Senica – Trenčín 1:2 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 1:5 (kon.) | Zlaté Moravce – Ružomberok 2:1 (kon.)
koniec
FK Senica
1:2 (0:1)
AS Trenčín
Nedeľa 23.07.2017, 18:30 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zaznel hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje toto stretnutie. V ňom sme mali možnosť vidieť hneď tri presné zásahy. Ak sa pozrieme na pozápasové štatistiky, tak si každý dokáže spraviť obraz hry aj sám. Dnes to bola jasná dominancia hosťujúceho celku, ktorý si počas celého stretnutia vytváral množstvo zaujímavých šancí, no väčšinou bez gólového efektu. Domáci futbalisti sa sústredili na zadné rady a skórovať sa pokúšali po rýchlych kontrách, čo im aj v závere prinieslo aspoň cenu útechy. Hostia sa snažili dobývať súperovú polovicu počas celého zápasu kombinačnou hrou, čo sa určite vyplatilo a tak si do tabuľky pripisujú povinné tri body. Odo mňa to je z tohto stretnutia všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Zápasom Vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (20:24:34)
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 2:5.
    Střely mimo: 2:8.
    Rohy: 1:9.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 10:9.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Senica dala gól!
    ALAN KOVÁČ si našiel voľný priestor na ľavej strane ihriska, kde okamžite inkasoval loptu. Mal dostatok času na premyslenie celej situácie. Napokon sa rozhodol zakončiť a bola z toho krásna a hlavne presná strela do pravého dolného cípu bránky. Stav stretnutia je 1:2!
    Asistenciu si na svoje konto pripíše Matej Kosorín.
     
    90
    Po tomto rohovom kope sa vyznamenal František Plach, ktorý vystihol tú správu chvílu a center vyboxoval do bezpečia. Nechajme sa prekvapiť, či štvrtý rozhodca sa rozhodne niečo nadstaviť.
     
    89
    Milan Kvocera sa rútil smerom dopredu. Keď sa nachádzal na hranici veľkého vápna rozhodol sa zakončiť. Jeho strelecký pokus smeroval tesne vedľa brány. Budeme nasledovať rohový kop.
     
    88
    Ale centrovaný pokus ku vzdialenejšej žrdi bol pretiahnutý a nedokázal ho spracovať ani jeden z hosťujúcich hráčov. Nasleduje odkop od bránky Senice.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Alan Kováč (FK Senica). AS Trenčín bude zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    85
    S loptou sa na malú chvíľu pohral aj Adrián Chovan, ktorý sa zapája do kombinácie svojich spoluhráčov.
     
    84
    Po nedovolenom zákroku Jakuba Paura mala Senica možnosť vsietiť svoj prvý presný zásah po voľnom kope, ale priame ohrozenie z kopačky Alana Kováča smerovalo len do dobre postaveného múru súpera.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Jakub Paur (AS Trenčín).
     
    83
    Ale centrovaná lopta po rohovom kope neznamenala väčšie ohrozenie. Center zachytil brániaci hráč, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    82
    Po veľmi dlhej dobe sa Seničania na pár sekúnd dostali do šestnástky súpera. Bola z toho zblokovaná strela Mateja Kosorína, z ktorej vznikol rohový kop v prospech Senice.
     
    81
    Trenčania sa opäť nasťahovali na súperovú polovicu, kde si vytvárajú menší tlak.
     
    80
    Milan Kvocera ihneď po striedaní veľmi aktívny v šestnástke súpera. Hneď ako sa mu dostala lopta na kopačku, tak sa snažil individuálne presadiť. Dokázal prejsť cez dvojicu brániacich hráčov, ale napokon bol od lopty odstavený.
     
    79
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 1 213 platiacich divákov.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza Milan Kvocera.
     
    77
    Pri lopte sú momentálne hostia, ktorí s veľkým kľudom kombinujú na vlastnej polovici ihriska. Seničania len veľmi slabo napádajú a svojmu súperovi dávajú veľmi veľa priestoru na hracej ploche.
     
    76
    AS Trenčín má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 90. Kováč (Kosorín) – 14. Gong, 47. Paur (Ubbink)

    Karty:   87. Kováč (SEN) – 83. Paur (TRE)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:9.
    FK Senica: Plach – Otrísal, Kováč, Romulo Romulo (55. Krč), Medvěděv – Martišiak (69. Červeňák), Richtárech, M. Rigo, Podhorin – Ranko (C), Smékal (46. Kosorín).
    Náhradníci: Milošovič – Krč, Červeňák, Malý, Kosorín.

    AS Trenčín: Chovan – Keston, Skovajsa, Kleščík (C), Šulek – Paur, Ubbink (60. Mance), El Mahdioui – Gong, Beridze (46. Zubairu), Čataković (78. Kvocera).
    Náhradníci: Šemrinec – Zubairu, Klooster, Klooster, Šalata, Kvocera, Mance.

    Rozhodca: Smolák – Weiss, Jenčura

    Diváci: 1 213