Ružomberok – Trenčín 3:3 (kon.) | Trnava – Myjava 3:0 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
3:3 (1:2)
AS Trenčín
Nedeľa 27.11.2016, 15:20 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v súboji dvoch tímov, ktoré veľmi chceli tri body sa napokon zrodila remíza 3:3 sa s vami lúčime a tešíme sa na vás pri ďalších textových prenosoch. (17:56:57)
     
    Povedali po zápase:

    Norbert Hrnčár (tréner Ružomberka): „Podľa mňa ten zápas mal emócie, mal grády, mal tempo a mal aj korenie, to znamená góly. Okrem gólov tam ešte boli možnosti ako kolega hovoril na jednej aj druhej strane. Ako hovoril kolega, víťazstvo mohol strhnúť tak Trenčín, ako aj my na svoju stranu. Takže asi je tá remíza naozaj spravodlivá. Zopakujem slová kolegu, ani my nie sme spokojní s bodom. Súpera sme prekvapili tím, že sme začali odvážne, nechceli sme byť zalezení na svojej polovici a v podstate sme to aj počas veľkej časti zápasu potvrdzovali. Samozrejme boli fázy, kedy Trenčín držal loptu, ale boli aj fázy zápasu, kedy sme boli dominantnejší. Čiže remíza spravodlivá, myslím si, že diváci si mali na čo prísť.“

    Martin Ševela (tréner Trenčína): „Musím povedať, že sme nemali dobrý vstup do zápasu. Nezachytili sme rýchle rozohratie štandardnej situácie súpera, kde bol šikovnejší, čo využil a po finálnej prihrávke z krajnej vertikály sme neobsadili hráča v pokutovom území, čiže štart nebol dobrý. Podarilo sa nám ešte do polčasu otočiť skóre peknými gólmi Jakuba Paura, čo bolo pozitívne. V druhom polčase sme ešte chceli pridať nejaký ten gól, čo sa nám nepodarilo, aj keď boli tam možnosti na skórovanie. Na druhej strane mal šance aj súper. Povedal by som, že to bol zápas hore-dole. Nebolo tam nejaké bránenie, čo sme možno aj čakali od súpera, že bude iba brániť a snažiť sa hrať na rýchle kontry smerom do otvorenej obrany, za náš chrbát. Mrzí ma, že po góle, ktorý sme dali na 3:2 sme rýchlo inkasovali. Tam sa to nemôže stávať. Koncentrácia hráčov musí byť na takej úrovni, aby sme boli naozaj stopercentní a neriešili niečo iné alebo ešte neoslavovali. Nakoniec bol záver ako na hojdačke a tam už či by dala gól jedna alebo druhá strana, asi by sa to už nezmenilo a víťazstvo by už strhol na svoju stranu ten tím, ale musím povedať, že s remízou nie som spokojný. Čakal som, že dáme do toho viac, odnesieme si víťazstvo z Ružomberka, aj keď sme vedeli, že to nebude jednoduché. Boli sme prichystaní na víťazstvo, ale nakoniec musíme akceptovať aj ten jeden bod. Boli úseky hry, kde sme hrali taký futbal, ktorý by sme chceli, ale aj úseky, kde súper dominoval. Hlavne po prestriedaní nám robil potreby Mareš, keď tam nastúpil boli to vetry pre našu obranu. Remíza je nakoniec asi aj tak spravodlivá pre obidve strany.“
     
    V druhom polčase sa najskôr domácim podarilo vyrovnať zásluhou Miloš Lačného. Hostia odpovedali ukážkovým sólom Milana Kvoceru, ktorý vrátil Trenčín do vedenia, no už po chvíli dal Martin Chrien svoj druhý gól v stretnutí a na výsledku 3:3 sa už nič nezmenilo. Ešte sa pozrieme na to, ako hodnotia stretnutie tréneri oboch mužstiev.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Center z Marešovho rohu sa jeho spoluhráčom nedarí usmerniť do siete a tak nasleduje odkop hostí.
     
    90+2
    Ružomberok získal rohový kop.
     
    90+2
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Šimon Kupec.
     
    90+1
    Gal Andrezly si vymenil v šestnástke loptu s Lačným, proti presile ale nepochodil.
     
    90
    Nadstaovať sa budú dve minúty.
     
    89
    Lopta prešla celou domácou šestnástkou až na Kalua, ktorý hneď centruje pred bránu, kde jeho loptu nik nezachytil.
     
    86
    Útok hostí sa končí ofsajdovým verdiktom.
     
    85
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Erik Prekop.
     
    84
    Po faule v strede ihriska poslali Liptáci dlhý center dopredu, kde našli Mareša, ktorý bol ale mimo hry.
     
    84
    Paur napriahol z veľkej diaľky, Macík je ale na mieste a chytá.
     
    83
    Kalu poslal center do šestnástky, kde ho domáci odvracajú. Aktéri dnešného stretnutia zatiaľ bavia divákov. Uvidíme, či ešte majú pre nich niečo prichystané.
     
    81
    Danielovu loptu sa snažil jeho spoluhráč na opačnej strane dobehnúť, lenže tá bola príliš rýchla.
     
    80
    Kalu poslal center do domácej šestnástky, tam sa jeho spoluhráčom nedarí zasiahnuť loptu.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Martin Chrien (MFK Ružomberok).
     
    77
    Ružomberok dal gól!
    A je znova vyrovnané. Po sérii striel na bránu sa dostal k lopte MARTIN CHRIEN a vyrovnáva na 3:3!

    Ján Kmeť

    Góly: 6. Chrien (Gál-Andrezly), 72. Lačný (Gál-Andrezly), 77. Chrien (Mareš) – 11. Paur (Nwofor), 27. Paur (Kvocera), 76. Kvocera (Paur)

    Karty:   79. Chrien (RUZ) – 68. Udeh (TRE)


    MFK Ružomberok: Macík – Maslo, Maslo, Kružliak, Kolčák – Nagy (69. Mareš) – Daniel, Ďubek (C) (90+2. Kupec), Chrien, Gál-Andrezly – Lačný.
    Náhradníci: Hajdúch – Faško, Mareš, A. Lovás, Kupec, Menich, Kmeť.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Šulek (72. Bala), Udeh, Kleščík (C) – Paur (85. Prekop), Jančo, Ruben Shalu, Kvocera, Kalu – Nwofor (77. Janga).
    Náhradníci: Chovan – Bala, Janga, Prekop, Mikeš, Jánošík, Johnson.

    Rozhodca: Chmura – Brendza, Roszbeck

    Diváci: 1123