Slovan Bratislava – Razgrad 2:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (0:0)
PFC Ludogorets Razgrad
Streda 17.07.2013, 20:15 • Pasienky • Liga majstrov
     
    Tak napokon nie, rozhodca Taylor ukončuje zápas! Slovan Bratislava vyhral 2:1, i keď po 70. minútach to málokto čakal. Mäntylä otvoril stav stretnutia, potom mohol vyrovnať Fořt, ale ten nevyužil penaltu. Potom do hry naskočil Halenár a ten priniesol nový vietor – jeho nádherná strela z 27 metrov znamenala vyrovnanie, v nadstavenom čase po skvelej robote Peltiera hlavný arbiter zapískal druhý pokutový kop, ktorý Juraj Halenár premenil. Slovan teda vyhral na domácej pôde 2:1, čo však nie je až tak dobrý výsledok – vonku bude musieť totiž zabrať a postup je ešte ďaleko. Odveta je na pláne o týždeň, my budeme opäť pri tom a už teraz sa tešíme. Dovtedy dovidenia! (22:11:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Zlatinskému vzal Halenár loptu, no vystreliť nedokázal. Bude z toho roh.
     
    90+4
    Prebieha posledná nadstavená minúta, rozhodca však ešte čosi určite pridá.
     
    90+3
    Tak toto málokto čakal. Po inkasovanom góle, neúspešnej penalte prišli svetlé momenty – striedanie Halenára, ktorý najprv strelil nádherný vyrovnávajúci gól a potom pokutový kop, ktorý Juraj využil!
     
    90+3
    Slovan dal gól!
    Podarilo sa! JURAJ HALENÁR nekompromisne ovalil do stredu brány! To je obrat ako hrom!
     
    90+2
    Stoyanov rukami stiahol rozbehnutého Peltiera a Slovan bude zahrávať druhú penaltu. Exekútorom bude Juraj Halenár!
     
    90+2
    Slovan bude zahrávať druhý pokutový kop!!!
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dokopy 4 minúty.
     
    90+1
    Výborný ďalekonosný pass na rozbehnutého Mészarosa, tomu sa nanešťastie nepodarilo loptu spracovať – spadol.
     
    90
    Mészaros dostal prihrávku na okraj šestnástky, odkiaľ sa skúsil z otočky strelecky presadiť, trafil však iba prvého obrancu.
     
    89
    Bakalov sa zrazil s Putnockým, viacerí si už mysleli, že Razgrad bude zahrávať penaltu, napokon je to opak – žltú kartu dostal Bakalov, ktorý si v mikrosúboji pomohol rukou.
     
    87
    Slovan dal gól!
    Z ničoho nič prichádza vyrovnanie! Striedajúci JURAJ HALENÁR nenápadne napriahol azda z 27 metrov a strieľa nádherný gól! Stoyanov bezmocný rukami loptu zachytil, ale nezabránil jej, aby skončila v sieti. Nádherný gól!
     
    87
    Mészaros namiesto prihrávky na rozbehnutého Bagayoka volil vysoký center do vápna, tam ale nebol nikto v belasom – hostia hlavičkou odvrátili.
     
    86
    Bagayoko nemal komu dopredu nahrať, je z tejto situácie určite frustrovaný a preto loptu len s grimasou zakopol dozadu a zlostne pohodil rukami.
     
    85
    Znovu Bezyak, tentokrát sa mu nepodarilo ideálne vystreliť z hranice vápna, Slovan si mohol vydýchnuť. Razgrad je opäť nebezpečný.
     
    84
    Pred Putnockého si nabiehal Bezyak, k nemu sa ale lopta nedostala, nakoľko domáci gólman dobre vybehol a center v polovýške zachytil.
     
    84
    Mészaros bojuje o loptu pri autovej čiare, napokon bude z toho iba vhadzovanie.
     
    83
    Rýchle prenesenie hry od Bagayoka na druhú stranu, tam Milinkovič z prvej hľadal spoluhráča, no zakopol to iba do autu.

    Ján Sárközi

    Góly: 87. Halenár, 90+3. Halenár – 66. Mäntylä

    Karty:   19. Kladrubský (SBA), 50. Grendel (SBA), 64. Kolčák (SBA), 68. Moti (SBA) – 45+2. Dyakov (LUD), 89. Bakalov (LUD), 90+2. Stoyanov (LUD)   81. Grendel (SBA)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Josimov, Gorosito, Kolčák, Bagayoko – Kladrubský, Žofčák (C) – Milinkovič, Grendel, Mészáros – Fořt
    PFC Ludogorets Razgrad: Stoyanov – Minev, Moti, Mäntylä, Caicara – Ivanov, Dyakov (C), Espinho, Zlatinski, Abalo – Platini

    Rozhodca: Taylor – Bunk, Bankes (ENG)

    Diváci: 8126
    Streda 24.07.2013