Tvrdošín – Prešov 9:6 (kon.) | Nemšová – Hurikán Bratislava 10:3 (kon.) | Slávia Nitra – Unihoc Žilina 5:8 (kon.)
Pruské – Kométa Smolník 7:2 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
10:3 (2:1, 4:1, 4:1)
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
Sobota 09.03.2013, 14:00 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    Skončil sa nám zápas play-off žien medzi Nemšovou a Bratislavou výsledkom 10:3. Samotný výsledok hovorí azda za všetko. Celý zápas mali viac z hry domáce hráčky, ktoré súpera tlačili po všetkých stranách. Zakončovali z pripravených pozícii. Po dnešnom zápase môže byť spokojná aj Alžbeta Ďuriková, ktorá bola autorkou dvoch gólov a troch asistencii. (16:10:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:24
    Pomaly sa blížime k záveru zápasu, aktuálne sú pri loptičke hráčky hostí, ale o víťazovi je už určite rozhodnuté.
     
    56:30
    Nemšová dala gól!
    V závere stretnutia registrujeme už desiaty gól v podaní Nemšovej, tá opäť potvrdila, že má perfektný prechod do útočného pásma, ktorý potvrdila aj teraz. Strela z pravej strany z hokejky ALŽBETY ĎURIKOVEJ skončila v sieti. Asistencia: Kristína Haljaková.
     
    55:24
    Celkom dobrý pokus registrujeme na strane domácich, po sťahovačke vystrelila z ľavej strany Ďuriková, tá však nemierila presne.
     
    54:29
    Bratislava sa síce dostala do útoku, tam však po zlej prihrávke stratila loptičku, čo sa snažia využiť hráčky Nemšovej, ktoré sa síce dostali na polovicu súpera, tam však už nezakončili.
     
    52:59
    Kvalite na zápase neubúda ani po tak povediac rozhodnutom zápase. V útoku sú opäť domáce hráčky, ktoré zatiaľ iba kombinujú prihrávkami na ľavej strane.
     
    52:03
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky opäť menia stav na časomiere. Tento krát je to opäť po nádhernom góle. TOKÁROVÁ sledovala pohyb brankárky, následne jej strela švihom ju natoľko prekvapila, že skončila v sieti. Asistencia: Viktória Bobotová.
     
    50:35
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    Iskierku nádeje si teraz zaistili hostia, ktorý z trestného nájazdu znižujú na 8:3 zásluhou KATARÍNY SZABOOVEJ.
     
    49:08
    Nemšová dala gól!
    Veľký debakel pre Bratislava od Nemšovej. Tá si pripisuje už ôsmy gól, tento krát po rýchlej akcii vo finálnom zakončení SIMONY REMOVEJ, ktorá sa strelou po blafáku nemýlila. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    47:37
    Domácim na teraz rozohrávka nevyšla najlepšie, avšak nemusia byť z toho až také smutné, pretože po chvíli pri zaváhaní súpera sú opäť pri loptičke a budú začínať ďalšiu akciu.
     
    46:38
    V týchto sekundách sú pri loptičke hráčky Nemšovej, konkrétne Ďuriková zakladá útok z vlastnej polovice, jej následná prihrávka skončila pri mantinely, kde rozhodcovia prerušili hru.
     
    44:20
    Nemšová dala gól!
    Chcel by som mať tento gól na videu, ale to sa zrejme nedá, keďže Vás neustále informujem o priebehu zápasu. Ak by to tak predsa bolo istotne ho posielam na frajera na záver, pretože pokus VIKTÓRIE BOBOTOVEJ z vlastnej polovice skončil na hornej tyči, od ktorej sa odrazil rovno do brány. Asistencia: Tokárová.
     
    43:10
    Bratislava sa po dlhšom čase dostala na polovicu súpera, tam však o loptičku rýchlo prišli z čoho ťažili domáce hráčky, ich zakončenie skončilo tesne vedľa.
     
    42:31
    Dobré šance si domáci vyprodukovali aj v týchto sekundách, Nemšová kombinovala okolo brány, zakončenie z ľavej strany z hokejky Ďurikovej skončilo na tyči.
     
    41:59
    Nemšová počas presilovky perfektne kombinuje a hlavne aj zakončuje, prvé dve zakončenie vychytala brankárka, tretie už skončilo tesne mimo bránu.
     
    40:39
    Nemšová zatiaľ iba čisto kombinuje na útočnej polovici, po chvíli však stihla aj zakončiť z hokejky Haljakovej, ktorá však trafila iba dobre postavenú brankárku.
     
    40:38
    Vylúčenie na strane hostí, Krasňaková odchádza za hru hlavou.
     
    40:24
    V úvode tretiny sú po vyhratom buly pri loptičke domáce hráčky, tie postupujú do útoku.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 17. Strapková (Remová), 18. Izraelová , 23. Sádecká (Ďuríková), 25. Haljaková (Ďuriková), 30. Sádecká (Ďuriková), 38. Ďuriková (Izraelová), 45. Bobotová (Tokárová), 50. Remová (Strapková), 53. Tokárová, 57. Ďuriková (Haljaková) – 17. Tardíková (Szaboová), 28. Csúzová (Zvoneková), 51. Szaboová (t.s.)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) - Ďuriková, Tydlačková, Tokárová, Borotová, Zdérová, Rabšiková, Strapková, Sadecká, Izraelová (C), Štefková, Maradiková, Ďuriková, Haljaková, Remová.
    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava: Popovičová - Kašlík, Szaboová, Bestedičová, Boudová, Csúzová, Jankičová, Krasňanová, Lešková, Tardiková.

    Rozhodca: Meszároš, Rybanský

    Diváci: 50