Slovan Bratislava – Košice 1:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:1 (1:0)
MFK Košice
Nedeľa 03.11.2013, 16:00 • Pasienky, Bratislava - Nové Mesto • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu bol zápas už o niečo zaujímavejší narozdiel od prvej polovice. Lopta sa striedavo presúvala zo strany na stranu a oba tímy vydali zo seba takmer maximum. Úspešnejší boli však hosťujúci Košičania, ktorí po delovke Nermina Haskiča z 51. minúte dokázali vyrovnať na konečných 1:1. V závere druhého polčasu sme mohli vidieť taktické zdržiavanie hry na strane Košíc a dve zahodené šance domáceho Slovana.

    Po nie veľmi dobrom výkone domáceho Slovana Bratislava sa napokon radujú Košice, ktoré si v súboji proti úradujúcemu majstrovi pripisujú na svoje konto jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov slovenskej Corgoň ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Hosťujúci Ostojić v závere zápasu tvrdo postrčil Hlohovského a za tento tvrdý a nešportový faul obdržal jasnú žltú kartu.
     
    90+5
    V závere nadstaveného času sa k lopte po skvelom centri od Žofčáka dostal Hlohovský, no ten svojim volejovým zakončením z pravej strany napokon netrafil priestor košickej brány!
     
    90+4
    Košickí futbalisti sa už nikde neponáhľajú a snažia sa ešte niečo vymyslieť, no domáci Josimov napokon tvrdo fauloval Coulibalyho Diabyho. Následne Košičania upokojujú tempo hry.
     
    90+3
    Bagayoko odcentroval loptu smerom pred košickú bránu, no pozorný Viazanko jeho strelecký pokus zblokoval svojou hlavou do bezpečia.
     
    90+2
    Košický gólman Tofiloski obdržal jasnú žltú kartu za zbytočné protesty a úmyselné zdržiavanie hry.
     
    90+2
    Futbalisti Slovana Bratislava mali k dispozícii priamy kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Halenár. Ten našiel svojim dobrým centrom Niňaja, no jeho hlavičkové zakončenie skončilo len nad košickou bránou.
     
    90+1
    Košický tréner posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto kapitána Petra Šinglára nastupuje do hry Lukáš Urban.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Košičanom očividne stačí remíza, keďže intenzívne zdržiavajú tempo hry. Bratislavčanom sa to očividne nepáči, čo prúdi k poriadnej nervozite na strane Belasých.
     
    89
    Oumar Diaby sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho strelecký pokus skončil len mimo bratislavskej brány. Táto situácia bola napokon klasifikovaná ako ofsajd.
     
    88
    Košický tréner Radoslav Latal posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto gólového strelca Nermina Haskiča nastupuje do hry Coulibaly Diaby.
     
    87
    Oumar Diaby obdržal skvelú prihrávku na pravé krídlo, po ktorej mohol zakončovať, no zvolil spätnú prihrávku na Kubíka. Ten sa však proti pozornej bratislavskej defenzíve už nedokázal dostať k zakončeniu.
     
    86
    Nervozita hráčov na oboch stranách sa poriadne stupňuje. Momentálne sme na košickej polovici ihriska mohli vidieť zbytočné slovné výmeny, ktoré musel ukončiť až hlavný rozhodca Pavol Chmura.
     
    85
    Hráči Slovana Bratislava mali po krátkej chvíli k dispozícii priamy kop na pravom krídle vo vzdialenosti približne 28 metrov. Po centri od Žofčáka sa však k lopte dostal pozorný gólman Tofilostki.
     
    84
    Belasí si poriadne nerozumeli v útočnej kombinácii pred košickým pokutovým územím. Halenár mohol páliť z centrálnej časti, no napokon hľadal na ľavom krídle Gašparoviča, ktorý túto prihrávku nečakal. Tofiloski si teda na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok.
     
    83
    Po nepresnej prihrávke od Gašparoviča sa k lopte dostal Oumar Diaby, ktorý skvelou prienikovou prihrávkou vysunul dopredu Hovančíka, no ten už nemal dostatok síl na šprintérsky súboj proti Bagayokovi.

    Góly: 31. Niňaj – 51. Haskič

    Karty:   41. Hovančík (KOS), 90+2. Tofiloski (KOS), 90+5. Ostojić (KOS)


    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Josimov, Niňaj, Halenár (C), Milinkovič (62. Hlohovský) – Mészáros (46. Žofčák), Gorosito, Kladrubský, Bagayoko – Vittek, Peltier (56. Gašparovič).
    Náhradníci: Poláček – Hlohovský, Grendel, Žofčák, Kolčák, Gašparovič, Jakúbek.

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Ostojić, Duda, Šinglár (C) (90+1. Urban) – Diaby, Viazanko, Haskič (88. Diaby), Novák (79. Kubík) – Bašista, Hovančík.
    Náhradníci: Ružinský – Skvašík, Kubík, Tóth, Gál, Urban, C. Diaby.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Michal Tomčík, Rastislav Žákech