Myjava – Ružomberok 1:0 (kon.) | Trnava – Prešov 2:1 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – B. Bystrica 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (0:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 16.03.2013, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    V týchto podvečerných hodinách sa s Vami lúči Tomáš Batiz. Zostaňte na našom portály a nájdite tu čo potrebujete. Príjemný zvyšok večera! (19:27:27)
     
    Skončil sa nám zápas 22. kola medzi Slovanom a Banskou Bystricou výsledkom 2:0. O celom zápase rozhodla druhý polčas, v ktorom bol jasne lepší domáci tím. Ten si dokázal vyprodukovať viacero sľubných šancí, ale ten na úvodný gól nevedel premeniť. Prvý presný zásah prišiel až v 75. minúte, keď po rohu sa lopta odrazila ku kapitánovi Žofčákovi a ten hlavou prekonal Boroša. Vyzeralo to tak, že tento zápas sa skončí tesnou výhrou Slovanu 1:0, ale v samotnom závere sa uvoľnil Halenár, ten bol v nájazde faulovaný práve brankárom Borošom, ktorý dostal červenú kartu. Z nariadeného pokutového kopu sa nemýlil Milinkovič, ktorý tak stanovil na konečných 2:0.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Slovan dal gól!
    V záverečných sekundách Slovan stanovil tak povediac na konečných 2:0 z bieleho bodu. Do brány sa postavil Slančík, ten však vystihol smer, ale na presnú strelu MARKA MILINKOVIČA do dolného rohu nemal šancu.
     
    90+2
    Priam mrazivý záver pre hostí, Boroš mieri predčasne do šatní po tom ako dostal červenú kartu!
     
    90+2
    V záverečných sekundách sa Halenár dostal do samostatného nájazdu, zoči voči brankárovi bol však práve Borošom faulovaný. Rozhodca naradil pokutový kop.
     
    90+2
    Bola nariadená penalta.
     
    90+2
    Záverečný bystrický tlak, boli sme svedkami dvoch, či troch zakončení spoza 16-tky, ani v jednom prípade to neohrozilo bránu.
     
    90+1
    Peltier teraz aj tak takticky prerušil hru na súperovej polovici, vyzerá to tak, že Slovan to dotiahne do víťazného konca.
     
    90+1
    Domáci hráči sú pri lopte na útočnej polovici. Halenárov center na pravú stranu neskončil u spoluhráča, vzápätí Bystrica iba odkopáva do bezpečia.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty!
     
    90
    Slovan až v poslednej minúty riadneho hracieho času pri lopte, v strede ihriska hľadal prihrávkou Halenár striedajúceho Pauscheka, ten sa však k lopte nedostal.
     
    89
    Záverečné sekundy nie sú podla predstáv domácich, Banská Bystrica je pri lopte viac ako by sa to žiadalo a to sa nepáči ani samotným fanúšikom.
     
    88
    Obrana Slovanu sa bráni! Center skončil v 16-tke domácich, tam však ako som spomínal úraduje domáca obrana, ktorá z prvej odkopáva do bezpečia.
     
    88
    Vyzerá to tak, že domáci to dotiahnu do víťazného konca. Na teraz kombinujú na vlastnej polovici, pomaly však postupujú do útoku, kde sa budú snažiť držať loptu do konca stretnutia.
     
    85
    Striedanie na oboch stranách. Z ihriska odchádzajú Gyömbér a Žofčák, na trávnik nastupujú Savič a Pauschek.
     
    85
    V dobrej príležitosti Juraj Halenár, po centri z pravej strany od Žofčáka. Halenárove zakončenie z pravej nebolo moc presné a končí mimo brány.
     
    84
    Výborne sa do postupného útoku dostali domáci hráči, tí prešli až k 16-tke súpera, odkiaľ sa v páde snažil zakončiť Peltier, avšak jeho pokus skončil u obrany Dukly.
     
    83
    Vidno aj na samotnej hre domácich, že už je to také opatrné, nechcú spraviť chybu, tak sa ani moc neženú do zakončenia.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Žofčák, 90+2. Milinkovič

    Karty:   39. Adamík (BBY)   90+2. Boroš (BBY)


    ŠK Slovan Bratislava: Kováč - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kopúnek, Grendel - Žofčák, Hlohovský, Milinkovič - Peltier
    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš - Gyömbér, Adámik, Teixeira - Turňa, Brašeň, Hlinka, Považanec, Hučko - Slančík, Vrána