Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 14.01.2020, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:55 Oldrich KOTVAN - 3:2
     
    35:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Druhou část dlouhé početní výhody nakonec Bílí Tygři zužitkovali a už je to jen o gól! OLDŘICH KOTVAN napřáhl těsně za hranicí levého kruhu a jeho dělovka prosvištěla až do sítě. Frodl moc neviděl, hosté před ním dobře clonili. Asistence: Jaroslav Vlach a Adam Musil.
    32:02 Ladislav ŠMÍD - 3:1
     
    32:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři si pomáhají přesilovkou a snižují na 1:3! Plzeňská čtyřka už byla hodně stažená kolem Frodla, čehož využil Libor Hudáček k parádní přihrávce na hranici pravého kruhu. Tam stál LADISLAV ŠMÍD a střelou z první nedal Frodlovi šanci. Asistence: Libor Hudáček a Michal Birner.
    30:29 Matyáš KANTNER - 3:0
     
    30:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po devatenácti vteřinách Škodovka využívá také klasickou početní výhodu a vede už o tři branky! Milan Gulaš naservíroval krásnou přihrávku z levé strany na pravý kruh, odkud vypálil z první mimo dosah Hrachoviny MATYÁŠ KANTNER. Asistence: Milan Gulaš a Vojtěch Němec.
    30:10 Jaroslav KRACÍK - 2:0
     
    30:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pouze jednadvacet sekund stačilo Západočechům k využití dvojnásobné přesilovky, Škoda tak vede už 2:0! Rychlý ťukec zakončil z mezikruží Tomáš Mertl jen do připraveného Hrachoviny, dorážka JAROSLAV KRACÍK z pravé strany už ovšem proskákala do sítě. Asistence: Tomáš Mertl a Vojtěch Němec.
    11:20 Lukáš PULPÁN - 1:0
     
    11:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Moravčíkův kiks v rozehrávce nejprve mohl potrestat Libor Hudáček, který z pravého kruhu však Frodla nepropálil. Z protiakce udeřili Západočeši. Straka zpoza branky posunul kotouč před Hrachovinu, kde se nejlépe zorientoval LUKÁŠ PULPÁN a zametl puk po ledě k tyči! Asistence: Petr Straka a Petr Kodýtek.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 12. Pulpán (Straka, Kodýtek), 31. Kracík (Mertl, V. Němec), 31. Kantner (Gulaš, V. Němec) – 33. Šmíd (L. Hudáček, Birner), 36. Kotvan (J. Vlach, A. Musil)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, Vráblík, L. Kaňák – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, Kracík, Pour – V. Němec, Suchý, Rob – Straka, Kodýtek, Kolda.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Šmíd (C), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek – Birner (A), Bulíř, Ordoš – Marosz, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, A. Musil, M. Zachar – J. Vlach, Najman, Průžek – Rychlovský.

    Rozhodca: Jeřábek, Mrkva – Gerát, Špůr

    Diváci: 5482