Challenger Praha (Antuka)
0:2
3:6
0:6
Z tohoto zápasu je to vše. Děkujeme za pozornost a u dalších tenisových přenosů na viděnou.
0:2
3:6
3:6
Z tohoto utkání je to vše. Děkujeme za pozornost, na viděnou.
0:2
2:6
4:6
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím nasazené osmičky Sumita Nagala, který svého soupeře porazil hladce 6:2 a 6:4. Indický hráč se v prvním setu dostal ke dvěma brejkům a navíc si sám udržel stoprocentní bilanci na podání. Zdeněk Kolář se ve druhé sadě opíral o zlepšený výkony, jenomže ani jednou se mu nepovedlo potvrdit získané soupeřovo podání. Sumit Nagal nakonec druhý set otočil z 3:4 na 6:4, český tenista tak třikrát v řadě přišel o své podání.
2:1
6:2
6:74
7:66
Vít Kopřiva po téměř tříhodinové bitvě udolal Ilju Marčenka, výsledkem 6:2, 6:7 a 7:6 postoupil na domácím pražském turnaji do osmifinále.

V první sadě favorizovaný Vít Kopřiva dominoval. Výhodu prvního brejku sice ještě Marčenko dokázal smazat, ale následně sám brejk nepotvrdil a v sedmém gemu pak bílovský rodák brejkl soka potřetí. Následně při servisu proměnil hned první setbol.

Český tenista měl skvěle rozjeté i druhé dějství. Za stavu 5:4 šel podávat na vítězství, jenže neuspěl a ve zkrácené hře pak tahal za kratší konec provazu. Situace se opakovala ve třetí sadě, ale z opačné strany. Ilja Marčenko podával na vítězství při skóre 5:4 i 6:5, selhal ale v obou případech a v tiebreaku za stavu 6:7 nedokázal odvrátit druhý mečbol.

V osmifinále se Vít Kopřiva utká s Němcem Yannickem Madenem.

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou.