisté konto.
     
    89
    Podaný centroval z ľavej strany, Zreľák bol pred bránou a po jeho zablokovanom pokuse uvidíme ďalší rohový kop pre belasých.
     
    88
    Ani po rohovom kope však Slovan nevyťažil nič zaujímavé. Šemrinec bude vykopávať, predpokladám, že dnes sa veľa nadstavovať nebude.
     
    87
    Ešte takmer vlastný gól hostí. Savičevič centroval z pravej strany a Lawrence tam bol pred päťkou neistý, napokon odkopol na roh.
     
    86
    Slovan sa ešte snaží o čestný zásah. Milinkovič skúšal strelu z 25 metrov z ľavej strany, lopta mu zle sadla a lopta mierila vedľa brány.
     
    85
    Niektorí priaznivci už opúšťajú tribúny, tu už je dnes skutočne rozhodnuté. Priaznivci hostí už predčasne oslavujú majstrovský titul, dočkajú sa ho o niečo vyše päť minút.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ryan Koolwijk, prichádza Christopher Udeh.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2847 divákov.
     
    83
    Trenčín dal gól!
    Hostia rozobrali obranu domácich a pod sektorom svojich fanúšikov sa tešia z tretieho gólu. Je to zrejme definitívne, AS je majster!
    Maierhofer spred šestnástky našiel jemným oblúčikom na ľavej strane Koolwijka. Ten sa pozrel, ďalším jemným centrom našiel na zadnej žrdi úplne voľného GINA VAN KESSELA, ktorý hlavičkou pomedzi Muchove nohy poslal loptu do siete!
    Asistencia: Ryan Koolwijk
     
    82
    Trenčín dohráva vo veľkej pohode. Schet teraz posadil jedného z obrancov na zem a vybojoval pre hostí rohový kop. Všetko sa tak presúva pred Muchu.
     
    81
    Kubík teraz zo štandardky z veľkej vzdialenosti vyslal dlhý center pred bránu. Obrancovia tam loptu púšťali za seba, nakoniec ju Šemrinec stiahol pri svojej ľavej žrd.
     
    80
    Do konca desať minút plus nadstavenie, dovolím si povedať, že len zázrak zabráni dnešným majstrovským oslavám AS v Bratislave. Slovan sa stále márne snaží ofenzívne presadiť.
     
    79
    Štandardka AS, nasledoval po nej center Koolwijka. Mucha včas zasiahol a skrotil loptu vo svojich rukaviciach.
     
    78
    Napokon to bol Kubík, ktorý volil center na zadnú žrď. Dielna sa tam však pri spracovaní lopty pošmykol a tak mohol ísť Trenčín do brejku. Van Kessela zastavil Sekulič.

    Tomáš Schügerl

    Góly: 20. van Kessel (Bero), 21. Schet, 83. van Kessel (Koolwijk), 90. Udeh

    Karty:   52. Pliatsikas (SBA) – 54. Madu (TRE), 57. Kleščík (TRE), 77. Schet (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas (69. Dielna), Saláta, Sekulić, Podaný – Scott (46. Crnkić), de Kamps – Kubík, Savičevič, Zreľák – Vittek (C) (37. Milinkovič).
    Náhradníci: Greif – Dielna, Kotula, Simović, Milinkovič, Crnkić, Priskin. Tréner: Nikki Papavasiliou

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík (C), Skovajsa, Madu – Koolwijk (84. Udeh), Lawrence – van Kessel, Bero (67. Holúbek), Schet – Kalu (60. Maierhofer).
    Náhradníci: Chovan – Holúbek, Jančo, Udeh, Bala, Guba, Maierhofer. Tréner: Martin Ševela

    Rozhodca: Sedlák – Balko, Benko

    Diváci: 2847