Znojmo – Myjava 2:0 (kon.) | Sparta Praha – Slovan Bratislava 1:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
1:0 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
Štvrtok 05.09.2013, 20:15 • Letná, Praha • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca nenadstavil k riadnej hracej dobe ani sekundu. V druhom polčase sme už presný zásah nevideli. Po zmene strán sa už viac do hry dostali aj Slovanisti, ktorý mohli dokonca vyrovnať, no ich najväčšia šanca sa skončila tyčkou Ujfalušiho po centri Milinkoviča. Záver zápasu už bol viac-menej o striedaniach a kúskovaní. V priateľskom federálnom zápas tak Sparta vyhrala nad Slovanom 1:0. Ďakujem Vám za pozornosť pri dnešnom zápase, lúči sa s Vami komentátor Michal Bakoš. Dočítania niekedy nabudúce ! (22:03:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Shick sa cez Gorosita pretlačil do zakončenie, no Putnocký dobre zasiahol.
     
    89
    Hlohovský prihral Vittekovi, ktorý to skúsil v páde takmer z rohu pokutového územia. Čech nemal s týmto zákrokom najmenší problém.
     
    88
    Gorosito sa ocitol v pokutovom území, kam dostal peknú uličku, Nevyšiel mu však prvý dotak a tak nebolo zo sľubnej šance napokon vôbec nič. Čech odkopáva od svojej brány.
     
    87
    Vittek si prišiel po loptu na vlastnú polovicu, kde bol prepadnutý zo zadu. Rýchly brejk Sparťanai nezakončili podľa svojich predstáv.
     
    86
    Gorosito pred Čermákom radšej odkopol na autové vhadzovanie. Treba však poveda,ť že si zbytočne zavaril úplne sám. Mal to pod kontrolou, no zlou koordináciou sa dostal do náročnej pozície.
     
    85
    Sýkora svojim faulom ešte viac kúskuje záver zápasu. Do konca riadneho času máme päť minút. Nedá sa očakávať, že by rozhodca nejako výrazne tento zápas predlžoval.
     
    84
    Hlohovského dobrý center skončil na zadnej tyči, kde si naň naskočil Niňaj. Jeho hlavička skončila nad bránou.
     
    83
    Bagayoko vybojoval na pravej strane faul na svoju osobu a zaujímavý priamy kop pre svoj tím.
     
    82
    A aby toho neobolo málo, tak prichádza vzápäťí striedanie na strane Sparty. Zápas nedokončí Konate, ktorého nahradil Kučera.
     
    81
    Záver zápasu je so striedaniami poriadne rozkúskovan, čomu sa však nie je, čo diviť. V prípravných zápasoch je to bežný jav. Ihrisko opsutil Žofčák, na ktorého miesto sa dostáva Serra.
     
    80
    Máme tu striedanie v tábore Sparty. Ihrisko opustil Roman Bednář, ktorý svoje miesto na ihrisku prenechal Shickovi.
     
    79
    Sympatická akcia Mészárosa. Talentovaný mladík si naviedol loptu na stred, nikto sa mu neukazoval, tak to vyskúšal priamou strelou na Čecha. Jeho ľavačka však nemierila presne.
     
    78
    Strieda aj trénerská dvojica Valovič – Galis, ktorá z ihriska sťahuje Kladrubského, na ktorého pozíciu poslala Jakúbeka.
     
    77
    Žofčákov center bol v múre tečovaný, lopta sa dostal na zadnú tyč ku Grendelovi, ktorý v ťažkej pozícii hlavičkoval úplne mimo.
     
    76
    Bagayoko sa dostal k lopte trošku so šťastím, no predsa. Následne bol faulovaný. Priamy kop pre Slovanistov.
     
    75
    Domáci tréner Lavička pripravil celkovo štvrté striedanie v zápase. Ihrisko opustil za potlesku tribún Costa, ktorý uvoľnil miesto Sýkorovi.
     
    74
    Len tak tak, že to nebolo 2:0. Dočkal krásne vysunul Bednářa, ktorý postupoval sám na Putnockého, no v poslednej chvíli ho ešte atakoval vracajúci sa obránca, čo zapríčinilo to, že český útočník tesne minul ľavú tyč !

    Michal Bakoš

    Góly: 43. Mareček

    Karty:   68. Milinkovič (SBA)


    AC Sparta Praha: Čech – Ujfaluši, Vácha, Dočkal, Mareček, Vacek, Konate, Holek, Costa, Čermák, Bednář, Holek
    ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Niňaj, Gorosito, Bagayoko, Žofčák, Milinkovič, Halenár, Vrablec, Kladrubský, Vittek, Fořt

    Rozhodca: Příhoda – Jiřík, Hrabovský – Orel