Dunajská Streda – Trenčín 1:2 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 2:0 (kon.)
Senica – Ružomberok 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 3:2 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:2 (1:1)
AS Trenčín
Sobota 21.10.2017, 15:00Niké liga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Trenčania dnes neboli v pozícii favorita, ale aj napriek tomu sa tešia z víťazstva a troch bodov. Hostia boli počas celého zápasu o niečo aktívnejší, čo pretavili do dvoch gólov a jednej nastrelenej konštrukcie bránky. Domáci skórovali iba raz, a tak odchádzajú v pozícii zdolaného tímu. (16:55:27)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Trenčín vystriedal a ešte aj rozohral rohový kop. Hostia záverečné minúty zvládajú veľmi dobre a všetko nasvedčuje tomu, že si tesný náskok ustrážia a domov odídu s tromi bodmi.
     
    90+3
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rangelo Janga, prichádza Antonio Mance.
     
    90+2
    Trenčania sa v nadstavenom čase presunuli do útoku a skúšajú to z každej možnej pozície. Najdôraznejší bol teraz Janga, ktorý strieľal k ľavej žrdi, ale Macej sa tam vynikajúco vrhol.
     
    90+1
    Lawrence vystrelil loptu z pokutoévho územia svojho brankára na opačnú stranu. Tam sa dopredu dostal Janga a strieľal cez Huka, ale toto nemohlo Maceja prekvapiť.
     
    90
    Davis poslal dlhú loptu až do šestnástky. Tam sa do nej hlavou snažil oprieť Ljubičič, ale nedokázal to dostatočne dôrazne a Šemrinec tak nemohol mať problém.
     
    89
    Hosťujúci striedajúci hráč Zubairu fauloval tesne za stredovou čiarou a domáci tím bude môcť založiť novú útočnú akciu.
     
    88
    Hosťujúci Lawrence ostal po súboji ležať na trávniku a späť do hry sa príliš nehrnul. Trenčín si uvedomuje, že teraz sa nikam ponáhľať nemusí.
     
    87
    Trenčín mohol definitívne rozhodnúť, ale nestalo sa tak! Van Haaren sa vyrútil na Maceja úplne osamotený, dokonca si brankára obhodil a už iba zakončoval, no trafil pravú žrď.
     
    86
    Živkovič centroval z veľkej vzdialenosti a dostal spoluhráčov dopredu. Davis ešte presne našiel Ljubičiča, ale ten hlavičkoval bez prípravy iba vedľa priestoru troch žrdí.
     
    85
    Dunajská Streda dokonca musela čeliť rohu hostí. Po ňom od bližšej žrde hlavou zakončoval Janga, ale nemieril presne.
     
    84
    Domáci sa stále snažia, ale teraz im bola pri útočnej snahe odpískaná ruka. Dunajskostredčania vďaka menším prehreškom a nepresnostiam sami prichádzajú o cenné desiatky sekúnd.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Giorgi Beridze, prichádza Philip Azango.
     
    82
    Kalmár potiahol loptu dopredu a potom to Davis opakovane skúšal centrom, ale nikoho nenašiel. Rozohrávať bude opäť Šemrinec.
     
    81
    Dunajskostredčanom bol teraz odpískaný ofsajd, takže o útočnú polovicu prídu. Rozohrávať bude hosťujúci gólman Šemrinec, ktorý sa nikam ponáhľať nemusí.
     
    80
    Domáci sa stále viac a viac tlačia dopredu. Kalmár skúšal centrovať do vápna, ale Kleščík tam loptu nepustil. Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby.
     
    79
    Hra sa teraz rýchlo prelieva z jednej strany na druhú. V poslednej minúte uspeli gólmani na oboch stranách, ale nešlo o žiadne náročné zákroky.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 28. Pačinda – 3. van Haaren, 69. Janga

    Karty:   22. Lawrence (TRE), 37. El Mahdioui (TRE), 74. Beridze (TRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković – Kalmár, Ľupták (72. Ashiru), Ljubicić, Malec (58. Divković) – Čmelík (67. Aluku), Pačinda.
    Náhradníci: Száraz – Mervo, K. Vida, Ashiru, Koštrna, Divković, Aluku.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Kleščík, Šulek – El Mahdioui, Ubbink (67. Zubairu), van Haaren – Beridze (83. Azango), Janga (90+3. Mance), Paur.
    Náhradníci: Chovan – Zubairu, Šalata, Azango, Čögley, Gong, Mance.

    Rozhodca: Sedlák – Weiss, Jenčura

    Diváci: 6616