HC Litvínov – Plzeň 2:6 (kon.)
koniec
HC Litvínov
2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
HC Škoda Plzeň
cz Utorok 14.01.2020, 17:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    48:21
    Plzeň právě vstřelila branku!


    Tak tohle byla hokejová paráda! DANIEL MALÁK vyrazil z vlastní třetiny, poté doslova proskočil skrz litvínovské beky a tvrdou střelou z dolní části kruhu propálil Pejsara. Bez asistence.
     
    41:44
    Plzeň právě vstřelila branku!


    Tvrdá rána pro domácí! Z rohu hřiště se dostal puk na TOMÁŠE ČERMÁKA, jehož střela příklepem doputovala za brankovou čáru po odrazu od Pejsarova lokte. Asistence: Šuhaj.
     
    41:21
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Máme tu snížení! Na rozdíl dvou branek upravuje skóre DANIEL JOUZA, který střelou z pravé strany překonal Micku. Bez asistence.
     
    28:48
    Plzeň právě vstřelila branku!


    TOMÁŠ ČERMÁK chladnokrevnou střelou nad beton využívá trestné střílení!
     
    28:35
    Plzeň právě vstřelila branku!


    Nedáš, dostaneš. Tuhle starou hokejovou hlášku si teď musí říkat na litvínovském zimním stadionu snad každý. Po obrovské šanci Stehlíka z protiútoku prostřelil Zajíčka STANISLAV VAJNER. Asistence: Špaček.
     
    24:02
    Plzeň právě vstřelila branku!


    Štěstí se po domácích usmálo i na Plzeň! Ženíšek zkoušel prostřelit Zajíčka z pravé strany, ale neuspěl. Kdo však uspěl je VÁCLAV ADAMEC, od jehož kalhot se puk odrazil do prázdné branky. Asistence: Jiříček, Ženíšek.
     
    10:33
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Tak tenhle gól vyžadoval notnou dávku štěstí! DAN BARTOŠ vyjel s pukem mezi kruhy a rozhodl se pro střelu příklepem. Tu namířil do chráničů jednoho z bránících hráčů. Od nich se však zbloudilá střela odrazila k levé tyčce, přesně do protipohybu brankáře. Asistence: Vopat.
     
    05:45
    Plzeň právě vstřelila branku!


    Máme tu první gól utkání! První střela skončila na tyči, ale po odrazu z rohu hřiště měl MAREK KOPIC kotouč znovu na své hokejce a z mezikruží překonal Zajíčka, před nímž stál shluk hráčů. Asistence: Ženíšek.

    Petr Význer

    Góly a asistencie: 11. Bartoš (Vopat), 42. Jouza – 6. Kopic (Ženíšek), 25. Adamce (Jiříček, Ženíšek), 29. Vajner (Špaček), 29. Čermák, 42. Čermák (Šuhaj), 49. Malák


    HC Litvínov: Zajíček (Pejsar) – Bártek, Hocelík, Šubrt, Kitzberger, Kroupa, Háva, Miškovič – Skuhrovec, Kysela (C), Vopat, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Fišer, Kovačič
    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Špaček, Jiříček, Pánek, Vajner, Kovařík, Malák (C) – Kvasnička, Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Marcel, Čermák, Tůma, Malát, Ženíšek, Soukup

    Rozhodca: Bejček – Svobodová, Frodl