Nemšová – Pruské 6:7 (po pr.)
koniec po predl.
NTS FK-ZŠ Nemšová
6:7 (0:2, 2:2, 4:2)
ŠK 98 Pruské
Sobota 06.04.2013, 14:30 • sTC aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    Pre dnešok sa s Vami lúči Tomáš Batiz, uvidíme sa však zajtra, keď si budeme môcť vychutnať zápasy z mužskej extraligy, ale aj druhý finálový zápas Nemšovej proti Pruskému. Prajem príjemný zvyšok dňa. (17:02:29)
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil prvý finálový zápas, v ktorom rozhodli o výhre hráčky Pruského. Veľmi strhujúci a hlavne dramatický zápas, v ktorom sa bojovalo priam o každý centimeter na palubovke. V úvode mali viac šťastia, čo sa týka gólov hlavne hostia, tí si dokázali spraviť nejaké to gólové vedenia, ktoré im však súper zobral a dokázal vyrovnať na 5:5. Strhujúce sekundy zápasu prišli v jeho samotnom závere, keď sa Nemšovej podarilo dostať do vedenia. Sporný moment prišiel v posledných sekundách, keď rozhodca nezareagoval na oddychový čas domácich, z čoho následne Pruské vyrovnalo na 6:6. O víťazovi sa rozhodlo v predĺžení, keď brankárku Hôrkovú prekonala Hrehušová.
     
    65:00
    Koniec zápasu.
     
    67:04
    Pruské dali gól!
    Je dobojované! Skončil sa nám tak prvý finálový zápas, keď sa o gól v predĺžení postarala IVANA HREHUŠOVÁ. Asistencia: Lenka Dobrodejová.
     
    66:26
    Izraelová vybojovala loptu a mieri do útoku. Snaží sa dostať na dostrel, lenže obrana opäť funguje na 100%.
     
    65:36
    Osobne sa Vám aj ja priznám, že som vo vytržení kto nakoniec tento zápas vyhrá. Do útoku však postupujú domáce hráčky, kde na konci akcie bola Izraelová, ktorá páli tesne vedľa.
     
    64:56
    Nechýbalo málo a Nemšová mohla inkasovať po vlastnej chybe pred bránou, pokus Petrovskej minul bránu súpera len o centimetre.
     
    64:26
    Opäť sa bojuje pri mantinely. Vzápätí však prichádza faul na hráčku Nemšovej.
     
    63:35
    Loptička sa pohybuje za bránou Pruského. Tam sa však tvrdo boje o loptičku, kde to končí lepšie pre domáce hráčky.
     
    62:50
    Vhadzuje sa v strede palubovky, kde loptičku vybojovala Sádecká, ktorá po chvíli aj zakončuje, lenže jej pokus končí tesne vedľa.
     
    62:29
    Domáce hráčky opäť na bránu súpera. Do dobrej streleckej pozície sa dostala kapitánka Izraelová, ktorá z otočky páli tesne vedľa ľavej tyče.
     
    62:03
    Nemšová skúsila nejaký signál, ten však skončil pred bránou, lenže zakončenie neprišlo.
     
    62:01
    Stále je hra prerušená, až teraz odchádza z palubovky kapitánka Dobrodejová s ktorou to naozaj vyzerá zle. Z hracej plochy ju odnášali a podla môjho názoru to je natiahnutý sval.
     
    62:01
    Hra je opäť prerušená, na palubovke ostáva ležať jedna z hráčok, ktorá zjavne dostala kŕč do nohy. Hra je opäť prerušená.
     
    61:20
    Domáce hráčky sú opäť pri loptičke, lenže znovu to je iba pred vlastnou bránou, odkiaľ sa brána súpera ohrozuje len veľmi ťažko.
     
    60:47
    Nemšová teraz pri loptičke, prihrávka na vlastnej polovici a nahodená loptička pred bránu súpera. Tam sa bojuje o loptičku, ktorá sa vzápätí vracia späť do hry.
     
    60:03
    Začalo sa nám predĺženie, v ktorom úvode mali dobrú šancu hostia, lenže strela z pravej strany skončila u brankárky Hôrkovej, ktorá včas vyrazila do bezpečia.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 40. Ďuríková (Haljaková), 40. Strapková, 48. Izraelová (Sádekcá), 49. Izraelová (Sádecká), 57. Melišová (Strapková), 59. Izraelová (Strapková) – 6. Šponiarová (Dobrodejová), 12. Dobrodejová (Šponiarová), 23. Šponiarová (Šponiarová), 27. Petrovská (Šponiarová), 42. Dobrodejová (Šponiarová), 60. Šponiarová (Petrovská), 68. Hrehušová (Dobrodejová)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuriková B., Remová, Tydlačková, Melišková, Tokarová, Bobotová, Zderková, Rabšíková, Maradíková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefulová, Gáliková, Haljaková, Ďuríková V.
    ŠK 98 Pruské: Letková (Krištofová) – Šponiarová, Hrehušová, Hlavačová, Dobrodejová L., Dobredejová V., Resková, Mončeková, Bachorcová, Trošková, Florišová, Blašková, Florišová, Šponiarová, Petrovská.